Как се излекувах от рак на кожата


Как се излекувах от рак на кожата
31 Май 2012, Четвъртък


Веселин Василев (62 г.) от с. Тополчане, Сливенско, разказва как се е излекувал от рак на кожата:



Имах черна бенка на тялото си, която се възпали и започна да кърви и да боли. Видях в едно от предаванията на СКАТ, посветени на здравето, как една лечителка казва, че това е сериозно нещо и се налага незабавна оперативна намеса.
После чух от някъде, че слузта на охлювите е много ценен лек и дори цената й надминава тази на розовото масло.
Реших да пробвам дали ще се излекувам и започнах да мажа болното място със слуз от голи охлюви. Когато тя засъхне, се измива с вода. Само след 3-4 дни и процедури по 2 пъти на ден, всичко отминава, а бенката изчезва. Остава само малко шипче, от което също след няколко дни не остава и следа.

Йордан Йорданов пък ни разкрива една много оригинална рецепта за варикозни рани. Необходими са 30 г прополис, 100 г меча или заешка мас (може да се замести и с ланолин или вазелин). Прополисът се разтапя на водна баня, като за улеснение се слагат и 2 чаени лъжички спирт. После се добавя и маста. Разбърква се до получаването на еднородна смес. Този мехлем се използва за раните, не само за варикозни, но и при женски заболявания, като при тях се нанася с тампон - за ранички на матката и тумори, например. Раната зараства много бързо.

За високо кръвно се пие топла вода (с температура от порядъка на 40-50 градуса) по 2-2,5 л на денонощие. Разпределя се на равни количества, за да се избегне натоварването на организма.

Алергия: От проведените миналата година изследвания на италиански учени е било установено, че астматичните заболявания са по-редки при редовните пиячи на умерени количества кафе, отколкото при не пиещите. Според някои учени пиенето на 3 чаши кафе дневно има същия антибронхиален ефект както стандартните дози от противоасматичното лекарство теофилин. Когато става въпрос за полезността на кафето, трябва да се има предвид, че тя се проявява при пиене на една или максимум две чаши дневно.

Гуша (Василка Евгениева, София): За един месец се изяждат 5 кг орехи и 2 кг пчелен мед. Повтаря се след един месец почивка, а може и да се потрети.

Запушен нос (Стефка Божинова, Враца): 100 г кромид лук и 1 зелена люта чушка се нарязват на ситно. Слагат се да кипнат в 3 чаени чаши вода. Отварата се прецежда и към нея се добавя 1 голяма супена лъжица захаросан мед. Сместа се слага на огъня и се вари до получаването на гъст сироп. Приема се по 1 чаена лъжица от него сутрин и вечер.

Херпес зостер (стресница) на устните отвън и отвътре: Скилидка чесън се разрязва на две и с разрязаната част се натрива херпеса. Това се прави няколко пъти през деня.
Тази процедура е полезна и при хрема, третират се обаче двете ноздри. Към момента на процедурата може да се предизвиква кихане или спиране на секретите. Това се повтаря, докато изчезне хремата.

Гъбички между пръстите: Сварява се чисто кафе, без подсладител, кафето се отлива, да остане само утайката. Вечер се маже с нея между пръстите или под тях, ако има подсечено, обува се чорап (на другия ден се изпира и изглажда). Така до 3 вечери – няма помен от гъбичките, сърбеж или болка.

Гъбички по ноктите: Вземат се 50 г корени от бъз, сваряват се 20 минути в един литър вода.  С тази отвара се прави баня в течение на 20 мин.

Лечение на мазол: Болното място се налага вечер с листо от растението Дебела Мара или нарязан червен домат, а може и резен лимон, посипан със захар. Същият ефект дава и компрес от накълцан наситно кромид лук със сол.


В категории: Здраве , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки