Валери Симеонов: За НФСБ България е кауза


Валери Симеонов: За НФСБ България е кауза
10 Май 2013, Петък


За икономическото и финансово стабилизиране на държавата не са нужни милиарди, нито пък милиони лева, достатъчни са няколко конкретни стъпки, детайлно описани в програмата на Националния фронт, казва съпредседателят на партията на СКАТ

Автор: Интервю на Севдалина Пенева

- Утре е ден за размисъл, в който българите ще имат възможност последно да се огледат в океана от предизборни обещания, преливал цял месец от екраните на т. нар. „национални“ телевизии. Чухме клетви за високи пенсии, европейски заплати, работа за всички, финансова стабилност в държавата от същите тези хора, които, щом влязат в парламента, започват работа точно срещу това, в което са се вричали. Примери за това има много. Как мислите, научиха ли се хората у нас да различават истината от лъжата?

- По принцип – да. Научи ги разочарованието, трупано вече 23 години. То е основната причина българите да започнат да си вадят поука от грешките на избори и да спрат да вярват сляпо на лъжливи обещания.
Естествено, има една част спящи хора, да не кажа нещо по-лошо за тях, които живеят, за да бъдат лъгани. Това са тези, които лесно се доверяват, защото не обичат да мислят.
Така че едни за пореден път ще се хванат на кухите обещания, други обаче ще решат да тръгнат по нов път. Както се казва, за всеки влак си има пътници.


- А пътници за влака на НФСБ има ли? Ако се вярва на социолозите, Националният фронт, който до вчера за тях бе забранена тема, вече гони 5 процента...

- Първо, едно уточнение, че социологията е сериозна наука, но, за съжаление, в България такава няма. У нас има платени социолози, които показват пред обществото такива проценти, каквито си поръчат клиентите им. Затова и никога не съм им вярвал.
Така например, в последните си „проучвания“ родните социолози посочват високи проценти, между 5 и 9, на една политическа партия, която по мои прогнози няма никакъв шанс да влезе в парламента.

Колкото до по-голямата поддържа за НФСБ, която отчитат социологическите агенции буквално часове преди изборите, това за мен е просто признаване на истината с половин уста от немай къде.
Тази информация нито ме мотивира допълнително, нито пък е нещо, което не съм очаквал. Не забравяйте, че аз имам сравнително точна представа за разпространението на телевизия СКАТ и за въздействието на нашата платформа върху зрителите и симпатизантите на „Национален фронт за спасение на България“. Така че за нашия влак не се безпокойте, за него има достатъчно пътници, за да влезем в парламента.


- Споменахте за платформа, предизборната програма на НФСБ изпълнима ли е?

- Програмата на НФСБ е изпълнима. При изготвянето й сме правили достатъчно мащабни консултации с тесни специалисти в различните области. И претендираме, че това не е програма за изборите 2013 г., а в нея са заложени стратегическите цели за развитието на българската държава.

По отношение на икономиката, на първо място залагаме на стимулиране инициативността на българина както в малките и средни предприятия, така и в селското стопанство. Насърчаването и освобождаването на обикновения предприемач или производител от загробващите данъци и убийствени правила, съсипващи бизнеса, ще отпусне примката, която управляващите са стегнали около врата на всеки, които иска да работи, да създава блага, да печели за себе си и в същото време да носи печалба и на държавата. Това, от друга страна, би довело и да разкриване на допълнителни работни места. С други думи – на малкия и на средния бизнес не трябва да се пречи.

За съжаление през последните четири години сме свидетели на следното. Вместо да се съживи българската икономика, се разширява чиновническо-бюрократичният апарат. Който пък от своя страна непрекъснато бълва все по-нелепи ограничения за тези, които искат да се занимават с производство, било в леката, хранителната или селскостопанската промишленост. И в същото време създава правила, които да са изцяло в полза на монополите в държавата, на крупните арендатори, на големите чужди търговски вериги, които пък убиха дребния български търговец.

В крайна сметка, получи се така, че България вече е почти изцяло зависима от вноса, защото няма български продукти, машини, съоръжения и др. Това трябва коренно да се промени. Държавата трябва да остави инициативните да работят, в същото време и да ги стимулира да изнасят.

Читателите ви могат да намерят пълния текст на програмата и в този брой на „Десант“, така че сами ще се уверят, че не съм голословен. За стабилизирането на българската държава не са нужни милиарди, нито пък милиони. Достатъчно е да се предприемат няколко конкретни стъпки, които да съживят първо дребния и среден бизнес, а след това и големите предприятия, раздържавени, разпродадени на безценица и съсипани от няколко поредни престъпни правителства.


- През последната година НФСБ беше в процес на изграждане на своите партийни структури по места. Знаем, че вие лично обикаляте цялата страна, не само покрай предизборната кампания, и имате поглед върху това, кои са най-болезнените проблеми в българското общество. Имате ли отговор какво очакват хората от бъдещия парламент?

- На първо място хората очакват подобряване на тяхното материално положение. Но в същото време нашите симпатизанти (а не са вече малко и други, които мислят като тях) виждат в по-далечна перспектива. Осъзнават какво трябва да бъде направено в тази посока, да може България да възвърне поне част от своята икономическа, политическа, външнополитическа независимост.

Хората се вълнуват от отбранителната мощ на държавата, питат с основание къде е българската армия, питат какво наложи закриването на действащи болници в малките населени места, така че болните хора да пропътуват десетки километри до големия град, наясно са, че след 23 години „преход“ нито една от реформите в държавата не е доведена до успешен край.

Широкият спектър от въпроси, засегнати в нашата програма, фактически има за цел да отговори на очакванията на симпатизантите на Националния фронт. Които при всички случаи са доста над средното ниво за масовия електорат в България.


- От предизборните репортажи по телевизия СКАТ една дума прави силно впечатление – възмездие. НФСБ ангажира ли се с това, влезе ли в парламента, да настоява за искане на търсене на съдебна отговорност от тези, които докараха страната ни до това окаяно положение? 

- Задължително. НФСБ е заложил в програмата си търсене на възмездие не само за престъпното управление през последните 4 години, но и за целия 23-годишен период. Като се започне от бандитската приватизация, от подаряването на бизнеси и предприятия на свои хора, мине се през чуждопоклонническата и родоотстъпническа дейност на българските президенти (без изключение) и се стигне до всички политици, участвали във властта от демокрацията насам. Защото всички те имат един генезис, един произход, един общ стремеж - да влязат в политиката, за да печелят или да се облагодетелстват. Но не и да работят за България.

Такива хора в нашите листи няма. В НФСБ има доказали се хора, които поставят интересите на България над личните и над партийните. Затова ще бъдем безкомпромисни към всички, които не зачитат тези принципи.


- Как си представяте разпределението на силите в бъдещия парламент?

- За съжаление, все още има достатъчно много кариеристи, които ще заложат на досегашното статукво. И друг път съм казвал, кариеристите у нас си имат партия и тя се казва ГЕРБ. Тя чисто и просто гарантира или обещава приходи на всички свои членове и поддръжници. Така че такива хора има достатъчно много в България, от т.нар. категория на тарикатите, които правят всичко, което е по силите им, за да се възползват от чуждия труд, чуждите приходи и т.н.

Поне този мандат ГЕРБ ще има достатъчно сериозна поддръжка. 
Другата група, която със сигурност ще присъства в бъдещия парламент, е тази на БСП. Нейните поддръжници са възрастните хора, за които политическото предателство няма никакво значение, те просто са се обрекли на партията и приемат безрезервно всичко, което тя им предлага.

Ще присъства и противоконституционната партия ДПС, защото тя залага на вота на полуграмотните, трудно говорещи български език наши сънародници от турски етнически произход. Там се залага на теорията на плашилото, на тези хора им се вменява, че ако не гласуват за ДПС, или ще им бъдат сменени имената, или ще бъдат подложени на репресии и всякакви такива невероятни глупости и простотии.

„Националният фронт за спасение на България“ също ще присъства, казвам го без грам съмнение. Оттам нататък не мога да се ангажирам с прогнози. Според мен „Атака“ няма да присъства в следващия парламент, защото тази партия остана без симпатизанти, без структури. За Кунева бих се учудил, ако влезе, тъй като партията й представлява някакво аморфно образование, събрало отпадъци от НДСВ, бивши седесари и разни други, които са изпаднали от разни политически формации през годините. Те нямат своя физиономия.
Но, както казах, има достатъчно ограничени хора, които ще гласуват на принципа „тези ми харесват, пък физиономията на този – не”.

Моят апел към привържениците на Националния фронт е: Ако желаете да помогнете на България и на себе си, гласувайте с бюлетина номер 4 за „Национален фронт за спасение на България“. Гласувайте за партията на честните българи, за които България е кауза.


В категории: Интервю , Горещи новини

15
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
15
Bunny
09.08.2016 21:20:37
0
0
Felt so hopeless looking for answers to my qu..tions.seuntil now. http://xjcqxpesh.com [url=http://nqcenu.com]nqcenu[/url] [link=http://opmdoihezul.com]opmdoihezul[/link]
14
Lavigne
09.08.2016 13:42:20
0
0
Back in school, I'm doing so much <a href="http://urdmjgrhtw.com">lerngina.</a>
13
Berlynn
08.08.2016 05:07:57
0
0
Good point. I hadn't <a href="http://yakiqlgygmg.com">thuoght</a> about it quite that way. :)
12
Matei
07.08.2016 21:57:16
0
0
Anon 2,Faith is personal. Moshe and the Twelve Tribes did not try to conquer the world, only to reclaim the land of Abraham, Yitzchak and Yaakov. They were specifically prohibited by G-d from making war on neighboring states. By contrast Mohammed conducted a war without end, for personal enrichment, thereby denaostrmting his corruption and the problem that Islam poses for the world, in an open ended conquest of the world.
11
Гюзелов-кокошката
02.12.2014 17:37:42
0
0
Гюзелов, гледам ти репортажите и се смея! Освен всички други мисли се чудя дали си вярваш, дали си убеден в това което правиш или и ти не се различаваш от получателите на кокошката. Гледам и си мисля как с това мякане, завалване на българския език се наричаш журналист, репортер или какъвто си мислиш, че си :) Ако по твоята логика аз дойда и те сгащя пред Алфа ТВ и ти връща Прасе на седмицата :) Питаш хората за документи, кой ги е накарал да пишат или говорят, а твоите документи къде са?! Запълвате ефира с боклук, състезавайки се да се подмажете на някой по-горе, въобразявайки си че сте някакви. Тормозите човещкото съзнание с глупости. И ти, и тези като теб...Няма толкова жалка картина, като глупава, евтина, бездарна, просташка пропаганда! Желая ти успех с кокошката :)
10
За Валери Симеонов Винкела, до
09.07.2013 08:34:22
0
0
Волен Сидеров нападна СКАТ за излъчване на порно
08.07.2013 17:12 0


Битката между шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов и лидерът на Атака Волен Сидеров, достигна върха на пирамидата.

Волен Сидеров заяви, че ще сезира и бургаската прокуратура за разпространението на телевизионни канали с порнографско съдържание, разпространявани от ТВ СКАТ. В порнографските каналите има и такива с хомосексуално съдържание. Разпространението на подобни канали попада под ударите на Наказателния кодекс. Волен Сидеров заяви още, че ще провери защо всички сигнали срещу Валери Симеонов в НАП, Окръжна прокуратура – Бургас и РДНСК, са покривани и по тях няма никакво движение.

Волен Сидеров сигнализира областния управител, кмета и директора на ОДМВР – Бургас за нарушения на Валери Симеонов, съобщиха от пресцентъра на “Атака”.

Лидерът на партия “Атака” Волен Сидеров внесе при областния управител на Бургас Павел Маринов сигнал за незаконна експлоатация на оптично трасе от гр. Несебър до с. Св. Влас. Трасето се използва незаконно от 2006 г. до сега от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. В сигнала е описано още едно незаконно трасе – Бургас – Созопол – Приморско, което също се ползва от Валери Симеонов.

Вторият сигнал, също внесен при областния управител, е за незаконно поставяне на сателитни антени върху блока, в който се намира офиса на телевизия СКАТ. Незаконността на антените е потвърдена от РДНСК – Бургас, но въпреки това, съоръженията не са премахнати.

Волен Сидеров се срещна с директора на ОДМВР – Бургас във връзка с подадената жалба срещу екипа на ТВ СКАТ, който нападна депутати на “Атака” на бензиностанция в Бургас. Припомняме, че в деня на инцидента АТАКА повика полиция на място, след нападението от екип оператори и репортер на ТВ СКАТ. Сидеров обърна внимание на факта, че някои от полицаите в Бургас са в отношения със собственика на СКАТ Валери Симеонов, и поиска обяснение от директора на бургаската полиция за тази зависимост. “В Бургас някои институции са зависими или се страхуват от Валери Симеонов”, допълни лидерът на националистите. Той акцентира върху това, че иска да види Бургас свободен от олигархията, съобщиха от пресцентъра на “Атака”./news359

София/България

9
информиран читател
30.05.2013 14:04:05
0
0


Валери Симеонов Балевски, СКАТ

Как Винкела събра глутницата си Симеонов се саморазправя с всеки, когото не успее да купи Екип АТАКА По настояване на наши привърженици в бр. 61 започнахме серия от аналитични публикации за начините, по които собственикът на телевизия „Скат“ Валери Симеонов осребри близостта си с партия АТАКА и стана мултимилионер, притежател на обширни недвижими имоти и флотилия от луксозни джипове и лимузини. В миналия брой описахме незаконното строителство на олигарха в Златоград и също толкова незаконното окабеляване на трасето Бургас – Ветрен – Банево-Айтос, което още генерира част от милионните му приходи, въпреки че към края на 2010 г. срещу Симеонов се водеха 22 разследвания и проверки. (Виж „Шефът на Скат уличен в незаконно строителство“ във в. „Уикенд“ и Burgasinfo.com от 29 март 2010 г.). „Един от най-богатите мъже в Бургас, който за 2008-а година декларира близо 1 млн. лв. личен годишен доход, минава метър и си спестява над 17 300 лева такси към общината. Това доказва и проверка на експерти от бургаската община, които излязоха със специално съобщение до медиите“, писаха медиите. Всъщност тази поредица трябваше да започне със създаването на „Скат“ и да върви бавно и мъчително политико-икономическата метаморфоза на нейния собственик от шеф на фирма за търговия със скрап до собственик на телевизия и вестник, а днес и кандидат-законодател. Само ако се катериш по тази камениста пътека, можеш да съзреш крайно интересни и симптоматични подробности сред мъглата от заметени следи и внезапно прекратени дела в разбойническата епоха на 90-те години. През 1992 г. трима бизнесмени Антон Ангелов, Румен Пеков и Валери Симеонов създават кабеларката „Скат“. Данните, че друг телевизионен собственик, Зоран Арсич, е търсил съдружие и временно го е имал негласно срещу купена от порнотелевизия техника, са без значение, смята Красимир Кръстьовски, главен редактор на бургаското издание „Солено морско“. Антон Ангелов кабелизира кв. „Меден рудник“, а Валери Симеонов играе неясна, вероятно незначителна роля предвид на факта, че е вложил едва 1700 лв. в начинанието. Парите за създаването на кабеларката доставя най-скандалният от въпросните бизнесмени, Румен Пеков, собственик на „Популярна банка-Пеков“, която завлича хиляди лековерни хора, жадни за печалби от големи лихви. Покойният бивш синдикалист Дончо Градинаров твърди, че именно Валери Симеонов е докарал до фалит банка „Пеков“, след като взел от собственика й пари за съдружие в телевизия „Скат“. Той подмамил Пеков да му даде пари да направи кабеларката си, но не всичките вписал като дял от фирмата, както му обещал. По документи трезорът е налял в телевизията 572 021 лв. Едва 17 хиляди обаче са вписани като дялов капитал. Останалите са потънали неизвестно къде. Само месеци, след като е внесъл огромната сума по сметка на телевизията, Пеков се оттегля скандално. Повод са извършените ревизии, от които се виждат неотчетени приходи, закупени съоръжения и прочие. Всичко това е отразено в протоколи от общи събрания на дружеството. В резултат банкерът става подсъдим, по делото е привлечен и Валери Симеонов, но се отървава. Пеков е осъден на няколко години затвор, които излежава. „И до днес, на база документи измамените вложители на банката имат претенции към СКАТ“, твърди Кръстьовски. Късно, всичко е вече покрито с паяжините на давността. Градинаров обаче цитира синдика, фалирал популярната банка, Христо Христов, според когото Винкела, след дълги скандали, върнал на загробения банкер едва 260 хил. лв. Ето какво казва самият Румен Пеков за това, след като излиза от затвора: „Участвахме в създаването на една от най-големите, да не кажа най-голямата, кабелна телевизия в района на Южното Черноморие, „Скат“. Тази телевизия после стана с национално значение, да е жива и здрава.“ Другият съдружник, Антон, се занимава от години с друг бизнес и се е простил с дяловете си. „В началото на частните телевизии в Бургас имаше остра конкуренция. Всичко обаче се намести, когато на кормилото в община Бургас застана през 1995 г. Йоан Костадинов“, пише Лука Балкански в „Под лупа“. Тогава конкуренцията между „Рент“ ТV на Емил Райков и новоизгрялата само година и половина преди това събитие телевизия „Скат“ се изостря. След нападките на Емил Райков срещу Йоан Костадинов през първият му мандат общинският фаворит вече става „Скат“, а „Рент“ ТV започва да се свива до пълното си изчезване през 2005 г. През 1997 г. на власт идва Иван Костов и въпреки, че бургаският кмет си е все така червен, Винкела обръща палачинката. Дали това е останало в тайна от бургаските медии? Ни най-малко! „Симеонов се позовава на заслугите си към кампанията на ОДС и лично към тогавашният областният управител Христин Петков“. Така пише един местен журналист на име Стоян Иванов във в. „Черноморски фар“ в статията си „СКАТ ТV замесена в скандал за ефира“ от 8 ноември 1999 г., цитирайки своя колега Валентин Касабов. Статията се мъдри под гръмката фаша „КОРУПЦИЯ“ и описва как телевизия „Скат“ излъчва без лиценз на честотата на 28-ми канал, където се излъчва националната телевизия и „Канал 1″!!! Стоян Иванов ловко заиграва между интересите на „Скат“ и тогавашния общински съветник от Движение „Гергьовден“ Валентин Касабов, който пък е изобличен от Валери Симеонов, че е направил 5 рекламни спота за червения кмет Йоан Костадинов за „скромната“ сума от 2.5 милиона лева. „Нека „Гергьовден“ (а не аз) да поразсъждава на тема корупция!“- отвръща Симеонов, визирайки своя бъдещ служител и съпартиец Валентин Касабов. Накрая Винкела прави мъдрия извод, че „явно атаката идва от друг“, намеквайки за Йоан Костадинов. Ако си мислите, че в горния откъс става дума за бившия програмен директор на „Скат“ и депутат, влязъл с бюлетината на АТАКА в 41-вия парламент, който напусна парламентарната й група, Стоян Иванов, на прав път сте. Става дума за същите Стоян Иванов и Валентин Касабов, които днес бълват артилерия от слюнки по АТАКА. Навремето, през 1999 г., двамата внезапно отказват да се дуелират с Винкела на тема „корупция“, и решават да му се отдадат безрезервно. Как ли са били мотивирани? Практиката да купува своите опоненти, а ако не успее – да се саморазправя с тях, бе доказана и по-късно, по време на кампанията за Избори’2011 г. Да се саморазправи не само като ги очерня с изфабрикувани клевети, а и в буквалния смисъл – с побой. За тази работа Симеонов си е наел съответния охранител-мюсюлманин на име Муса. По време на предизборна визита в Средец бургазлията с металургичния прякор прати Муса да счупи видеокамерата на отговорника на младежката организация на АТАКА в града и редактор на местната информационна страница „Средец Нюз“ Георги Гюзелов. Причината – младежът заснел срамната сцена, в която едва няколко баби отегчено зяпат Винкеловата предизборна спявка „Още при влизането ми служителите на СКАТ настръхнаха…Попитах Симеонов защо през 2007 г продаде АТАКА-Средец на БСП, за да му поволят да окабели града“, обясни Гюзелов. Още с влизането му Винкела взел да гони атакиста с аргумента „Тази зала аз съм я платил“. „Като видя, че няма да излезе на глава, Симеонов изпрати своя служител със звучното българско име Муса да ме изгони. Докато снимах, служители на кабеларката започнаха да ме бутат, но вулканът изригна, когато гардът на Винкела се опита да ми вземе камерата с идеята да я счупи“ разказа Гюзелов, който разполага с видео материал, доказващ падението. Младежът от АТАКА обясни още, че след като го отвели извън залата, врътнали ключа. На събранието обаче са присъствали и други членове на АТАКА, които после споделили, че основната тема на спявката била оплюване на лидера на патриотите Волен Сидеров. След края на срама, наречен партийно събрание, Симеонов предложи работа на Георги Гюзелов в „Скат“. Офертата бе отхвърлена. В наше време някогашните „разобличители“ на Винкела, Валентин Касабов и Стоян Иванов са сред най-злостните врагове на АТАКА. За своите клевети и обиди Касабов веднъж вече е осъждан да плати на Волен Сидеров обезщетение по решение на Бургаският окръжен съд от 11 юли 2011 г. Санкцията е наложена за претърпени от Сидеров „неимуществени вреди – накърнени чест и достойнство от ответника Касабов в качеството му на водещ по време на телевизионно предаване на тема „Атака – лъжи, измами, предателство“ през януари 2010 г.“ Съдът обаче определи едва 350 лв. обезщетение за обидата, тъй като поради слабото разпространение на кабеларката „данните от репликите не са станали широко обществено достояние“. В момента Касабов очаква своята втора присъда за лъжата, че по електронната поща е получил фактура от администрацията на парижкия 5-звезден хотел „Ле Морис“, издадена на името на Волен Сидеров. Мръсотията бе тиражирана в предаването му „Паралакс“ на 12 декември 2012 г. Според внушението в този хотел Сидеров отседнал в „ултраскъп“ апартамент и харчил пари на поразия. По повод поредната клеветническа струя лидерът на АТАКА оторизира адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ да води официална кореспонденция с цитирания хотел в Париж. Представител на хотела уведоми адвокатите, че е получил искане за предоставяне на информация за гостуване в хотела на името на Волен Сидеров. Какво се оказа обаче? „Искането е отправено от очевидно фалшифициран имейл адрес в abv.bg, който съдържа грешно изписана на английски език думата „парламент“ и фамилното име на г-н Сидеров. Адресът явно е създаден специално с цел да се осъществи кореспонденция с хотел „Ле Морис“ от лице, неправомерно представящо се за г-н Волен Сидеров“, четем в становището на юристите. И още: „Представителят на хотела заявява, че са получени и още искания, „но не сме им отговорили“. За отправяне на исканията са използвани и други фалшиви имейл адреси, например tzvetchr@hotmail.com. Нека повторим – Касабов е създал фалшиви имейли, в които се подписва с името „Волен Сидеров“ и от негово име иска от въпросния хотел да му изпрати фактура за пребиваване! Всичко това представлява измамна схема, целяща да възбуди и създаде заблуждение и с това да причини вреди и да накърни доброто име на Сидеров. В своя отговор представителят на хотел „Ле Морис“ заявява, че „изключително съжалява във връзка с приложената измамна схема“. Ако беше само една „приложената измамна схема“, едва ли би си струвало да се занимаваме с нея. Но измамата „Скат“ е вече толкова брутална, че без политически чадър едва ли ще се спаси от закона. В момента Винкела възлага надежди на личната си партия НФСБ да изпълни тази функция. На маса с турския консул Исмаил Сефа Юджер Сем. Катя и Валентин Касабови (вляво) и турския т консул Имаил Сефа Юджер (вдясно) вдигат наздравица на Виенския бал. След гласуването на декларацията за признаване на арменския геноцид в ОбС-Бургас през 2008 г., генералният турски консул Исмаил Сефа Юджер и валията на Одрин обявиха, че заради нея градът щял да бъде „изолиран“ от Турция, сякаш дотогава е бил част от нейната територия! От екрана на „Скат“ двамата бяха громени в продължение на няколко седмици от водещия на предаването „Паралакс“ Валентин Касабов. И това изглеждаше естествено до един момент, в който „безкомпромисният“ Касабов, за изумление на атакистите, лъсна на една трапеза със същия Юджер, областния управител Любомир Пантелеев от БСП и други представители на тройната коалиция в Бургас, наричани от водещия „мафия“. Още по-комично е събитието, събрало Касабов с „мафията“ – Виенски бал, организиран в атриума на Бургаския свободен университет в края на март с.г. от фирма „Дарс Ауто“ и шефа й Димитър Събков. В името на благотворителните цели на събитието поканите за него струваха по 200 лв. „Семейство Касабови изкараха цяла нощ на бала, бяха в супер-настроение, а дансингът бе техен. Присъствието на лица от тройната коалиция, които иначе громим от екрана, въобще не смущаваше водещия на ТВ „Скат“, дори напротив – той свойски се ръкува с много от тях. Ако обикновените атакисти, гласували за него с надеждата, че ще промени нещо, когато влезе във властта бяха видели любимеца си на една софра с тези, които порицава – сигурно щяха да бъдат много разочаровани“, писа в. „Под лупа“. След тази кратка интермедия Касабов продължи да „громи“ на думи в ОбС-Бургас както самата Османска империя, така и нейните потомци в България. С „аргументи“ като: „Тоя пък е дамска превръзка, закрепена за задника на Доган“. „Тази там е нимфоманка с яростни вагинални контракции“. Тая, страдаща от глисти, извършва административни, кръчмарски и секс услуги в кметството.“ Все още се намират безразсъдно смели зрители, които се обаждат в предаването „Паралакс“, за да протестират срещу гаменския език на водещия. Те биват изхвърляни от ефира с епитета „тахтаби…“ НФСБ като политически чадър на Винкела и Трактора На 29 май 2011 г. Алексей Петров и Валери Симеонов публично обявиха връзката си. (Виж в. „Атака“, бр.65). Само седмица по-късно бе регистрирана и партията на Винкела, НФСБ. Оказва се, че целите на НФСБ са абсолютно повторение на „идеите“ на РЗС. „Учредителите искат промяна на конституцията“, пише в документите й. За такава ратуваше и Янето, че даже си спретна и фалшива подписка в подкрепа на искането за референдум за промяна на основния закон в държавата. Това е логично. След провала на РЗС и окончателното превръщане на Яне Янев в комичен персонаж на политическата сцена, не е чудно, че Алексей Петров си спретна нова партия. Малко по-забавно звучи програмното намерение на НФСБ да се бори срещу „ширещата се брутална порнография“! Странно как тази „партия“ ще го прави, след като в. „Уикенд“ обяви в броя си от 4 май 2010 г., че Винкела е спечелил милион за година с еротичен бизнес. (Помните ли онзи Зоран Арсич, производител на телевизионна порнография, за когото се твърди, че в началото на 90-те налял пари в създаването на „Скат“?). Симеонов въртял порно бизнеса още от 1999 г. заедно с един свой съдружник, който в наше време имал и верига от сексшопове. Седмичникът цитира бивши служители, уволнени от Симеонов. Но и да не бяха те, всеки би могъл да се сети за подобен генератор на приходи у Винкела дори само заради факта, че неговият политико-икономически партньор, Алексей Петров, е съден за притежание на верига от бардаци. Голяма борба с порно индустрията е падала в „Скат“. Голяма борба пада и сега в политическото й крило НФСБ, няма съмнение!

12.05.2013 17:11:17
8
MUSTAFATA
16.05.2013 21:38:05
0
0
VALIO "VINKELA" E POREDNIA MENTE PATRIOT . NE SE ZABLUJDAVAITE , HORA . POGLEDNETE MU SAMO FIZIONOMIATA ( FACIA DI MERDA-itl.)- I DVULICHIE , I LUKAVSTVO , I VSIAKAKVI DRUGI POROZI SA IZPISANI NA NEIA (Kasabov - toje )[tongue]
7
ИВАН ДЕЛЕВ
16.05.2013 17:12:02
0
0
ВИКТОРИЯ ТОЗИ ЛЪЖЕПАТРИОТ КОГОТО ХВАЛИШ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е КАТО ЯНИ ЯНЕВ ,НО ТОЙ ПАК ИЗЛЪГА ХОРАТА КАТО ОБЕЩА 500 Л. МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ И 1ООО Л МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ,И ТИ КАТО ТРЕЗВО МИСЛЕЩ ЧОВЕК КАЖИ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ,НО ДОСТА НАЙВНИ ХОРА СЕ ХВАНАХА НА ТАЗИ СЛАМКА ,А КОЛКОТО ДО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КОЙТО ПРЕДЛАГА НА БСП И ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО,АМИ НЯМА НИЩО ЛОШО КАТО СЕ КАСАЕ ЗА СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ[helloween]
6
Виктория
16.05.2013 13:15:22
0
0
Значи разбираме, че когато скат говорят лъжи срещу Сидеров са прави за всичко, но когато Сидеров изкарва кирливите им ризи той е лъжец и манипулатор? Еми не съм съгласна... гледала съм абсурдните клипове.
Сидеров оттегли подкрепата си от Герб много преди изборите, това няма как да се отрече, но ми е интересно защо днес Симеонов каза, че би подкрепил правителство съставено от Герб и БСП? Мисля, че се прилага двоен стандарт...
Мисълта ми беше, че този човек претендиращ да е патриот НЯМА никакво право да излиза в национален ефир и да обижда голям брой от българските граждани. Първо- той не знае аз, семейството ми или който и да е какво и как е постигнал в живота, за да дава определения като "лумпени и боклуци", второ- той обижда БЪЛГАРИ. Това ли е патриот? Може да е перфектен като човек, като политик или какъвто и да е, но да обижда по толкова грозен и гнусен начин хора, още повече че за Атака са гласували българи, които могат да му бъдат родители (най-вероятно) и цял живот са се трепели за жълти стотинки и жалко.
Подкрепяйте го, плюйте Сидеров, но не си позволявайте да обиждате българските граждани... ясно стана, че за него гласоподавателите на дпс са интелигенцията, може би.
Спирам до тук, защото наистина цялата тази история е толкова абсурдна и грозна, че дори не знам защо изгубих от времето си да се занимавам.Ако е достоен човек трябва да се извини на хората.
5
veselin
15.05.2013 23:06:58
0
0
vsi4ko, koeto SKAT sa iznesli sre6tu siderov e podplateno s fakti. ot druga strana toi (siderov) prikazva absolyutni nebivalici za Valeri Simeonov i Skat, napr., 4e Skat i Mityo O4ite sa v kombina, 4e Aleksei Petrov gi sponsorira i t. n. po sa6tiya na4in obe6ta 500 leva min. pensiya i 1000 lv. min. zaplata. siguren sam, 4e s vremeto 6te se nau4i6 da razgrani4ava6 populizma i otkrovenata laja ot istinata. Siderov se otdrapna ot gerb, za6toto priblijavaha izborite i taka nyama6e 6ans. 4eti i slu6ai mejdu redovete. az navremeto se izpokarah s priyatelite si, za6toto go za6titavah. be6e mi trudno da povyarvam kakav zavoi e napravil. pak 6te povtorya-vlez v u tube i napi6i "premal4ani istini".
4
Виктория
15.05.2013 15:46:45
0
0
Веселин, информирам се достатъчно. Честно да ти кажа, когато разбрах, че има нова патриотична партия в лицето на НФСБ се зарадвах много и редовно гледах Скат и по конкретно предаването на Велизар Енчев, но единственото което ми направи силно впечатление е злобата, която демонстрираха спрямо АТАКА. Не съм никак съгласна, че Волен е подкрепял законите прокарвани от Герб, та именно затова той се отдръпна от тях, защото го подведоха. Всеки човек прави грешки и Сидеров и Симеонов не са безгрешни, но да се води толкова долна пропаганда спрямо националистическа партия, не ми харесва... от това печелят единствено враговете на България.
3
veselin
15.05.2013 10:10:44
0
0
viktoriya, glrdai malko skat, moeto momi4e, vsi4ko si ima predistoriya. i az glasuvah za ataka na minalite izbori, a volen se pregarna s gerb. vsi4ki zakoni, glasuvani ot gerb sa podkrepyani aktivno ili pasivno ot ataka. vlez v u tube i napi6i "premal4ani istini". tova predavane e vodeno ot edin mnogo umen i 4esten 4ovek.pohvalno e, 4e si politi4eski aktivna, no za celta tryabva da si dobre informirana. i to ne ot oficioznite medii. uspeh!
2
Виктория
14.05.2013 20:35:22
0
0
И каква кауза е за ВАС България? Днес го написах на друго място ще го напиша и тук. Господин Симеонов,човек парадиращ да е голям патриот си позволи да обиди всички, които са пуснали гласа си за АТАКА. Е, аз съм на 18 години и тази година за първи път имах възможността да упражня гласа си и подкрепих АТАКА (както ще правя и занапред), благодарение на този "националист" от снимката, аз разбрах, че съм лумпен, а може би и АТАКА са ми платили, за да си дам гласа. Уж младите са бъдещето на България, но се появява някакъв си псевдонационалист с милиони и дава определения на хората, които са упражнили правото си на глас и то съвестно, много сте жалки всички вие и партийката ви.
1
Тодор
13.05.2013 18:53:07
0
0
Прочетете статиите за Валери Симеонов Балевски във вестник Атака и ще презените що за човек е той.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки