Мотористи се потрошиха в Искърското дефиле


Мотористи се потрошиха в Искърското дефиле
Околностите на Зверино
14 Април 2017, Петък


Тежкият инцидент е станал край мездренското село Зверино

Автор: Десант

Тежък инцидент е станал днес край мездренското село Зверино. Репортерът на информационна агенция BulNews.bg съобщава, че двама мотористи са в тежко състояние и са транспортиран ив болница. Наложило се е на място спешните екипи да им преливат системи, тъй като са с черепно-мозъчни травми. По-тежко раненият е и с травми на раменната става и гръдния кош, а другият - на коляното.

Около 15 човека рокери с мотори се движели в група по балканските пътища на Искърското дефиле. Те пътували към рибарника край село Оселна, където да прекарат почивните дни. На остър десен завой след Зверино обаче двама от групата изхвърчали от пътя. Те навлезли в насрещното, след което паднали в канавка вляво от шосето.

Пострадалите мъже са от София. Останалите мотористи от групата са в полицията в Мездра, за да дадат показания за случилото се. Те са разказали пред екип на BulNews.bg, че опасният пътен участък не е бил обозначен по никакъв начин. Проверка на медията е установила, че наистина няма пътен знак, предупреждаващ за острия десен завой.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки