Вижте кои са „агнешките главички”, на които Борисов пожела приятна игра!


Вижте кои са „агнешките главички”, на които Борисов пожела приятна игра!
Снимка: Канал 3
13 Ноември 2016, Неделя


Прокопиев е един от трите кита на "агнешките главички". Той се опитва да се прави на стълб на новия проект на Кънев, казва политологът Антон Тодоров

Автор: Десант

"Основателят на кръга "Агнешките главички" е бившият депутат Никола Николов, който бе председател на Икономическата комисия в Народното събрание по времето на мандата на Иван Костов.

В този кръг влизат също Васил Василев, който беше областен управител на Плевен, а след това се превърна учредител на Движение България на гражданите.

Третият участник е Ваньо Цонов, който беше депутат от СДС от Стара Загора. Веднага след него се подреждат бившият депутат от СДС в Кърджали Пламен Иванов и Пламен Минев, който бе директор на митниците по времето на Костов". Това заяви пред Блиц политологът Антон Тодоров минути, след като Бойко Борисов пожела приятна игра на „агнешките главички”.

Мнозина заподозряха, че премиерът нарича така народа, който го е избрал да управлява държавата, но се оказа, че истината е съвсем друга. Ето кои още влизат в кръга на агнешките главички:

"Това са Радан Кънев, Трайчо Трайков и Христо Иванов. Сегашният зам.-министър на енергетиката Никола Николов е съпруг на съдружничката в адвокатската кантора на Кънев - Елиза Николова. Това е доказателство за задкулисни интереси и лобизъм.

Трайчо Трайков е тамадата на новия проект на Радан, колкото и смешно понятие да е това за неговата личност. Тези хора ми приличат на мумията, от която е излязла душата.

Третият елемент от новите "агнешки главички" е бившият правосъден министър Христо Иванов, който бе и протестър", казва Антон Тодоров. И допълва кои са така наречените „диригенти”:

"Това на първо място е банкерът Цветан Василев, който изживя апогей по времето на Костов и банката му от 13-та по рейтинг стана 4-та. Василев получи много специални бонуси по времето на управлението на Костов и персонално от него", подчертава Тодоров.

"В кръгът "Агнешки главички" включвам и Гриша Ганчев. Той е от бизнесмените-акробати, които прислужват на всяка власт. Той се присламчи първо към БСП, след това към СДС, после към Тройната коалиция, а след това към Борисов. После отново ще се завърти. Цветан Василев и Гриша Ганчев се опитват да дирижират политиката и бизнеса. Те са изпечени акробати.

Прокопиев е един от трите кита на "агнешките главички". Той се опитва да се прави на стълб на новия проект на Кънев. Опитва се да прави обществото да се чувства "Хепи", както обича да се изразява", категоричен е Тодоров.


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки