Партията на СКАТ щурмува бастиона на олигархията в Правец


Партията на СКАТ щурмува бастиона на олигархията в Правец
Жителите на Правец вече са преодолели страха от олигарха Валентин Златев и заявиха увереността си, че ще помагат на НФСБ за спасението на родината
09 Ноември 2012, Петък


На 6 ноември десетки граждани и патриоти от Правец учредиха в града си поредната структура


Автор: Десант

на „Национален фронт за спасение за България“. Те изразиха категоричната си подкрепа на идеите, залегнали в програмата на политическата формация, които целят да се сложи веднъж и завинаги край на културното и духовно потъпкване на българите.
За да се срещнат лично с хората и да чуят техните проблеми, във форума взеха участие съпредседателят на партията на СКАТ Данчо Хаджиев и регионалният координатор за  Етрополе, Ботевград и Правец Павлин Цветков.

Присъстващите бяха щастливи да посрещнат и популярния водещ на предаването по телевизия СКАТ „Дискусионно студио“ и член на политическото ръководство на НФСБ Велизар Енчев. От трибуната той заяви: „Тук е столицата на червената буржоазия. Щом в този град успяхме да вкараме двама съветници от НФСБ в общинския съвет, вярвам, че ще се преборим с олигархията в цялата страна“.

Неговата убеденост бе споделена и от другите участници в събитието. Още повече тукашната общинска организация на Националния фронт се ползва с голям авторитет. Двамата й съветници в 13-членния местен парламент – Павлин Цветков и Петко Цанков, се справят успешно с тежката задача да защитават интересите на жителите на града, превърнал се във феодално владение на приятеля на премиера Бойко Борисов – олигарха Валентин Златев.

Заслугите на Петко Цанков в борбата с местната корупция бе високо оценена от хората в залата, които единодушно го подкрепиха да стане председател на местната организация на родолюбците. Негова дясна ръка ще бъде Иван Николов, който бе избран за секретар на патриотите в Правец.
„Ще направя всичко възможно хората да повярват в идеите на Националния фронт. Аз съм убеден, че партията ще спечели сърцата и душите на много изстрадали жители на нашия регион“, обеща новоизбраният председател.

Значимостта на създаването на общинска структура на НФСБ именно тук бе изтъкната и от съпредседателя на родолюбивата формация Данчо Хаджиев. „Особено радостно е за нас, че толкова хора преодоляха страха и дойдоха да помагат за спасението на Родината. За тях Националният фронт е последната надежда да заживеят достойно в своята страна“ – изтъкна той в края на вълнуващото учредително събрание.



В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки