Работният им ден


11 Юни 2016, Събота


5 юни (неделя), 12.30 ч. Поредно рязане на лента. Бойко Борисов, в компанията на министрите Николина Ангелкова, Лиляна Павлова и Десислава Танева,


открива Музей на розата в Казанлък
След като позира известно време пред фотоапаратите и камерите, премиерът се заяжда с червената партия: „Розата е символ и на нашите опоненти от БСП, чудя се защо толкова години те не са се сетили и не са направили всичко възможно, за да направят музей на този символ. Те са добре дошли в този музей, защото той е на всички".
Премиерът обаче демонстрира и добри чувства към социалистите като им обещава, че с държавни пари ще се ремонтира паметникът на Бузлуджа.

„Говорил съм с архитекти, че само 2 милиона и половина са нужни, за да бъде спряна разрухата и да бъде паметникът консервиран. Аз съм противник на това да се отричат непрекъснато неща с квалификации, че те са тоталитарни. Готов съм да говорим и за този паметник на културата или символ и да дадем на архитектите и професорите да ни подготвят нещо, което да е добро за всички. Не искам да дразня никого. Това ще е добре за държавата и ще съм готов да го направя, без да слагам епитети преди това. Ще дам и на БСП да видят проекта, ако искат да направим нещо заедно, за да не се приема, че правим нещо срещу някого”, разлива се от доброжелателност Борисов.


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки