Фотоконкурс събира фонтаните на България


Фотоконкурс събира фонтаните на България
05 Февруари 2017, Неделя




Автор: Десант

По повод Световния ден на водата – 22 март, Българска асоциация по водите (БАВ) и сдружение „Аз обичам водата” организират фотоконкурс и Национална фотоизложба на тема „Фонтаните в България”. Проявите са част от събитието Седмица на водата 2017 и от инициативата „Международен воден мост 2017“.

Темата на конкурса цели да обедини фотографии на работещи фонтани на територията на България, старинни или съвременни, с класически или модерен дизайн, включени в атрактивен екстериорен ансамбъл, в обществени пространства, паркове, градини, административни сгради, и дори в дворове на частни домове.

Петдесетте най-впечатляващи снимки в конкурса ще станат част от Националната фотоизложба „Реките в България“, която ще бъде представена от 16 до 22 март във фоайето на новата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). 

Десет от тези 50 кадъра ще бъдат избрани след онлайн гласуване. Останалите 40 ще бъдат посочени от експертно жури.

Само пет от общо 50-е снимки ще станат безспорни победители в конкурса. Те ще бъдат обявени на церемония, която предстои да се проведе на 22 март – Световния ден на водата.


В категории: Новини , Архитектура

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки