Разходки с коне и полет с делтапланер за Фестивала на розата


Разходки с коне и полет с делтапланер за Фестивала на розата
20 Май 2017, Събота


За празника в Казанлък ще има още много интересни и невероятни изненади

Автор: Десант

Казанлък кани гостите на Фестивала на розата да се впуснат и в по-необичайно приключение - конна езда. От общината съобщиха, че от пункт до стадион „Севтополис“ любителите на животните и аристократичния спорт ще могат да се разходят на кон.

От 24 май до 11 юни "Thracian Spirits - конна езда и туризъм" ще очаква жителите и гостите на града до ресторант „Ориент“ и срещу комплекс „Багира“, заедно с друга прекрасна атракция - летене с балон над Долината.

Разходките с коне ще бъдат с времетраене 15 минути и маршрут с начална точка нашето местоположение - тенис кортове - по протежението на Стара река и обратно. Другото място за разходка ще бъде паркът около Колодрума.

Освен конната езда и летенето с балон, гостите на града ще могат да се насладят още и на полет с делтапланер, парашутни скокове, улица на занаятите, базар на цветя, фестивал на виното розе, програма с джаз, надиграванията „Тъпан бие“, Зумба маратон, Международен фолклорен фестивал, мажоретен фестивал, карнавално шествие в неделя, 4 юни, мимове, розобери и още много невероятни забавни изживявания.


В категории: Новини , Населени места

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки