Четири красавици, партнирали на Андреа Бочели, покоряват бургаската сцена


Четири красавици, партнирали на Андреа Бочели, покоряват бургаската сцена
02 Ноември 2016, Сряда


Не пропускайте да чуете удивителните италианки от Incanto в компанията на Орлин Горанов!

Автор: Десант

Най-известните филмови, оперни и поп мелодии ще прозвучат в Бургаската опера на 18-ти ноември от 19, 00 ч., в изпълнение на  световноизвестния квартет Incanto.

В него участват красивите италианки: Росела Руини, Лаура Челлети, Франческа Романа и Клаудия Котичелли. На любителите на класическата музика те са известни и с името на старата си група - Div4s, с която не веднъж са излизали на една сцена с големия Андреа Бочели.

В новия си проект Incanto талантливите сопрани предлагат  богат репертоар с вечните мелодии  от италианската оперна и филмова класика, както и от  поп музиката. Концертът им в Бургас е част от турнето им в общо 8 български града, в които си партнират с магнетичния Орлин Горанов.

На бургаска сцена ще им акомпанира оркестърът на Бургаската опера, а изпълненията ще са наслада за сетивата.

Четирите певици започват да пеят  заедно в края на 2010 г., като членове на ансамбъл Div4аs до май 2013. Изнасяли са концерти  по целия свят. Заедно с  Андреа Бочели те са извисявали гласове  в Лондон, Манчестър, Бирмингам, Ливърпул, Белфаст, Дъблин, Палма де Майорка, Армения, Бразилия, Дубай, Абу Даби. През май 2013 г. се ражда новият им проект – Incanto.


В категории: Културен Десант

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки