Чудо Божие от манастира „Св. Мина“


Чудо Божие от манастира „Св. Мина“
15 Април 2017, Събота


Бях болен от рак, а вече съм съвсем здрав. Ако някой се съмнява, че това е фалшификация, мога да си сканирам епикризите и да ги види


В началото на 2011 г. ми откриха злокачествен рак - семином - вече в напреднал стадий. Грешката беше моя, защото признаците, че нещо не е наред, се появиха още през лятото, а аз отлагах да ида на лекар, докато симптомите  не станаха нетърпими. Чак тогава се обадих на един познат уролог и той ме прати веднага в „Пирогов”. А оттам – в онкологията в Дървеница.

Отначало лекарите и близките криеха от мен как точно са нещата и аз си въобразявах, че като мине планираната операция всичко ще е наред. След нея обаче тежките болки изобщо не намаляха.

Чак когато ме пратиха на химиотерапия, разбрах защо е така. Там лекарката вече ми каза истината - че целия, ми корем е пълен с разсейки и туморите са толкова големи, че се чудеше как не ги напипвам с ръка. Тя ми каза още, че идвам много късно и дори не искаше да ме приеме, защото смяташе, че напразно ще заема място на някой, който все още има шансове да се излекува.

Тогава осъзнах напълно, че умирам. Изпаднах в паника и три-четири дена не можах да спя. И без това бях станал кожа и кости и много малко можех да се храня.

Наложи се между курсовете на химиотерапията да лежа два пъти в една градска болница. Нямаше подобрение и бяха решили да ме изпишат, за да не умра при тях. Тогава приятели се обадиха на техен познат в Здравното министерство, той се застъпи за мен и така ме оставиха. Назначиха ми нови лекарства, преливаха ми кръв и накрая ме закрепиха.

Много ме ободриха думите на една позната, болна от рак на кръвта, която идваше да ме вижда и да ми дава кураж - че човек не трябва да се предава в никакъв случай. Лекарите й казвали: „Това, което правим ние, е половината от лечението, а другата е вашата вяра и воля за живот.“ Самият й пример ми подейства много - тя е една от най-жизнерадостните личности, които съм срещал.

Понеже се говори, че много хора се излекуват в манастира „Свети Мина“ край София (Обрадовския манастир), приятели взеха да ме карат дотам с кола сутрин. И почнаха да стават необясними неща. На отиване едва стигах до колата - правех десет крачки и кляках да си почина, болеше ме и от друсането по пътя.

А на връщане болките изчезваха напълно и не се налагаше да ми бият опиати чак до другия ден. Така цяла зима много пъти ме караха до манастира и всеки път - без изключение - на връщане болките изчезваха и не се появяваха около 24 часа.

Познати ми препоръчаха - за да мога да издържа химиотерапията - да ходя на озонотерапия. Правих това доста пъти и тя наистина ми подейства много добре. Толкова бях изтощен, че не можех да стоя на краката си. На отиване със зор стигах от таксито до вратата им. Час-два вливане на озон и електромагнитната терапия ме съживяваха и се прибирах спокойно с градския транспорт - вървях почти нормално.

Лекувах се с още много неща, както и всички други. Намерих подходящи лечебни гъби за семином. Оттогава ми остана и навика да пия и чаената гъба комбуча (ако на някой му трябва, мога да дам), и млечната тибетска гъба кефир.

Внесоха ми чак от Ирак арабски билки - намерих един възрастен иракски лечител в София – Сатер (който иска, мога да му дам телефона).

От всичко това туморите взеха да се стопяват. Така и не довърших химиотерапията, защото някъде по средата й те внезапно изчезнаха. Просто поредните туморни маркери показаха, че ракът го няма и показателите са съвсем като на здрав човек. Лекарката се удиви и в първия момент не вярваше на очите си. После го прие - те са свикнали на какви ли не аномалии.

Стана ясно, че химиотерапията вече е излишна. Доколкото помня, изкарах три или четири непълни курса, а по предписание трябваше да са общо шест. След това ме изпратиха за всеки случай на лъчетерапия - такава е системата. Аз вече си знаех, че съм здрав и че това е излишно, но ходих най-вече за успокоение на близките. През септември 2012 г. отново направих туморни маркери и те доказаха очакваното - че нямам рак.

В себе си съм сигурен, че това, което се случи с мен, е Божие чудо. И преди бях убеден християнин, сигурен съм, че това ми помогна да имам вяра и воля да живея. (Само поповете не приемам, за мене те са пълни лисици.)

Ако някой се съмнява, че това е фалшификация, мога да си сканирам епикризите и да ги види.
Пожелавам успехи, здраве и живот на всички!
Иван Василев
email: ivan4o17@abv.bg
скайп: ivan4o17.


В категории: Здраве , Добри Вести , Църкви и манастири

89
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
89
frankdavid
15.12.2023 10:03:51
0
0
Кандидатствайте за заем при 3% контакт: frankdavidloanfirm3@gmail.com
88
LOAN FOR INDIA EURO USA WORLDW
12.10.2023 21:16:38
0
0
I am a private money lender that give out fast cash interest rate of 2% no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location http://sumitilendinghome.in (WhatsApp) number +918131026914 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti
87
SUSAN BENSON
11.09.2023 17:15:36
0
0
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага.

Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

* Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
* Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
* Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение.
* Гъвкав лихвен процент от 3%.
* Висок процент на одобрение
* Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години.
* Лесно онлайн приложение.
* Персонализирани насоки и опит.
* Без скрити такси

Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез
Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447360502110

Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
86
Michael Dell
20.07.2023 10:55:17
0
0
Ние сме директни кредитори и 100% IPF (международно проектно финансиране). Ние даваме заеми за разширяване на бизнеса, инвестиции в недвижими имоти, строителство и лични заеми при много нисък лихвен процент... изпратете ни имейл днес. Вземете бърз и законен заем тук на: sirmacho1111@gmail.com
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Dell
85
Michael Dell
20.07.2023 10:54:34
0
0
Ние сме директни кредитори и 100% IPF (международно проектно финансиране). Ние даваме заеми за разширяване на бизнеса, инвестиции в недвижими имоти, строителство и лични заеми при много нисък лихвен процент... изпратете ни имейл днес. Вземете бърз и законен заем тук на: sirmacho1111@gmail.com
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Dell
84
Richard
26.05.2023 14:01:40
0
0
Имате ли нужда от спешен заем? Даваме лични заеми? Бизнес заеми? Жилищни заеми? Земеделски заеми? Заеми за образование? Заеми за консолидиране на дебит? Заеми за камиони? Заеми за автомобили? Хотелски заеми? Рефинансиране на заеми? и още заеми за училище? Стартиращи заеми? .Предлагаме при 2% лихва! Свържете се с нас чрез: richardcosmos5@gmail.com
83
Trebate li hitan zajam? Dajemo
10.05.2023 11:08:27
0
0
POSUDBA SVJEDOČANSTVO MOG ŽIVOTA
Izjava o zajmu između pojedinca

Više nisam vjerovao u posuđivanje novca jer su sve banke odbile moj dosje; Zaista sam bio u svojoj banci. Ali jednog dana prijateljica me preporučila privatnom zajmodavcu čiji mi je e-mail dala. Pokušao sam s njim tako što sam mu dao priliku i uspjelo je. Imao sam pravu osobu, poštenog privatnog zajmodavca kojeg sam godinama tražio. Dobio sam svoj zajam od 95.000 € po stopi od 3%, što mi omogućuje da trenutno dobro živim i redovito plaćam svoje mjesečne rate. Možete ga kontaktirati ako vam je potreban zajam iz raznih osobnih razloga. nije uzimao nikakve naknade za punjenje niti naknade za natony…itd. Dvoje mojih kolega također je dobilo kredite bez muke. Podaci za kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com
82
Trebate li hitan zajam? Dajemo
10.05.2023 11:07:19
0
0
POSUDBA SVJEDOČANSTVO MOG ŽIVOTA
Izjava o zajmu između pojedinca

Više nisam vjerovao u posuđivanje novca jer su sve banke odbile moj dosje; Zaista sam bio u svojoj banci. Ali jednog dana prijateljica me preporučila privatnom zajmodavcu čiji mi je e-mail dala. Pokušao sam s njim tako što sam mu dao priliku i uspjelo je. Imao sam pravu osobu, poštenog privatnog zajmodavca kojeg sam godinama tražio. Dobio sam svoj zajam od 95.000 € po stopi od 3%, što mi omogućuje da trenutno dobro živim i redovito plaćam svoje mjesečne rate. Možete ga kontaktirati ako vam je potreban zajam iz raznih osobnih razloga. nije uzimao nikakve naknade za punjenje niti naknade za natony…itd. Dvoje mojih kolega također je dobilo kredite bez muke. Podaci za kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com
81
Robert Wattles
20.04.2023 10:37:31
0
0
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:
creditmidland@gmail.com
Кредитна фирма Midset
80
Robert Wattles
20.04.2023 10:36:39
0
0
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:
creditmidland@gmail.com
Кредитна фирма Midset
79
SUSAN BENSON
05.04.2023 15:00:31
0
0
Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др.

Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда.

Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.
78
manoj
30.03.2023 10:54:22
0
0
DEAR SIR/MADAM,
DO YOU NEED FINANCE?
ARE YOU LOOKING FOR FINANCE?
ARE YOU LOOKING FOR FINANCE TO ENLARGE YOUR BUSINESS?
WE HELP INDIVIDUALS AND COMPANIES TO OBTAIN FINANCE FOR BUSINESS
EXPANDING AND TO SETUP A NEW BUSINESS RANGING ANY AMOUNT. GET FINANCE AT AFFORDABLE INTEREST RATE OF 2%, DO YOU NEED THIS FINANCE FOR BUSINESS AND TO CLEAR YOUR BILLS? THEN SEND US AN EMAIL NOW FOR MORE INFORMATION CONTACT US NOW VIA EMAIL: (itliantic.fundcenter@protonmail.ch ) (watsapp no +16472502944)
77
frank david
27.02.2023 21:31:13
0
0
Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com
76
Flora Scott
17.02.2023 05:43:41
0
0
Здравейте Скъпи Хора,

Казвам Се Г-Жа Кейт Уилсън, Семейството Ми Е Много Щастливо, Защото Успях Да Получа Прост Заем От 60 000 Долара От Фирма За Заеми За Благотворителност, Наречена Фирма За Заеми Flora Scott, Сестра Ми Ме Насочи Към Фирмата За Заеми Flora Scott, Когато Бях В Нужда От Заем От 60 000 USD За Операцията По Трансплантация На Бъбрек На Малкия Ми Син На Име Луис, Тогава Реших Да Кандидатствам За Заем От Фирмата За Заеми Flora Scott, За Моите Най-Големи Изненади Заемът Ми Беше Одобрен И Отпуснат Без Никакви Кредитен Отчет, Без Обезпечение, Без Забавяне И Само С 2% Лихва.
Ще Посъветвам Всеки, Който Има Нужда От Финансова Помощ, Да Се Свърже С Фирмата За Заеми Flora Scott За Повече Информация Относно Тази Транзакция. Ето Техния Имейл Адрес (Flora_scott@Outlook.Com) И Някой Там Трябва Да Благодари На Фирмата За Заеми Flora Scott От Мое Име.
Благодаря Ти
Г-Жа Флора Скот
75
Flora Scott
14.02.2023 04:06:06
0
0
Добър ден от тази страна, аз съм г-жа Флора Скот, частен кредитор, предлагаме спешни лични заеми на достъпни цени. ако се интересувате от спешен заем по някаква финансова причина, тогава не се колебайте да се свържете с нас чрез (flora_scott@outlook.com) за повече информация относно тази сделка за заем.
Най-сърдечни поздрави
Г-жа Флора
74
MARY MASON
26.01.2023 00:21:28
0
0
Фирма за заем Sky Wealth, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.

Добър ден господин/госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти, за да се определи размерът на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

Имейл за връзка: skywealthloanfirm@gmail.com

Ние предлагаме разнообразие от кредити

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез нашата бизнес линия Whatsapp: +1(646)4440366

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

г-жа Мери Мейсън.
73
frankdavid
11.11.2022 10:52:40
0
0
Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728


Оферта за заем
72
Mike Morgan
02.11.2022 20:51:15
0
0
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
71
Stefano Pessina
02.11.2022 10:44:48
0
0
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
и международни проекти за финансиране.
ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:

stefanopessina0010@gmail.com

Кредитна фирма Midset
70
Stefano Pessina
02.11.2022 10:43:27
0
0
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
и международни проекти за финансиране.
ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:

stefanopessina0010@gmail.com

Кредитна фирма Midset
69
Petr Buzek
17.08.2022 08:16:14
0
0
Имате ли нужда от заем???? Лични заеми или бизнес заеми???? Говори с мен за това. ИМЕ ЗА КОНТАКТИ: г-н Петр Бузек, при интерес, моля, свържете се с нас на::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
Whatsapp сега: +639451256230
68
david
14.06.2022 10:46:30
0
0
СПЕШНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАЕМ НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ? ТЪРСИТЕ СПЕШЕН КРЕДИТ ИЛИ БИЗНЕС ЗАЕМ? ТОГАВА НИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ ПРЕЗ {adamssalmaloanfirm@gmail.com}
67
david
14.06.2022 10:46:27
0
0
СПЕШНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАЕМ НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ? ТЪРСИТЕ СПЕШЕН КРЕДИТ ИЛИ БИЗНЕС ЗАЕМ? ТОГАВА НИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ ПРЕЗ {adamssalmaloanfirm@gmail.com}
66
david
14.06.2022 10:46:24
0
0
СПЕШНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАЕМ НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ? ТЪРСИТЕ СПЕШЕН КРЕДИТ ИЛИ БИЗНЕС ЗАЕМ? ТОГАВА НИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ ПРЕЗ {adamssalmaloanfirm@gmail.com}
65
Max Bent
26.03.2022 07:05:17
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всички ваши финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Това е Ocean Finance Mortgages. Предлагаме заеми на заинтересованите с разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
64
mr scott
21.03.2022 18:29:10
0
0
Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на прехвърляне.

Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидационни заеми, които са адаптивни към вашите променящи се нужди и обстоятелства с 3% лихвен процент.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми
* Бизнес заеми
*
Ремонт * Клиентски заеми
* Автомобилни заеми
и др...


Как да кандидатствате, свържете се с нас на: accessloanfirm2030@gmail.com

Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
Компании или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance, които се нуждаят от повече информация за това как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАТЯТ

Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150

уважение
г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com
63
Max Bent
04.03.2022 16:25:04
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всички ваши финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Това е Ocean Finance Mortgages. Предлагаме заеми на заинтересованите с разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
62
Davina Claire
02.03.2022 13:52:37
0
0
Здравейте дами и господа; Имате ли нужда от бърз заем в рамките на 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем с Novelty Finance.

Казвам се Давина Клер, аз съм финансов служител и също така съм финансов консултант. Забелязах, че на много хора им е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции поради висока лихва, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или други причини. Тук съм, за да препоръчам на всеки, който търси заем, да се свърже с Novelty Finance за заем при много нисък лихвен процент от 3%. Те са надеждна и надеждна кредитна компания и можете да работите с тях. Можете да се свържете с тях по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация.

NOVELTY FINANCE предоставя решения за финансиране. Предлагат всички видове кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други). Те предлагат гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди.

Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
√ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
√ Конкурентни лихвени проценти (3% годишно)
√ Гъвкави условия за погасяване
√ Възможност за по-бързо изплащане на заема
√ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
√ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
√ Без скрити такси

Как да кандидатствам:
Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
Ако се интересувате от кандидатстване за заем с Novelty Finance и се нуждаете от повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правила и условия.
61
scot frank
18.02.2022 10:41:15
0
0
GOOD CARD WITH COOL CASH...Get THE 2022 BLANK ATM Programmed Card and cash money directly in any ATM Machine around you. There is no risk of being caught, because the card has been programmed in such a way that it´s not traceable, it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can withdraw a total sum of $5,000.00 USD daily,try and get yours today from (MR OSCAR WHITE ) of oscarwhitehackersworld@gmail.com And be among the lucky ones who are benefiting from it. Now email the hacker :  oscarwhitehackersworld@gmail.com or Text/WhatsApp +1(330)-732-5665
60
Mills Dachin
14.02.2022 21:48:58
0
0
In 2021, scammers made off with $14B in ill-gotten crypto. So, a lot.

According to our Research, the research arm of D-HACKER Cybersecurity company Check Point, many scammers manipulate tokens’ smart contracts — contracts that exist and run automatically as code on the blockchain. When you want to invest on CRYPTO Currency. For you play to safe avoid Fake Broker and social Media like Twitter, Discord, Instagram, and Telegram by anonymous accounts to inflate the coin’s value in other to get your attention. We are group of Hacker known as D-HACKERS well equipped working together as a team to track down & to recovery funds back from the most difficult internet SCAMMERS. As We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers which we have successful recover them back also we can help you Hack Track to get your Grades Change in any part world University as well whipping your Criminal Record, which we are giving you 98.9% Work sure. Email binaryoptionservice01@gmail.com cyberhackertapp@gmail.com pointekhacker@gmail.com Do contact us on
➡Binary Recovery.
➡University Result
Upgraded
➡️Increase Credit Score
➡Whipping of Criminal Records
➡Social Media Hack
➡Blank ATM Card
➡Phone Hacking.
➡️Private Key Reset.
Border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills
59
Mills Dachin
14.02.2022 21:46:13
0
0
In 2021, scammers made off with $14B in ill-gotten crypto. So, a lot.

According to our Research, the research arm of D-HACKER Cybersecurity company Check Point, many scammers manipulate tokens’ smart contracts — contracts that exist and run automatically as code on the blockchain. When you want to invest on CRYPTO Currency. For you play to safe avoid Fake Broker and social Media like Twitter, Discord, Instagram, and Telegram by anonymous accounts to inflate the coin’s value in other to get your attention. We are group of Hacker known as D-HACKERS well equipped working together as a team to track down & to recovery funds back from the most difficult internet SCAMMERS. As We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers which we have successful recover them back also we can help you Hack Track to get your Grades Change in any part world University as well whipping your Criminal Record, which we are giving you 98.9% Work sure. Email binaryoptionservice01@gmail.com cyberhackertapp@gmail.com pointekhacker@gmail.com Do contact us on
➡Binary Recovery.
➡University Result
Upgraded
➡️Increase Credit Score
➡Whipping of Criminal Records
➡Social Media Hack
➡Blank ATM Card
➡Phone Hacking.
➡️Private Key Reset.
Border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills
58
CRIF LOAN FINANCE
05.02.2022 11:02:23
0
0
Имате ли нужда от заем, за да консолидирате дълга си при 2%? Или лични заеми. Корпоративни заеми и др. Ние предлагаме финансови консултации на клиенти, компании, които търсят дългово/заемно финансиране и търсят оборотен капитал за стартиране на нов бизнес или разширяване на съществуващ бизнес. Брокерите/консултантите/брокерите могат да привлекат своите клиенти и са 100% защитени. Заинтересованите страни трябва да се свържат с нас за повече информация по имейл: crifcreditmanagement23@gmail.com)
57
SUSAN BENSON
01.02.2022 14:45:12
0
0
Здравейте, ако имате нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес, заем за закупуване на къща или кола, не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.
56
William Rogers
25.01.2022 13:42:52
0
0
КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ЛЕГИТЕН КРЕДИТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ 2% .

Ние сме регистрирани частни кредитори, ние сме 100% законни и честни, даваме заеми при много нисък лихвен процент от 2% без банков превод, такси за регистрация или документация за повече информация или заявка Свържете се с нас днес чрез имейл { suntrustfinancialhome@gmail.com } Или ни пишете чрез WhatsApp номер +1 (929) 245‑6161

НАЛИЧНИТЕ УСЛУГИ НА ЗАЕМ ВКЛЮЧАТ:
*Търговски заеми.
*Лични заеми.
*Бизнес заеми.
* Инвестиционни заеми.
*Кредити за развитие.
*Кредити за придобиване.
*Кредити за строителство.
*Бизнес заеми и много повече: За повече информация и заявка изпратете ни имейл на ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) Whatsapp+1 (929) 245‑6161
55
William Rogers
25.01.2022 13:42:39
0
0
КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ЛЕГИТЕН КРЕДИТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ 2% .

Ние сме регистрирани частни кредитори, ние сме 100% законни и честни, даваме заеми при много нисък лихвен процент от 2% без банков превод, такси за регистрация или документация за повече информация или заявка Свържете се с нас днес чрез имейл { suntrustfinancialhome@gmail.com } Или ни пишете чрез WhatsApp номер +1 (929) 245‑6161

НАЛИЧНИТЕ УСЛУГИ НА ЗАЕМ ВКЛЮЧАТ:
*Търговски заеми.
*Лични заеми.
*Бизнес заеми.
* Инвестиционни заеми.
*Кредити за развитие.
*Кредити за придобиване.
*Кредити за строителство.
*Бизнес заеми и много повече: За повече информация и заявка изпратете ни имейл на ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) Whatsapp+1 (929) 245‑6161
54
Mr Rogers
22.01.2022 05:38:38
0
0
КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ЛЕГИТЕН КРЕДИТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ 2% .

Ние сме регистрирани частни кредитори, ние сме 100% законни и честни, даваме заеми при много нисък лихвен процент от 2% без банков превод, такси за регистрация или документация за повече информация или заявка Свържете се с нас днес чрез имейл { suntrustfinancialhome@gmail.com } Или ни пишете чрез WhatsApp номер +1 (929) 245‑6161

НАЛИЧНИТЕ УСЛУГИ НА ЗАЕМ ВКЛЮЧАТ:
*Търговски заеми.
*Лични заеми.
*Бизнес заеми.
* Инвестиционни заеми.
*Кредити за развитие.
*Кредити за придобиване.
*Кредити за строителство.
*Бизнес заеми и много повече: За повече информация и заявка изпратете ни имейл на ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) Whatsapp+1 (929) 245‑6161
53
Mr William Rogers
22.01.2022 05:37:33
0
0
КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ЛЕГИТЕН КРЕДИТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ 2% .

Ние сме регистрирани частни кредитори, ние сме 100% законни и честни, даваме заеми при много нисък лихвен процент от 2% без банков превод, такси за регистрация или документация за повече информация или заявка Свържете се с нас днес чрез имейл { suntrustfinancialhome@gmail.com } Или ни пишете чрез WhatsApp номер +1 (929) 245‑6161

НАЛИЧНИТЕ УСЛУГИ НА ЗАЕМ ВКЛЮЧАТ:
*Търговски заеми.
*Лични заеми.
*Бизнес заеми.
* Инвестиционни заеми.
*Кредити за развитие.
*Кредити за придобиване.
*Кредити за строителство.
*Бизнес заеми и много повече: За повече информация и заявка изпратете ни имейл на ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) Whatsapp+1 (929) 245‑6161
52
Michael luis
18.01.2022 21:19:05
0
0
Здравейте

Искам да знаете, че ние сме известни хакери, които успешно хакнаха празни карти на банкомат, които могат да теглят пари в брой от всеки банкомат навсякъде по света. Това стана възможно благодарение на нов софтуер, наречен "TYUPKIN", който беше изобретен от моя екип от технологични хакери. След като разработим тази карта, ние я разпространяваме, за да подобрим живота на хората и да им осигурим по-добър стандарт на живот. Тези карти бяха заредени с $600 000 USD всяка и имаме ограничени наличности. Тези карти ще бъдат ваши, ако отговаряте на критериите, съдържащи се в тях. За да продължите с доставката на тази хакната АТМ карта, моля, свържете се с мен на darkerwebcoinbase@gmail.com
51
Оферта за заем
14.01.2022 01:12:49
0
0
Здравейте

Получих имейла ви, бих искал да разберете, че ние не сме измамници, това е легитимна компания, преди да продължим по-

нататък, бих искал да попълните формуляра за кандидатстване за заем, за да можем да ви изпратим условията на заема и

договор за заем за този заем
Здравейте.

ИНФОРМАЦИЯ към кредитополучателя

1) Име: ................................................ ....

2) Държава: .............................................. .

3) Адрес: ................................................ .

4) Пол: .............................................. .....

5) Семейно положение: .................................................

6) Професия: .................................................

7) Телефон: ................................................

8) Кандидатствали ли сте преди .................................

9) Месечен доход: .................................................

10) Необходима сума на заема: ...................................

11) Продължителност на заема: ..............................................

12) Цел на заема: ................................................

13) Религия: ................................................ .


За връзка: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com ) whatsapp; +380990168746


Благодаря,
Г-н Франк Дейвид



Оферта за заем
50
Trustfunds hackers
16.12.2021 02:25:29
0
0
Съобщение! Съобщение !Обявление!

Здравейте всички . Искам да ви представя нов начин за правене на бързи пари. Чували ли сте за Western Union хак трансфер? Биткойн хак трансфер? Хакване на PayPal трансфер? Това е 100% легитимно, ние хакерите не искаме такси като трансфер, регистрация, застраховка, подписване на документ, всичко, което трябва да направите, е да изберете колко искате и да знаете цената, която да платите добре. По-долу са дадени ценоразписите за хак трансфер

$350. за $6000 [минимум]
500 долара за 10 000 долара
$800 за $15 000
1000 долара за 20 000 долара
1500 долара за 30 000 долара
$2,100 за $45,000
$3,000 за $60,000
$4,500 за $80,000
$6,000 за $100,000 [максимум]

За повече информация или заявка на имейл ( trustfundshackers@gmail.com ) или WhatsApp +1 (929) 245‑6161, но преди да ни изпратите имейл, изберете сумата, която искате, и знайте цената. Уверете се, че сте сериозни, преди да се свържете с нас, благодаря .
49
Clear Hinton
07.12.2021 07:02:54
0
0
CRYPTO ACCOUNT TAKEOVER (ATO) FAKE INVESTMENT & OTHER TROUBLESHOOT. As Bitcoin reaches all-time highs, and continues to go through price action swings, it has been attracting a lot of attention. As unknowing, new supporters of Bitcoin enter the cryptocurrency craze, this has presented ideal opportunities for Bitcoin scams to occur. Every day investors are getting scammed by old and new tactics. It’s important to note that although Bitcoin itself is not a scam, attacks are on the rise and they are costing individuals, businesses, and organizations significant financial and damage that are often difficult to recover quickly. When it comes to Binary Options, there are quite people who have been taken for a ride by a Brokers and at a result of this many have lost a large amount of money to Fake Binary Option Scammers this bring Investors down to a Zero point financially.

D-hackers is a multinational equipped Hackers come together as a team to track down & to recover whatever that has being stolen from you from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious cyber scammers and we’ve successful recover them back.

contact us on
1⃣Binary Recovery.
2⃣Files Recovery
3⃣School Grades Change & Exam Questions
4⃣Password Bypass / Recovery
5⃣Malware Removal / Criminal Record Expunge
6⃣Blank ATM Card
7⃣Social Media Hack
8⃣Remote Mobile Monitoring & Hacking
9⃣ Credit Repair
48
Rosa
24.11.2021 17:34:07
0
0
Оферта за заем

Добър ден скъпи заемниче . Да, това е възможност за вас да получите заем днес, ние предлагаме заем на физически лица при ниска лихва от 3,50%, Предлагаме личен заем, бизнес заем, заем за ферма, ипотечен заем. заем за недвижими имоти. Заем за кола, студентски заем, заем под наем, заем X-max. ETC.. за повече информация: свържете се с нас чрез: info_rramsayloaninvestment@yahoo.com

Имате ли нужда от заем за Коледа?

Ние сме брокер, свързан с инвеститори с висок профил, които се интересуват и желаят да отпускат заем като дълг за финансиране на всякакви проекти и към всички жизнеспособни и доходоносни сектори с до 3,5% годишно в зависимост от нашата лихва и гратисен период от 1 до 35 години Grace продължителност на повторното плащане. и също така може да финансира проекти от $5,000 USD до $1 милиард USD. Само. ние предлагаме бизнес заеми, лични заеми, студентски заеми, заеми за автомобили и заеми за изплащане на сметки, BG/SBLC .BTC на ниски ставки E.T.C

Ако търсите големи инвестиционни проекти, търговски недвижими имоти и държавни поръчки и т.н. или ако имате проект, който се нуждае от финансиране.

Плащаме и 1% комисионна на брокери, които представят собственици на проекти за финансиране или други възможности.

Очаквам с нетърпение вашия благоприятен отговор

Предлага се и WhatsApp Contact
Имейл: info_rramsayloaninvestment@yahoo.com

Моля, пазете се.

Рамзи
47
Endre
20.11.2021 02:15:22
0
0
Имате ли нужда от заем? личен заем? Бизнес заеми? Ипотеки? Селско стопанство и проектно финансиране? Даваме всички видове заеми с 2% лихва! Свържете се с нас по имейл; (dakany.endre@gmail.com)

Оферта за заем
46
Endre
20.11.2021 02:13:37
0
0
Имате нужда от спешен заем? Свържете се с нас за повече информация по имейл: dakany.endre@gmail.com
45
Magma Loan
19.11.2021 13:12:36
0
0
We offer the best conditions for rapid credit. No guarantees or delay, quickly and safely, and with maximum flexibility so you can repay your loan in the best conditions for you. Do not hesitate and apply for it's very easy! Kindly get back to us:
Company website site: https://magmafincrop.ltd/finance
Whats-app us on +917896570143
44
ahmed
18.11.2021 19:01:41
0
0
Мислите ли за заем? Имате ли сериозно нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Задлъжнял ли си? Това е вашият шанс да постигнете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация, моля свържете се с нас по имейл (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
43
MARY MASON
15.11.2021 18:27:33
0
0
Фирма за заем Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%.

Добър ден господине / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона заем провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство/разширяване на бизнеса конкурентоспособност.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

г-жа Мери Мейсън.
42
ahmed
14.11.2021 07:25:01
0
0
Denken Sie über einen Kredit nach? Benötigen Sie dringend einen dringenden Kredit, um Ihr eigenes Unternehmen zu gründen? Sind Sie verschuldet? Dies ist Ihre Chance, Ihren Wunsch zu erfüllen, wir bieten Privatkredite, Gewerbe- und Geschäftskredite und alle Arten von Krediten mit 2% Zinsen an. Für weitere Informationen kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
41
MARY MASON
06.11.2021 00:31:27
0
0
Фирма за заем Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%.

Добър ден господине / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона заем провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство/разширяване на бизнеса конкурентоспособност.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

г-жа Мери Мейсън.
40
KEL CHAMBERS
02.11.2021 20:37:48
0
0
BARNESHACK INTEL is a Group of Multinational Hackers. An affiliate of Evil Corp. We make sure by all means necessary that our clients get the best of services on A PAYMENT AFTER JOB IS DONE BASIS. Rather than send money and trust Someone to fulfill your deal, you can make sure the job is done before WORKMANSHIP is paid. Excellent Customer Service AND A 100% Guarantee.

BEWARE OF FRAUDSTARS
If you have been a VICTIM,
Contact:
barneshack9@gmail.com OR kelchambers60@gmail.com for Directives.
Here, It's always a win for you.
Without any Reasonable doubts, it is no News that BARNESHACK INTEL offers one of the best Hacking Services World Wide.
Amongst other services we offer are listed as follows :
[ ] Binary Option funds recovery
[ ] Social media hack
[ ] Recovery of loan scam
[ ] Recovery of dating scam
[ ] E-mail hack
[ ] College score upgrade
[ ] Android & iPhone Hack
[ ] Website design
[ ] Website hack
Etc.....

CONTACT:
Email-: barneshack9@gmail.com OR kelchambers60@gmail.com
Cell number-: +1 (502) 482-3528
BARNESHACK Intel
All rights reserved.
Copyright© 2021 Privacy Policy.
39
Davina Claire
27.10.2021 10:46:33
0
0
Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531

Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете.

NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент.

Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
√ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
√ Конкурентни лихвени проценти (3% на година)
√ Гъвкави условия за погасяване
√ Възможност за по-бързо изплащане на заема
√ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
√ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
√ Без скрити такси

Как да кандидатствам:
Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.
38
mr scott
19.10.2021 09:35:15
0
0
Кандидатствайте за заем в ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми в размер от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на прехвърляне.

Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидиращи заеми, които са адаптивни към променящите се нужди и обстоятелства с 3% лихва.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми
* Бизнес заеми
*
Обновяване * Клиентски заеми
* Автокредити
и др ..

Как да кандидатствам:
Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Компании или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с достъп до финанси, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват

Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

WhatsApp номер: +79258159150

Относно
Г -н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com
37
mr scott
18.10.2021 22:57:08
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми в размер от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на прехвърляне.

Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидиращи заеми, които са адаптивни към променящите се нужди и обстоятелства с 3% лихва.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми
* Бизнес заеми
*
Обновяване * Клиентски заеми
* Автокредити
и др ..

Как да кандидатствам:
Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Компании или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с достъп до финанси, които се нуждаят от повече информация за това как да кандидатстват.

Изпратете ни имейл на: accessloanfirm2030@gmail.com

WhatsApp номер: +79258159150

Относно
Г -н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com
36
BEST ONLINE HACKERS
18.10.2021 20:04:07
0
0
GET RICH WITH BLANK ATM CARD ... Whatsapp: +1 437 703 3498

I want to testify about official hackers blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how official hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.( ;officialhackers52@gmail.com ) I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 250,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. official hackers is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.

Email: ;officialhackers52@gmail.com

WhatsApp: +1 437 703 3498

Visit: https://officialhackers52.wixsite.com/website
35
BEST ONLINE HACKERS
18.10.2021 20:03:37
0
0
GET RICH WITH BLANK ATM CARD ... Whatsapp: +1 437 703 3498

I want to testify about official hackers blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how official hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.( ;officialhackers52@gmail.com ) I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 250,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. official hackers is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.

Email: ;officialhackers52@gmail.com

WhatsApp: +1 437 703 3498

Visit: https://officialhackers52.wixsite.com/website
34
Kelvin Ericksson
17.10.2021 02:30:32
0
0
Ik wil Kelvin Ericksson heel erg bedanken voor het feit dat ze me een beter en standaard leven hebben gegeven... Ik heb de ATM-kaart gekregen van de bezorgservice... Ik wil dit medium gebruiken om iedereen die in de VS woont en EUROPA om alstublieft vandaag de juiste keuze te maken Kelvin Ericksson is echt... GEPROGRAMMEERDE ATM-KAARTEN zijn echt en werken perfect
CONTACTEER KELVIN ERICKSSON: BLANKATMMASTER5555@GMAIL.COM
WAT-APP:+319705033695
33
Max Bent
14.10.2021 01:06:08
0
0
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник.

Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всичките ви финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Това е Ocean Finance Mortgages. Ние предлагаме заеми на заинтересованите с разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
32
MARY MASON
08.10.2021 11:01:25
0
0
Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден, госпожо / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси


Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld


Госпожа Мери Мейсън.
31
SUSAN BENSON
30.09.2021 23:51:07
0
0
Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг.

Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин.

Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
* Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
* Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем.
* Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението.
* Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%.
* Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема
* Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години.
* Просто онлайн приложение.
* Персонализирано ръководство и опит.
* Без скрити такси

Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез
Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
30
ahmed
29.09.2021 21:17:57
0
0
Мислите ли за заем? Имате ли сериозен нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Дължите ли се? Това е вашият шанс да постигнете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация, моля свържете се с нас по имейл (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
29
GEORGE
29.09.2021 21:17:14
0
0
Мислите ли за заем? Имате ли сериозен нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Дължите ли се? Това е вашият шанс да постигнете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация, моля свържете се с нас по имейл (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
28
LOAN OFFER
25.09.2021 23:48:28
0
0
Здравейте господине / госпожо
Предлагаме заеми от: 10 000 до 9 500 000 € с лихва 2%.
Знаете, че вземането на пари назаем е забранено.
Трябва да вземете заем, отбележете областите, в които можем.
да ти помогна:
* Финансово
* Ипотеки
* Инвестиционни заеми
* Автомобилни заеми
* Консолидация на дълга
* Кредитна линия
* Втора ипотека
* Обратно изкупуване на кредит
* Лични заеми
Търсите проект и имате нужда от финансиране, имате нужда от пари, за да платите сметките си, пари за инвестиране в бизнес.
свържете се с нас по имейл [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]
27
MARY MASON
20.09.2021 09:55:44
0
0
Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми при лихва 0f 3%.


Добър ден, госпожо / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Госпожа Мери Мейсън.
26
MARY MASON
12.09.2021 09:28:33
0
0
Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%.

Добър ден, госпожо / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Госпожа Мери Мейсън.
25
MARY MASON
10.09.2021 05:15:34
0
0
Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%.

Добър ден, госпожо / госпожо.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез компанията

уебсайт: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Госпожа Мери Мейсън.
24
Ако търсите заем Просто изпрат
26.07.2021 23:43:18
0
0
Как получих заем от 100 000 USD от Heartland Financial Services, за да купя къщата си в рамките на 24 часа в размер на 3% контакт (digitalloancredits@gmail.com) ИЛИ WhatsApp за спешен отговор на + 192-03-063-228
23
оферта за заем
26.07.2021 23:40:31
0
0
Здравей приятелю, имаш ли нужда от заем толкова спешно, ако да, любезно се свържи с тази добра компания, от която получих заем от 35 000 чрез този имейл: (digitalloancredits@gmail.com), изпрати им съобщение WhatsApp + 192-03-063-228
22
LANLAZAR MARCUS
14.07.2021 12:06:57
0
0
Здравейте,

Имате ли нужда от спешен заем, за да разрешите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

Също така издадохме заем във всички валути с лихва от 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, върнете се при нас чрез имейл адреса на компанията

Този имейл: Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.com



За разбирането,

Г-н Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com
21
Max Bent
05.07.2021 20:33:07
0
0
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник.

Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми отминали. Свържете се с нас по имейл:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Това е ипотеките на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват с разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
20
mr scott
02.07.2021 11:30:38
0
0
Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес заеми (безопасни и сигурни)
* Подобрение на дома
* Изобретател
заеми * Автокредити
и още. ..

Как да кандидатствам:

Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Фирми или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Access Finance, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150

Относно
Г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com
19
mr scott
02.07.2021 11:21:11
0
0
Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес заеми (безопасни и сигурни)
* Подобрение на дома
* Изобретател
заеми * Автокредити
и още. ..

Как да кандидатствам:

Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Фирми или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Access Finance, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150

Относно
Г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com
18
mr scott
02.07.2021 11:20:42
0
0
Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%.

Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
* Лични заеми (сигурни и необезпечени)
* Бизнес заеми (безопасни и сигурни)
* Подобрение на дома
* Изобретател
заеми * Автокредити
и още. ..

Как да кандидатствам:

Кандидатстването за заем е бързо и лесно!
Фирми или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Access Finance, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на: accessloanfirm2030@gmail.com

Номер на WhatsApp: +79258159150

Относно
Г-н Скот
accessloanfirm2030@gmail.com
17
LANLAZAR MARCUS
21.06.2021 20:23:54
0
0
Здравейте,

Имате ли нужда от спешен заем, за да разрешите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

Също така издадохме заем във всички валути с лихва от 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, върнете се при нас чрез имейл адреса на компанията

Този имейл: Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.com



За разбирането,

Г-н Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com
16
MARY MASON
07.06.2021 07:29:42
0
0
Sky Wealth заем Фирма, ние даваме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден сър / май.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: ръб / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

(Номер на WhatsApp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Г-жа Мери Мейсън.
15
MARY MASON
07.06.2021 07:28:07
0
0
Sky Wealth заем Фирма, ние даваме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден сър / май.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: ръб / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

(Номер на WhatsApp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Г-жа Мери Мейсън.
14
Kelvin Ericksson
30.05.2021 06:26:09
0
0
Hallo,
Wij zijn een professioneel Cyber Tech-kredietteam met een grote kring
de wereld besmet met meer dan 3 miljoen debet-malware en
skimmers, we krijgen een blanco pinpas en laden ze met veel geld
snel en veilig, waarmee men contant geld kan opnemen in euro's of
Zwitserse frank van geldautomaten en kan door elk kassasysteem worden gebruikt
Opmerking: onze kaarten zijn illegaal, maar geloof me, het is 100% veilig
Contactpersoon: Kelvin Ericksson
E-mailadres: blankatmmaster5555@gmail.com
WhatsApp +3197005033695
website: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
Harkers
13
MARY MASON
08.05.2021 07:06:03
0
0
Sky Wealth заем Фирма, ние даваме заеми при лихва 0f 3%.

Добър ден сър / май.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: ръб / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

(Номер на WhatsApp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми
* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен заем

Без предварителни такси

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес

skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com
skywealthloanfirm@gmail.com

Можете също така да се свържете с нас чрез уебсайта на компанията: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

Г-жа Мери Мейсън.
12
BARCLAYS
19.12.2020 17:23:45
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да разрешите финансовите си проблеми и да започнете бизнес или да увеличите бизнес услугите си? Затова не позволявайте на тази възможност да ви подмине. Моля, това е за сериозни умове и страхове на хората. В този случай можете да се свържете с нас чрез WhatsApp: +33758614225
имейл: legalloanservices@financier.com или barclaysnationwideloancompany@gmail.com
11
express loans
11.10.2020 22:16:56
0
0
Търсите спешен заем? свържете се с Express заем, защото те винаги са там, за да помогнат на иглите. свържете се с тях по следните начини
Имейл: Expressloans2020@outlook.com
WhatsApp +1 (313) 306-0862
10
Max A Bent
27.07.2020 09:26:48
0
0
Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Отхвърлени ли сте от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в минало. Свържете се с нас по имейл:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Това е ипотека на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 Евро до максимум 100 000 000,00 Евро.
9
Mr oscar
18.06.2020 12:11:19
0
0
Здравейте,

Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Отхвърлени ли сте от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотечен заем? Потърсете още, тъй като ние сме тук, за да премахнем всичките ви финансови проблеми в миналото.

Това е лесна кредитна компания. предлагаме заеми на тези, които се интересуват от достъпна лихва от 3%. Диапазонът от 1000 до максимум 50 000 000.00 евро.

Изпратете ни имейл на: ecofinance2020@gmail.com

Whatsapp: +2347035513355

Г-н Оскар
връзка
ecofinance2020@gmail.com
8
Derek Douglas
14.05.2020 02:33:28
0
0
Здравейте,

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
               easyloanfirm2020@gmail.com
              easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
easyloanfirm2020@gmail.com
easyloanfirm2020@gmail.com






Здравейте,

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
               easyloanfirm2020@gmail.com
              easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
easyloanfirm2020@gmail.com
easyloanfirm2020@gmail.com






Здравейте,

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com
               easyloanfirm2020@gmail.com
              easyloanfirm2020@gmail.com

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
easyloanfirm2020@gmail.com
easyloanfirm2020@gmail.com
7
Дерек Дъглас
11.02.2020 20:39:03
0
0
Здравейте

Аз съм частен кредитор. Имате ли нужда от легитимен, честен, сериозен и бърз заем? Мога да ви помогна със 100% гаранционни заеми, предлагам бизнес и лични заеми на 3%, помагаме при всички видове кредити. За повече информация се свържете с нас на: easyloanfirm2020@gmail.com


Изпратете ни имейл: easyloanfirm2020@gmail.com


С Най-Добри Пожелания
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
6
joshua benjamin
10.02.2020 17:31:41
0
0
Здравствуйте! Вам нужен экстренный кредит? Мы одобряем финансирование до 150 миллионов долларов США для физических и юридических лиц с долей 3%. Наши услуги очень надежны и долговечны. Свяжитесь с нами сегодня через (joshuabenloancompany@gmail.com)
5
Hope elinal
09.02.2020 13:01:20
0
0
Добър ден за вас, видях вашата поща в интернет по отношение на получаване на заем за плащане на дълга ви и стартиране на нов бизнес, искам да знаете, че сте на правилното място да кандидатствате за заем, предлагам лична заем на всички, които се нуждаят от финансова помощ с 2% лихва, ако се интересувате, любезно се върнете при мен чрез имейл адрес: Kplendes@outlook.com
4
fred fred
05.02.2020 18:21:21
0
0
имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

Тук сме готови да обработим вашия заем

Добър ден,

Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време за изпълнение на вашата мечта, ние сме сертифицирана компания за заем, предлагаме заем на ниска лихва от 3%, за физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, паунд, долар, евро и т.н.

Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
свържете се с нас чрез
Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
Номер за обаждане / Whatsapp: +2347061892843
3
fred fred
05.02.2020 18:20:36
0
0
имам нужда от спешен заем на fredlarryloanfirm@gmail.com

Тук сме готови да обработим вашия заем

Добър ден,

Вие сте бизнес мъж или жена? Дойде време за изпълнение на вашата мечта, ние сме сертифицирана компания за заем, предлагаме заем на ниска лихва от 3%, за физически лица и компании по целия свят, във всяка валута, която искате, паунд, долар, евро и т.н.

Разчитайте на нас днес за бърз и гарантиран заем
свържете се с нас чрез
Имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
Номер за обаждане / Whatsapp: +2347061892843
2
Анонимен
10.07.2018 03:56:37
1
0
Имейла под статията е фалшив
1
Bojidara
22.03.2018 13:59:32
1
0
Може ли координати ?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки