Патриотите от Родопския край са готови за предсрочния вот


Патриотите от Родопския край са готови за предсрочния вот
„Нашата цел е максимално добро представяне на парламентарните избори“ – подчерта съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов (правият) на срещата в Смолян
01 Август 2014, Петък


НФСБ проведе разширени събрания с ръководствата на структури в Хасковско и Смолянско

Автор: Десант

За истинските патриоти каузата на „Национален фронт за спасение на България“ е единствената алтернатива за възраждането и просперитета на Родината. Под този наслов на 29 юли в Хасково се проведе разширено събрание на ръководствата на структурите на родолюбивата формация от родопската община и областта.

Целта на форума бе да се направи обстоен анализ на представянето на НФСБ на отминалите избори за Европейски парламент и да се набележат целите за предстоящата предизборна кампания. На срещата присъстваха съпредседателят на партията на СКАТ Валери Симеонов, бившият евродепутат от родолюбивата формация Слави Бинев и регионалният координатор за Хасковска област Кръстьо Кръстев.

„Учредяването на нови структури, по-тясното ангажиране на нашите съмишленици в дейността на НФСБ, привличането на младото поколение към каузата за спасението на Отечеството – това са основните насоки на нашата работа в месеците до вота в Хасковско. Убеден съм, че ако ги спазим, ще имаме висок резултат на 5 октомври“, изтъкна Валери Симеонов.

Присъстващите на форума обсъдиха и наболелите проблеми на жителите на града и региона. Те единодушно изразиха своето убеждение, че Националният фронт трябва да заеме своето място в Народното събрание, защото това е единствената политическа сила, която може да обедини патриотичните сили и хората, които милеят за добруването на България.

„Време е истинските родолюбци – тези, които могат да посочат и своите заслуги, и своите грешки, да извършат стъпката, която се очаква от целия български народ – да се обединят в общ Патриотичен фронт. Така ще покажем, че сме достойни да получим доверието на хората и най-сетне да ликвидираме влиянието на ДПС на родната политическа сцена“, категоричен бе Слави Бинев.

Няколко часа по-късно на същата дата се проведе разширено заседание и в Смолян, в което взеха участие ръководствата на структурите от региона. Специални гости на срещата бяха съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов и бившият евродепутат Слави Бинев. „Кабинетът на Пламен Орешарски, както и партиите, които сега са в Народното събрание, показаха, че могат само да ограбват държавата и да прогонят младите хора в чужбина заради липсата на перспектива.

Затова нашата цел е максимално добро представяне на парламентарните избори. Имаме всички предпоставки за това, защото симпатиите на хората от Смолян и Родопите са на страната на родолюбивите сили и на Националния фронт”, обърна се към присъстващите Валери Симеонов.Патриотите разкритикуваха масовото купуване на гласове на евровота и призоваха хората, които милеят за бъдещето на България, да дадат своя глас за НФСБ, защото това е единствената партия, способна да изведе нашата страна от сегашния политически и икономически колапс.


В категории: Политика , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
zad kulisite na kapitana pe
07.08.2014 18:10:32
0
0
balgarskite patrioti e dobre da izpolsvat politikata na mekite rakavizi
no i da polsvat pomoshta i na stari kadri koito sa zaposnati s problemite na rodopskia kraj i da ne nasilvat a da posavetvat balgarite kojto iska da e v prijatelski otnoshenia s turzite neka si bade kojto ne iska neka si tarsi prijateli pri tesi koito ne sa za prijatelstvo s turzite ,tova sa franzusi,sarbi,harvati,rusnazi ,avstrijzi i mnogo drugi no lishnite predposhitania za prijatelstva ne trjabva da se obvarsvat s ofizialnata politika kojato e za prijatelstvo s vsishki narodi
tova ne e vissha politika ili vissha diplomazia a rasumno otnoshenie kam nashite sagrashdani .
2
Георги
05.08.2014 20:47:06
0
0
Здравейте много даржа на нфсб и искам да влезнете в парламента но според мен трябва повече упоритост и идеи.Трябва да стигнете до обикновените българи защото телевизия скат не достига навсякъде.Аз живея в испания и в разговор тук много нашенци прескачат телевизия скат и предпочитат да гледат др.тв.
1
05.08.2014 20:35:48
0
0
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки