Пейка с формата на България приканва наши сънародници да се завърнат от чужбина


Пейка с формата на България приканва наши сънародници да се завърнат от чужбина
09 Август 2017, Сряда


Вижте кой и защо я постави пред Народния театър в София 

Автор: Десант

Необичайна пейка с формата на България се появи в градинката на Народния театър в София - между най-престижния храм на Мелпомена у нас и фонтана пред него. Надписи върху нея призовават: „Има място и за теб".

Всъщност това уточнение е адресирано към наши сънародници, които са учили или работили в чужбина. С това те се приканват да се завърнат в родината си. Оказва се, че скамейката, на която могат да приседнат от 6 до 8 човека, е поставена от организаторите на най-големия кариерен форум за българи с опит и образование в чужбина - „Кариера в България. Защо не?”.

„Тази година искахме да кажем на всички българи в чужбина “Има място и за теб”, за да знаят, че ако имат желание да се приберат у дома, има много възможности, които ги очакват. Мястото може да бъде както работно, така и място сред всички приятели и познати в България, та дори и място на пейка пред Народния” - уточняват организаторите на събитието, което се провежда за десети юбилеен път. 

То ще се състои на 5 септември и ще предложи среща с представители на над 100 компании в България, семинарна програма с разнообразни лектори с опит в чужбина, които са избрали да се реализират у нас, кариерни консултации и много възможности за обмяна на опит, контакти и идеи.

През годините форумът е посещаван от близо 10 000 души, а компаниите изложители надминават 400.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки