Двама мъже се задушиха в цистерна, прокуратурата във Варна проверява случая


Двама мъже се задушиха в цистерна, прокуратурата във Варна проверява случая
01 Юни 2017, Четвъртък


Загиналите са от провадийското село Бозвелийско. Те са на 20 и на 30 години. По-възрастният е женен и има дете

Автор: Десант

Двама мъже са загинали при ремонтни работи в бензиностанция в провадийското село Блъсково. Трагичният инцидент е станал днес. Досъдебното производство, което е под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна е   за трудова злополука.

Единият работник паднал в празна цистерна за съхранение на гориво. След инцидента на помощ на пострадалия се притекъл неговият началник. Двамата мъже се задушили от изпаренията в цистерната и са загинали на място, уточняват от прокуратурата.

Първите впечатления на спасителите, пристигнали на мястото на трудовата злополука, са били, че мъжете са мъртви. Затова и бе разпространена информация за фатален изход от инцидента.

Пристигналият медицински екип на "Спешна помощ" обаче е установил жизнени функции. Пострадалите са транспортирани във Военноморската болница във Варна, съобщава радио „Дарик“.


Загиналите са от Бозвелийско. Те са съответно на 20 и на 30 години. По-възрастният е женен и има дете. Той всъщност и притежава бензиностанцията, казва кметът на селото Антон Златев. Обектът не е работил повече от година и преди откриването му собственикът е започнал ремонт.  


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки