Българка се окичи с короната на Мис Планет


Българка се окичи с короната на Мис Планет
11 Септември 2016, Неделя




Автор: Десант

Тазгодишната „Мис Планет“ се казва Марина Войкова. Българката спечели титлата в конкуренция с над 40 участнички от 25 държави: Филипини, Малайзия, Португалия, Холандия, Китай, Сингапур, Бразилия, Шри Ланка, Украйна, Русия, Гърция, Бразилия и др. Това е най-голямата победа в историята на участията на българки в международни конкурси за красота!

„Мис Планет“ е един от най-престижните от тях. Началото му е поставено преди четвърт век не къде да е, а в Меката на киното и красивите жени – Холивуд.

Домакин на надпреварата за короната на 10 септември тази година бе морската столица на Грузия Батуми.

Изключително развълнувана, Марина Войкова сподели в своя профил в социалната мрежа, че битката е била много оспорвана, и че короната – шедьовър на грузинското ювелирно изкуство, не е само нейна, а е на цяла България. „Невероятно щастлива съм да споделя, че България спечели MissPlanet 2016… Аз съм най-щастливият човек!!!!!“, написа красивата българка веднага след като завоюва титлата.

Тя се представи на конкурса облечена с осъвременена версия на национална носия от родния си шопски край.  Тоалетът й бе дело на дизайнерката Мариета Славчева. Във финалната вечер на награждаването тя блестеше  с  рокля с диаманти в тюркоаз на дизайнерката София Борисова.

Нейни подгласнички станаха представителките на Украйна и на Малайзия, заели съответно третото и второто място.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
BALGARIN
12.09.2016 10:16:09
0
0
NIMA IMA NJAKOI DA SE SAMNJAVA,4E BALGARKITE SA NAI-KRASIVITE ZENI NA PLANETATA?!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки