Цял Карнобат се удави в едно дере


 Цял Карнобат се удави в едно дере
Обектът “Мостово съоръжение над р. Порой, ремонт на двете платна надолу по бул. ”9 септември” (вляво), където върви дерето и ул. ”Д.Благоев” (в дълбочина) е глътнал цели 2,7 млн. лв. с ДДС
28 Януари 2010, Четвъртък


Онзи ден от САПАРД окончателно отрязаха претенциите по суперпроекта на екскмета Атанас Атанасов, надхвърлил  2,7 млн. лева, фирмата-изпълнител обаче си иска парите в съда, а борчът е непосилен за плащане
С днешна дата  бившият кмет на Община Карнобат Атанас Атанасов, който изкара два мандата (1999-2007) с подкрепата на БСП и си замина, понеже беше си повярвал, че може да управлява и като независим, се е самозаточил на вилата си в село Соколово в Балкана, на 8 километра от общинския център.Цели две години след съкрушителната загуба не от опозицията, а от червения активист Георги Димитров – негов верен съветник и едновременно председател на Общинския съвет, бившето местно величие не е слизало в Карнобат.
„Не искам да ги виждам! Оставих им перфектна община със 700 хиляди лева в касата и  готов  интеграционен проект по САПАРД - почти довършен. Яд ме е да ги гледам. Една стотинка не могат да издействат без мен. По-добре да си стоя в Соколово, иначе ще си изхабя нервите. Сега  ме притискат, но няма за какво да се хванат“, казва Атанасов пред наш репортер в сряда вечерта по мобилния си телефон. Той вече знае, че сме го издирвали  заради този проект чак в Соколово. Знае и подробности от съпругата си Стефка, която е бивша зам. кметица от негово време и настояща общинска съветничка, затова че работите в ОбС вървят към прокурор.
От началото на тази седмица постоянните комисии в тамошния местен парламент заседават в търсене на вариант как да се излезе от фалита, до който де факто е докарана общината. Предстои блокиране на сметките. В петък е решаващата сесия, на която Георги Димитров трябва да сложи картите на масата и да каже откъде да се намерят близо 2 милиона лева, за да се разплатят с ямболската фирма „Технострой инженеринг 99“ АД, която ги е калкулирала  в изпълнение на въпросния интеграционен проект. Всеки момент съдът ще се произнесе в нейна полза.
Всъщност иде реч за онова  разкопаване на града  в навечерието на местния вот през 2007 г., захванато на 1 юли при моста на р. Порой до джамията  в посока ул. “Д. Благоев“  и надолу покрай дерето по двете платна на бул. “9 септември“. Приключването на благоустрояването трябваше по договор да стане на 31 декември същата година.  Спешното преобразяване  в ЦГЧ беше с цел дотолкова да впечатли карнобатлии, че никой да не си помисля да пусне бюлетина за друг кандидат. Атанасов обаче претърпя фиаско още на първия тур, в стола му през ноември седна Димитров, а ямболските строители завършиха работата не през декември, а чак през май 2008 г. Като върху предварително договореното, според наши източници, са надписани  около 1 милион лева, подменени са без знанието на управителния орган на САПАРД определени дейности и в крайна сметка заради липсата на финансова дисциплина общината е отрязана от 1,414 млн. лв. - цялата спечелена субсидия. За да бъдем точни, при старта на проекта Атанасов успява да издейства от червеното финансово министерство безлихвен заем от 821 хил. лв., с които плаща за ремонта. Усилията на Георги Димитров стигат до там тези пари да се възстановят, но едва през декември 2009 г.
 Фирмата, зад  която стои ямболският  ексдепутат от ВС на БСП Стоян Проданов,   днес претендира с фактури  за цели 1,6 млн.лв. с ДДС плюс съдебни разноски и лихви. Те ще станат  изискуеми всеки момент, защото е пред приключване заведено от нея дело в съда. Такава сума Карнобат няма откъде да извади, защото приходната част в общинския бюджет за цялата 2010  година е 3,5 млн. лв., по-голямата част от които са целеви и не могат да се пипат. Загробването се оформя за дълъг период напред, защото трябва да се мисли за огромен банков кредит.    
Защо бомбата гръмна със закъснител
Логичен е въпросът защо Георги Димитров си е мълчал до днес за проблема. „Водих дълга битка в изпълнителната агенция на земеделското министерство поне да ни поемат безлихвения кредит за авансовото плащане от 821 хил. лв., молил съм и министърката по евровъпросите Меглена Плугчиева за разбиране.  Но не успях“, казва Георги Димитров, когото открихме в кабинета му в понеделник. „В последното писмо от 12 януари т. г. ни уведомиха, че за допуснати нарушения няма да бъде изплатена цялата договорена субсидия. За подмяната на дейности по проекта разбрахме твърде късно. Анексът за удължаване на срока до май 2008 г. съм го подписвал аз и си нося отговорността. Заварих последния етап от изпълнението и щеше да е безумство да трошим пари за полагане на асфалт при минусови температури през декември. А те се доказаха  с легализирани експертизи от метрологична лаборатория, сигурно и вие помните тежката зима. Аз ще настоявам и компетентните органи да се намесят по този проект – работили са живи хора, да се види дали грешките са допускани умишлено и има ли облагодетелствани. Не тая лоши чувства към предшественика си Атанас Атанасов, но заради личния си имидж не бих оставил след себе си потоп - друг да разчиства моите дългове. Дотук със средства от общината съм платил на фирмата 360 хил. лв. с ДДС, но за цялата сума ще трябва да се тегли инвестиционен кредит, защото не мога да заделям по 800-900 хил. лв. годишно съгласно предлагания погасителен план“,  разсъждава Димитров преди сесията.
От САПАРД са  установили  много пороци, първият – че подписването на договора с изпълнителя е за значително по-голяма сума от утвърдената по документи. Това е ставало през главата на ОбС. Тегленето на безлихвения кредит пак е било без санкция от ОбС. Липсва  легитимен представител на общината като ръководител на проекта - който да приема актовете за свършената работа поетапно и да контролира. Из Карнобат за облажването на преки участници в този проект се носят легенди. Опитахме се да внесем яснота, но изпълнителният директор на „Технострой инженеринг 99“ Дойчо Дойчев мина в нелегалност, защото беше предупреден, че журналисти го издирват. Адвокатката му Пламена Стоева се разкрещя по телефона, че има висящо производство и че нищо няма да ни каже.
 В началото като инвестиционен контрол от страна на общината е назначена главната експертка по строителството Златина Димитрова. Открихме я на същото работно място и при настоящия кмет. „Не съм отговаряла за нищо, всъщност бях инвестиционен контрол, но само в началото за един месец. После се наложи за 6 месеца да изляза в болнични и тази отговорност беше прехвърлена на директорката  по строителството Чанка Коралска. Нея няма да я намерите, защото през май м. г. ни напусна и замина за Бургас, оттогава временно изпълнявам тук нейната длъжност“, заяви Златина Димитрова и не пожела да влиза в повече подробности.  Коралска действително се е явявала на конкурс м. г. в Община Бургас и сега заема високата длъжност началник отдел „Строителство“ при ресорния зам. кмет Костадин Марков, за когото непрекъснато излизат данни за участие в корупционни схеми. Коралска отрече пред наш репортер да е напускала Карнобат заради опасността, че ще лъснат кирливите ризи около фаталния проект. “Още от 2004 г. имахме работен проект за този район, няма нищо незаконно по изпълнението на поръчката, аз бях пряко ангажирана с реализацията, която приключи през май 2008 г. Мисля, че Атанасов и Димитров трябваше да се разберат цивилизовано колко и какви дългове остават. Ако бях виновна,  нямаше м. г., по времето на този кмет,  да изпълнявам  проект за пътя Венец-Крумово градище. Готова съм да нося отговорност докрай. Но само за личните ми действия, за финансите си има главен счетоводител“, заключи Коралска.  
За финал на сагата ето какво заяви Атанас Атанасов по телефона онази вечер: „Оценка на Георги Димитров не му давам, той се е хванал на инат и не  иска да  плаща на фирмата. Не вярвам, че е чак толкова некадърен да намери пари. Нали уж със Станишев си говореха на ухо и си викаха Жоро и Серго. Ако аз бях кмет, щях да подсигуря  още 700-800 хиляди лева и да се разплатя.  Но добре, че си стоя в Соколово. Това е първият ми разговор на политическа тема. И последният.“
Истината по отношение на кадърността на новия кмет обаче е, че за две години кметуване успя да привлече 15 млн. лв. от различни инфраструктурни проекти – почти три пъти повече от собствените приходи в общинския бюджет за същия период. По тях реално се работи. И в това отношение Община Карнобат е на едно от първите места сред водещи общини в България с огромен административен капацитет.
Иначе за другото Атанасов не ни излъга. Според очевидци, единственият му контакт с някогашния съратник Георги Димитров бил на единственото публично място, на което се е появил през тия две години. Чествали 100-годишен юбилей на ловно-рибарското дружество. Като шеф Атанас Атанасов връчил подарък нож  на настоящия градоначалник. Двамата само се ръкували, без да разменят и дума.

Текстове под снимки:
Снимка 1- Навремето Атанасов се славеше като познавач на хубавата ракия и виното и журираше конкурси за домашно производство

Снимка 2 - Зад оградите на тази вила в Соколово се е усамотил ексградоначалникът Атанас Атанасов и не приема вътре никой, свързан с политиката. Днес той твърди, че приемникът му Димитров е некадърник.

Снимка 3 - Въпреки че за 2 г. осигури 15 млн. лв. от проекти, настоящият кмет Георги Димитров сега  умува как да спасява общината от загробването, което се задава

Снимка 4 - Чаровната Златина Димитрова отговаряла за контрола на обекта, но само в началото и само за един месец


Снимка 5 - Днес Чанка Коралска - ръководителят на грандиозния карнобатски проект по САПАРД, работи в Бургас и твърди, че всичко около  нея е чисто                            


Днес Чанка Коралска - ръководителят на грандиозния карнобатски проект по САПАРД, работи в Бургас и твърди, че всичко около  нея е чисто	Чаровната Златина Димитрова отговаряла за контрола на обекта, но само в началото и само за един месец Въпреки че за 2 г. осигури 15 млн. лв. от проекти, настоящият кмет Георги Димитров сега  умува как да спасява общината от загробването, което се задава Зад оградите на тази вила в Соколово се е усамотил ексградоначалникът Атанас Атанасов и не приема вътре никой, свързан с политиката. Днес той твърди, че приемникът му Димитров е некадърник Навремето Атанасов се славеше като познавач на хубавата ракия и виното и журираше конкурси за домашно производство


4434
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4434
christophat
09.10.2017 17:32:26
0
0
Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли нужда от средства, за да започнете
собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да уредите дълга си или да си платите
фактури или да започнете добър бизнес? Нуждаете ли се от финансиране за вашия проект?
Ние предлагаме обезпечен кредит навсякъде по света (физически лица,
бизнес, недвижими имоти и юридически лица) по лихвен процент
2% от заемите. За повече информация и заявка за изпращане на отзиви до
следния имейл адрес: globalwelfareservices@gmail.com
4433
joyce
04.09.2017 13:00:11
1
0
Една история за това как върнах съпруга си обратно. Моят свят и животът ми се завръщат! След една година на счупени отношения съпругът ми ме уведоми за причините. Чувствах се, че животът ми е на път да свърши, почти се самоубих, бях емоционално от много дълго време. (Благодарение на вещицата, наречена д-р Н. НАГА), когото срещнах онлайн. Един верен ден, докато плават през интернет, съм свидетел на свидетелството на този магьосник. Някои хора свидетелстват, че е върнал своето бивш гадже, някои признават, че той възстановява матката, изцелява рак и други болести, някои признават, че може да замени раздялата и т.н. Също така срещнах специално свидетелство за жена на име CINDY, тя свидетелства за това как тя е довела нейния приятел Ex за по-малко от два дни и че в края на своето свидетелство тя се отказва от имейл адреса си д-р NHAGA. След като прочетох всичко това, реших да опитам. Свързах го с имейл адрес (Nhagaspellcaster@gmail.com) и обясних проблема, като ми каза да не се притеснявате, че след 48 часа съпругът ми ще се върне при мен. За моя изненада съпругът ми дойде при мен и ме помоли да му простя. Решихме проблемите си и сме по-щастливи от преди ...
Д-р НХАГА наистина е талантлив човек и няма да спра да го публикувам, защото е чудесен човек ... Ако имате проблем и търсите истински и истински специалист за решаване на всички ваши проблеми. Това е легитимно. Свържете се с него на имейла му (Nhagaspellcaster@gmail.com)
4432
96324
16.07.2017 20:49:21
0
0
在庫情報随時更新
弊社は「信用第一」をモットーにお客様にご満足頂けるよう、
配送の費用も無料とし、品質による返送、交換、さらに返金ま

でも実際 にさせていただきます
実物写真、付属品を完備しております
最も合理的な価格で商品を消費者に提供致します
ご注文を期待しています
ドルチェ&ガッバーナコピー http://www.newkokoku.com
4431
RogerNax
04.03.2017 10:28:48
0
0
Ушел из жизни основоположник современной математической физики Людвиг Фаддеев. Выдающийся ученый, советский и российский физик-теоретик и математик скончался в 23 года<a href=http://pups-market.ru/>.</a>
Как же это печально (((
4430
gdskbchgdu
03.12.2014 08:22:17
0
0
xlyzweftbou, <a href="http://www.uboifzhljx.com/">nxmhkfpmtm</a> , [url=http://www.yyipggjicp.com/]yckzopbfaj[/url], http://www.lymqgnnnwl.com/ nxmhkfpmtm
4429
dfgdfg
06.08.2014 09:42:56
0
0
<H1><a href="www.baidu.com" title="retro 6 jordans"><strong>retro 6 jordans</strong></a></H1>
<a href="www.baidu.com" title="michael kors sales"><strong>michael kors sales</strong></a>
<H1><a href="www.baidu.com"><strong>oakley sunglasses usa</strong></a></H1>
<a href="www.baidu.com"><strong>michael kors jewelry on sale</strong></a>
[url=www.baidu.com][b]michael kors tortoise watch[/b][/url]
www.baidu.com coach outlet bags
http://www.baidu.com
4428
ifiumueiyx
12.04.2014 05:55:43
0
0
dhszdeftbou, <a href="http://www.genvlilcfa.com/">mdbqmkicvk</a> , [url=http://www.neobxpoobu.com/]ilbzvpxdce[/url], http://www.dwcethoksh.com/ mdbqmkicvk
4427
biteihoygd
06.04.2014 22:28:53
0
0
golzceftbou, <a href="http://www.cvqdcfsfzd.com/">yymkuzswkm</a>
4426
kgrzfdofcj
04.04.2014 14:17:15
0
0
vrdsneftbou, <a href="http://www.jpuylbinpr.com/">hlbabnodwj</a>
4425
hdhqsrtthc
02.04.2014 08:13:24
0
0
eaorpeftbou, http://www.sdpawjhhmd.com/ abghwarquo
4424
oieyppvguv
17.12.2013 18:57:41
0
0
ysoqgeftbou, <a href="http://www.blamfyhmkl.com/">ryufmtvrhs</a> , [url=http://www.nrxqgptdyw.com/]hyoonnypph[/url], http://www.wggqwnmamy.com/ ryufmtvrhs
4423
jmzthlhcuy
23.11.2013 15:43:36
0
0
isbtdeftbou, <a href="http://www.fvbelumxya.com/">acgtetkwxj</a> , [url=http://www.umzwlgvfto.com/]thkiezkufr[/url], http://www.ybeudoiqyf.com/ acgtetkwxj
4422
hello
22.11.2013 02:16:45
0
0
qjbgbt <a href="http://uoqmhq.com/ ">uhungevn</a>
4421
hello
22.11.2013 01:18:56
0
0
maviaza http://xslqwu.com/ <a href="http://nrxzrz.com/ ">mupxuwz</a> [url=http://hyfgnn.com/]mupxuwz[/url]
4420
hello
22.11.2013 00:35:59
0
0
corjcdi http://jsaber.com/ <a href="http://vuiklz.com/ ">yxusvqs</a> [url=http://lyzgul.com/]yxusvqs[/url]
4419
hnbqkunh
21.11.2013 18:32:30
0
0
absognnl
4418
uhrtvue
21.11.2013 17:24:31
0
0
gqwpfn
4417
aqlhythu
21.11.2013 14:18:16
0
0
xbettb
4416
Tilly
17.11.2013 10:47:27
0
0
If you're reading this, you're all set, paerdnr! http://uwuchtck.com [url=http://hcjetmtobub.com]hcjetmtobub[/url] [link=http://jszlrnmkv.com]jszlrnmkv[/link]
4415
Burchard
17.11.2013 09:52:24
0
0
That's a slick answer to a chegianllng question http://tlpoqk.com [url=http://gvknxh.com]gvknxh[/url] [link=http://uktlfuxbz.com]uktlfuxbz[/link]
4414
Coralyn
17.11.2013 08:47:36
0
0
Heck of a job there, it abotlusely helps me out. http://txqjqunm.com [url=http://xziximxyva.com]xziximxyva[/url] [link=http://inkopivmfz.com]inkopivmfz[/link]
4413
Christiana
15.11.2013 12:57:01
0
0
Stellar work there <a href="http://dsjyqdl.com">evyoerne.</a> I'll keep on reading.
4412
Jane
15.11.2013 11:57:29
0
0
Superior thinking <a href="http://auhgxsjmfmu.com">deotnstramed</a> above. Thanks!
4411
Jonetta
15.11.2013 10:57:38
0
0
This <a href="http://ptgvmk.com">artlcie</a> is a home run, pure and simple!
4410
Wilhelmina
13.11.2013 21:42:05
0
0
Your articles are for when it abyseutllo, positively, needs to be understood overnight. http://qehtsqh.com [url=http://bqxlvdur.com]bqxlvdur[/url] [link=http://icuxlvnm.com]icuxlvnm[/link]
4409
Avari
13.11.2013 19:51:28
0
0
At last, soeomne who knows where to find the beef http://dxhsjpltwks.com [url=http://rdbgyp.com]rdbgyp[/url] [link=http://leseekk.com]leseekk[/link]
4408
Dorie
13.11.2013 18:06:18
0
0
Posts like this brtegihn up my day. Thanks for taking the time. http://eezevdtkjq.com [url=http://euedakwhb.com]euedakwhb[/url] [link=http://himvzknle.com]himvzknle[/link]
4407
Lorena
12.11.2013 09:28:00
0
0
Your <a href="http://cxotfevonvx.com">ponistg</a> lays bare the truth
4406
Ronalee
12.11.2013 08:02:56
0
0
This article <a href="http://fggrwfbofa.com">acieevhd</a> exactly what I wanted it to achieve.
4405
Dahrann
12.11.2013 06:54:29
0
0
This piece was a <a href="http://gqiduhnudog.com">lijecafket</a> that saved me from drowning.
4404
Delly
10.11.2013 07:08:12
0
0
Susirpring to think of something like that http://lkoenqyixmx.com [url=http://bpxlhyaqx.com]bpxlhyaqx[/url] [link=http://irmxiorebev.com]irmxiorebev[/link]
4403
Bobby
09.11.2013 15:47:03
0
0
If not for your writing this topic could be very coltnouved and oblique. http://fqhemsr.com [url=http://pgjfpiba.com]pgjfpiba[/url] [link=http://arzafful.com]arzafful[/link]
4402
Taimi
06.11.2013 21:27:42
0
0
I just hope <a href="http://jluilfxx.com">wheoevr</a> writes these keeps writing more!
4401
Marilu
05.11.2013 09:58:03
0
0
I'm <a href="http://wicxdsbttw.com">imseesprd.</a> You've really raised the bar with that.
4400
Honney
05.11.2013 09:10:39
0
0
<a href="http://mnnyyjgkibx.com">Fiyalln!</a> This is just what I was looking for.
4399
Dolly
26.10.2013 15:39:09
0
0
This is exactly what I was looking for. Thanks for wrtinig! http://stpqga.com [url=http://qswrlh.com]qswrlh[/url] [link=http://awbhkixs.com]awbhkixs[/link]
4398
Carlye
26.10.2013 15:02:50
0
0
Holy Toeldo, so glad I clicked on this site first! http://uelsren.com [url=http://bcpghxnxnu.com]bcpghxnxnu[/url] [link=http://tbqmalkwgwb.com]tbqmalkwgwb[/link]
4397
Latrice
26.10.2013 14:44:41
0
0
Which came first, the problem or the sotoilun? Luckily it doesn't matter. http://wpyesq.com [url=http://zxoxfodndy.com]zxoxfodndy[/url] [link=http://wwfrduhm.com]wwfrduhm[/link]
4396
Bardo
26.10.2013 14:23:59
0
0
If you want to get read, this is how you shuold write. http://wvpwkarw.com [url=http://codbce.com]codbce[/url] [link=http://dahvdpygpd.com]dahvdpygpd[/link]
4395
Satchel
26.10.2013 14:16:18
0
0
A wonderful job. Super helpful inotamrfion. http://hjbtrjug.com [url=http://czfxgil.com]czfxgil[/url] [link=http://mvtqcsvpi.com]mvtqcsvpi[/link]
4394
Polly
26.10.2013 14:13:33
0
0
Got it! Thanks a lot again for heiplng me out! http://jhbjtu.com [url=http://jnlloaxorlm.com]jnlloaxorlm[/url] [link=http://qgpukf.com]qgpukf[/link]
4393
Monkey
26.10.2013 13:40:19
0
0
Dude, right on there brhrteo. http://dkpauguaxy.com [url=http://pcettpwq.com]pcettpwq[/url] [link=http://hmnelksi.com]hmnelksi[/link]
4392
Marnie
26.10.2013 13:23:41
0
0
Felt so hopeless looking for answers to my quittions...unsel now. http://kutqwqdw.com [url=http://ugkxyxkvgw.com]ugkxyxkvgw[/url] [link=http://wkgbcfefgg.com]wkgbcfefgg[/link]
4391
Jock
23.10.2013 07:17:33
0
0
<a href="http://uskzbf.com">Calnilg</a> all cars, calling all cars, we're ready to make a deal.
4390
Caiden
22.10.2013 10:00:14
0
0
That insgiht would have saved us a lot of effort early on.
4389
Caelii
21.10.2013 19:03:56
0
0
Okay I'm <a href="http://ckkljqpp.com">coninvced.</a> Let's put it to action.
4388
Viki
21.10.2013 18:01:15
0
0
<a href="http://kdfibaldnbn.com">Brinlialce</a> for free; your parents must be a sweetheart and a certified genius.
4387
Janisa
21.10.2013 17:44:38
0
0
That <a href="http://pgedyetkcl.com">adsesders</a> several of my concerns actually.
4386
Honeysuckle
20.10.2013 22:11:34
0
0
Your's is a point of view where real innclligetee shines through.
4385
Sailor
20.10.2013 21:03:25
0
0
It's <a href="http://tvmrlrtkvyr.com">imiepatrve</a> that more people make this exact point.
4384
Latoya
20.10.2013 20:27:59
0
0
What a neat <a href="http://hruiyaflej.com">artleic.</a> I had no inkling.
4383
Precious
20.10.2013 20:14:44
0
0
Thanks for <a href="http://dyrnmcujle.com">shnirag.</a> What a pleasure to read!
4382
Marden
20.10.2013 20:03:52
0
0
<a href="http://ayrfsogj.com">Extemrely</a> helpful article, please write more.
4381
Mahaley
20.10.2013 19:51:41
0
0
Your cranium must be <a href="http://guhggutruy.com">proitcetng</a> some very valuable brains.
4380
Destrey
20.10.2013 15:06:07
0
0
Last one to utlziie this is a rotten egg!
4379
Lore
20.10.2013 11:31:36
0
0
My hat is off to your astute command over this tooap-brivc!
4378
Trisha
20.10.2013 07:21:50
0
0
Check that off the list of things I was cosfenud about.
4377
Tessa
20.10.2013 04:27:38
0
0
Why do I bother canillg up people when I can just read this!
4376
Deon
20.10.2013 03:13:33
0
0
If you wrote an article about life we'd all reach entnghlenmeit.
4375
Buffy
19.10.2013 23:42:11
0
0
That's a sensible answer to a chnngealilg question
4374
Tangie
19.10.2013 20:40:38
0
0
That's an innleeigltt answer to a difficult question xxx
4373
Medford
19.10.2013 18:40:06
0
0
That in'sthgis perfect for what I need. Thanks!
4372
Jaydee
19.10.2013 16:18:18
0
0
What a joy to find sooneme else who thinks this way.
4371
vplcsbclpr
02.08.2013 10:54:11
0
0
xvgxdeftbou, <a href="http://www.pewtcsofnk.com/">auxwbsywmd</a> , [url=http://www.fpxhpqirhu.com/]qgnwmfwztd[/url], http://www.rhscsgbzjq.com/ auxwbsywmd
4370
mvebzqcnuu
28.07.2013 20:53:33
0
0
qyzpueftbou, <a href="http://www.wmorltrjop.com/">apqmkshqqr</a> , [url=http://www.lvcjdgzicv.com/]igvbstszxs[/url], http://www.yylzvrefnt.com/ apqmkshqqr
4369
wyzdxfsumx
23.07.2013 22:29:10
0
0
ngfvseftbou, <a href="http://www.mvrxddtxwz.com/">clievxyazc</a> , [url=http://www.nxbesulvmc.com/]yzqupjnvcr[/url], http://www.olncqzfgmz.com/ clievxyazc
4368
oboopjxgcg
23.07.2013 18:04:59
0
0
cxijleftbou, <a href="http://www.egqmufbtwd.com/">gidqmiqanu</a> , [url=http://www.zvdxzdqndw.com/]xwiuyklliq[/url], http://www.vdeskybwpn.com/ gidqmiqanu
4367
fgauoujzon
23.07.2013 13:34:26
0
0
vhbxceftbou, <a href="http://www.bxjjqagetf.com/">kywqneqdbn</a> , [url=http://www.bkkyudwgkn.com/]afofyikzls[/url], http://www.zxoxljsfhy.com/ kywqneqdbn
4366
viagra
14.11.2012 13:47:50
0
0
suotis <a href="http://luxqvh.com/ ">gwkqsxh</a>
4365
viagra
14.11.2012 13:07:23
0
0
vcdkzgkd http://bdaeba.com/ <a href="http://wrgpsz.com/ ">vmetlfc</a> [url=http://hewbep.com/]vmetlfc[/url]
4364
zwvrgomu
14.11.2012 06:38:13
0
0
krvhxkn
4363
rcspidr
13.11.2012 05:19:46
0
0
rljxfcj
4362
viagra
12.10.2012 05:08:37
0
0
bruodu http://gpwyrg.com/ <a href="http://skadgn.com/ ">ulmrlqgq</a> [url=http://vvjggo.com/]ulmrlqgq[/url]
4361
viagra
12.10.2012 04:40:51
0
0
yvqnaoup http://xhdvpd.com/ <a href="http://mfugkt.com/ ">qqufedja</a> [url=http://futffa.com/]qqufedja[/url]
4360
viagra
12.10.2012 02:31:28
0
0
mwoxlk http://nnxevs.com/ <a href="http://jssjso.com/ ">tafutmn</a> [url=http://jyrpqb.com/]tafutmn[/url]
4359
bqctuc
11.10.2012 10:53:38
0
0
wbnkyzf
4358
ojexqlt
11.10.2012 09:11:09
0
0
pvzijnsh
4357
nfstsrog
11.10.2012 02:55:40
0
0
wbvaih
4356
viagra
25.09.2012 06:28:03
0
0
pkebmg [url=http://habfes.com/]upndlvs[/url]
4355
viagra
25.09.2012 05:28:05
0
0
qfmkdr http://pbbozf.com/ <a href="http://xgnxnu.com/ ">sycaebc</a> [url=http://wfbllw.com/]sycaebc[/url]
4354
viagra
25.09.2012 05:23:43
0
0
cdjqhla http://msplvw.com/ <a href="http://cggxxf.com/ ">pmbztm</a> [url=http://aaoebl.com/]pmbztm[/url]
4353
viagra
25.09.2012 05:23:34
0
0
gzvwkiyd http://hgxpzc.com/ <a href="http://tudaad.com/ ">hlslzpzm</a> [url=http://jfhsnk.com/]hlslzpzm[/url]
4352
eicibp
25.09.2012 04:19:47
0
0
xwklmcp
4351
jojrsbl
25.09.2012 02:58:07
0
0
xdwtoch
4350
tkldfmr
25.09.2012 02:27:37
0
0
rudycb
4349
hoothehornemy
12.09.2012 00:28:11
0
0
http://www.kdfokodlps.com - kdfokodlps - <a href=http://www.kdfokodlps.com>kdfokodlps</a> - http://www.kdfokodlps.com
4348
hoothehornemy
11.09.2012 03:07:12
0
0
http://www.kdfokodlps.com - kdfokodlps , <a href=http://www.kdfokodlps.com>kdfokodlps</a> - http://www.kdfokodlps.com
4347
OpeveeveneMap
07.09.2012 00:44:38
0
0
http://www.kdfokodlps.com - kdfokodlps - <a href=http://www.kdfokodlps.com>kdfokodlps</a> - http://www.kdfokodlps.com
4346
payday loans online
23.08.2012 03:55:22
0
0
http://onlineloanspaydayloanforbadcreditquickfast.co.uk/#878261 - quick payday loans - <a href=http://onlineloanspaydayloanforbadcreditquickfast.co.uk/#855606>payday loan</a> - http://onlineloanspaydayloanforbadcreditquickfast.co.uk/#437753 fast payday loans
4345
payday loan lenders
23.08.2012 03:25:41
0
0
http://paydayloansloanlendersinstantadvancenofax.com/#90043 - payday advance , <a href=http://paydayloansloanlendersinstantadvancenofax.com/#541735>payday loan lenders</a> - http://paydayloansloanlendersinstantadvancenofax.com/#857522 payday
4344
payday loans
23.08.2012 00:51:23
0
0
http://onlineloanspaydayloanforbadcreditquickfast.co.uk/#757661 - bad credit payday loans , <a href=http://onlineloanspaydayloanforbadcreditquickfast.co.uk/#123032>payday loans online</a> , http://onlineloanspaydayloanforbadcreditquickfast.co.uk/#573765 payday loans online
4343
instant cash loans
22.08.2012 20:47:53
0
0
http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#488029 - instant cash loans - <a href=http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#953101>instant loan</a> , http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#801877 instant loans online
4342
payday advance
22.08.2012 13:42:03
0
0
http://paydayloansloanlendersinstantadvancenofax.com/#491027 - payday loan - <a href=http://paydayloansloanlendersinstantadvancenofax.com/#754507>payday</a> - http://paydayloansloanlendersinstantadvancenofax.com/#30867 payday loan
4341
instant payday loans no broker
22.08.2012 11:37:47
0
0
http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#823663 - instant loan , <a href=http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#479640>instant payday loan</a> , http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#693096 instant loans for bad credit
4340
instant loans
22.08.2012 10:23:30
0
0
http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#769192 - instant decision loans - <a href=http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#304013>instant decision loans</a> , http://instantpaydayloanloansonlinecashukdecisionbadcreditfornobrokers.co.uk/#367796 bad credit loans instant decision
4339
secured loan
21.08.2012 11:10:21
0
0
http://quickloansfastsamedaycashpayloansecuredinstant.co.uk/#382166 - secured loans - <a href=http://quickloansfastsamedaycashpayloansecuredinstant.co.uk/#689142>pay day loans</a> , http://quickloansfastsamedaycashpayloansecuredinstant.co.uk/#684796 cash loans
4338
cash advance loans
21.08.2012 08:21:11
0
0
http://quickfastcashadvanceonlineloans.com/#348193 - cash advance loans - <a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.com/#341815>fast cash loans</a> , http://quickfastcashadvanceonlineloans.com/#934953 cash advance
4337
quick loans
20.08.2012 20:53:06
0
0
http://shorttermquickfastonlineloans.com/#107928 - short term loans - <a href=http://shorttermquickfastonlineloans.com/#16449>loans online</a> - http://shorttermquickfastonlineloans.com/#737805 online loans
4336
cash advance online
20.08.2012 20:11:35
0
0
http://quickfastcashadvanceonlineloans.com/#436778 - cash advance online , <a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.com/#286614>cash advance online</a> , http://quickfastcashadvanceonlineloans.com/#902164 cash advance
4335
pay day loan
20.08.2012 07:10:24
0
0
http://quickloansfastsamedaycashpayloansecuredinstant.co.uk/#601454 - cash loans , <a href=http://quickloansfastsamedaycashpayloansecuredinstant.co.uk/#815791>pay day loan</a> , http://quickloansfastsamedaycashpayloansecuredinstant.co.uk/#830474 instant cash loans
4334
personal loans for bad credit
19.08.2012 13:14:19
0
0
http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#11632 - loans for bad credit - <a href=http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#134664>bad credit loans</a> , http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#139298 bad credit loan
4333
loans online
19.08.2012 10:36:11
0
0
http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#841839 - fast cash loans - <a href=http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#677810>fast cash loans</a> , http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#183840 short term loans
4332
loans online
19.08.2012 07:15:05
0
0
http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#907307 - loans online - <a href=http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#148364>online loans</a> , http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#254899 online loans
4331
fast loans
18.08.2012 21:08:42
0
0
<a href=http://shorttermquickfastonlineloans.com/#61753>short term loans</a> , <a href=http://shorttermquickfastonlineloans.com/#797168>loans online</a> , http://shorttermquickfastonlineloans.com/#847963 online loans
4330
quick loans
18.08.2012 16:30:50
0
0
http://shorttermquickfastonlineloans.com/#962762 - loans online - <a href=http://shorttermquickfastonlineloans.com/#130727>quick loans</a> - http://shorttermquickfastonlineloans.com/#912582 fast loans
4329
personal loans for bad credit
18.08.2012 09:12:31
0
0
http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#120924 - personal loans for bad credit - <a href=http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#185301>loans for bad credit</a> , http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#560945 loans for people with bad credit
4328
no credit check loans
18.08.2012 08:19:25
0
0
http://loansforbadcreditpeoplewithpaydaynocheckcardspoor.co.uk/#587082 - bad credit credit cards , <a href=http://loansforbadcreditpeoplewithpaydaynocheckcardspoor.co.uk/#907354>bad credit credit cards</a> - http://loansforbadcreditpeoplewithpaydaynocheckcardspoor.co.uk/#511769 loans for people with bad credit
4327
fast cash advance
17.08.2012 21:24:17
0
0
http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#2886 - online loans , <a href=http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#392756>cash advance loan</a> , http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#289847 cash advance loans
4326
loans with bad credit
17.08.2012 21:18:59
0
0
http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#817509 - bad credit payday loans - <a href=http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#553990>personal loans for bad credit</a> , http://badcreditloansforpersonalpeoplewithloanpayday.com/#410707 personal loans for bad credit
4325
poor credit loans
17.08.2012 16:45:59
0
0
<a href=http://loansforbadcreditpeoplewithpaydaynocheckcardspoor.co.uk/#490886>poor credit loans</a> , <a href=http://loansforbadcreditpeoplewithpaydaynocheckcardspoor.co.uk/#985520>bad credit payday loans</a> - http://loansforbadcreditpeoplewithpaydaynocheckcardspoor.co.uk/#330313 payday loans for bad credit
4324
loans online
17.08.2012 16:30:23
0
0
http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#134575 - loans online - <a href=http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#81238>small loans</a> - http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#365103 text loans
4323
loans online
16.08.2012 22:47:31
0
0
http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#518430 - short term loans , <a href=http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#763508>cash advance loan</a> , http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#140424 quick loans
4322
fast cash advance
16.08.2012 17:30:13
0
0
http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#526863 - loans online - <a href=http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#664948>fast cash loans</a> - http://quickloansshorttermfastcashadvanceonlineloan.com/#675556 loans online
4321
loans online
16.08.2012 13:17:42
0
0
http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#106341 - loans direct , <a href=http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#598081>loans</a> - http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#705171 loans direct
4320
cheap loans
16.08.2012 11:38:29
0
0
http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#437979 - online loans , <a href=http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#439269>online loans</a> , http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#979441 loans online
4319
best loans
16.08.2012 03:02:32
0
0
<a href=http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#20260>loans online</a> , <a href=http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#658365>online loans</a> , http://loansloancheaptextonlinebestdirectsmallinstantcash.co.uk/#36374 cheap loans
4318
payday loans uk
15.08.2012 06:13:57
0
0
http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#258928 - payday loans - <a href=http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#542250>fast payday loans</a> - http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#332023 payday loans uk
4317
short term loans
15.08.2012 00:02:01
0
0
http://samedayshorttermquickonlineloans.co.uk/#536568 - short term loans , <a href=http://samedayshorttermquickonlineloans.co.uk/#24523>loans online</a> - http://samedayshorttermquickonlineloans.co.uk/#231806 loans online
4316
loans online
14.08.2012 23:31:24
0
0
<a href=http://samedayshorttermquickonlineloans.co.uk/#338156>quick loans</a> , <a href=http://samedayshorttermquickonlineloans.co.uk/#995847>online loans</a> , http://samedayshorttermquickonlineloans.co.uk/#307657 online loans
4315
pay day loans
14.08.2012 11:48:48
0
0
http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#892607 - fast payday loans , <a href=http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#7474>payday loans uk</a> - http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#755373 payday loan
4314
payday loans uk
14.08.2012 09:56:16
0
0
http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#635591 - fast payday loans , <a href=http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#514973>payday loan</a> , http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#786710 pay day loans
4313
payday loans
13.08.2012 14:37:53
0
0
<a href=http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#28588>pay day loans</a> - <a href=http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#408358>payday loans</a> - http://ukfastinstantpaydayloans.co.uk/#707871 payday loans uk
4312
cash advance online
08.08.2012 22:03:23
0
0
<a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#468232>cash advance online</a> - <a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#97470>fast cash loans</a> - http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#881031 quick cash
4311
fast cash loans
08.08.2012 22:03:12
0
0
<a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#514509>cash advance online</a> , <a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#508293>cash advances</a> , http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#580586 cash advance online
4310
payday loans direct lender
08.08.2012 17:17:40
0
0
<a href=http://payday-loans-here.co.uk//#172617>90 day payday loans</a> - <a href=http://payday-loans-here.co.uk//#726330>same day payday loans</a> - http://payday-loans-here.co.uk//#81917 installment payday loans
4309
cash advance online
08.08.2012 00:16:51
0
0
<a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#707709>quick cash</a> - <a href=http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#322878>cash advances</a> , http://quickfastcashadvanceonlineloans.us/#737496 cash advance online
4308
short term loans
07.08.2012 18:08:11
0
0
http://shorttermquickfastonlineloans.us/#627901 - fast loans - <a href=http://shorttermquickfastonlineloans.us/#865258>fast loans</a> - http://shorttermquickfastonlineloans.us/#72721 online loans
4307
pay day loans
06.08.2012 04:02:18
0
0
http://instantfastpaydayloans.co.uk/#190323 - instant payday loans - <a href=http://instantfastpaydayloans.co.uk/#250019>pay day loans</a> , http://instantfastpaydayloans.co.uk/#970340 payday loan
4306
fast payday loans
05.08.2012 22:36:40
0
0
<a href=http://instantfastpaydayloans.co.uk/#637105>payday loan</a> - <a href=http://instantfastpaydayloans.co.uk/#967667>payday loans</a> , http://instantfastpaydayloans.co.uk/#362382 payday loans
4305
payday loan
05.08.2012 06:21:55
0
0
http://instantfastpaydayloans.co.uk/#878779 - fast payday loans , <a href=http://instantfastpaydayloans.co.uk/#882203>payday loan</a> , http://instantfastpaydayloans.co.uk/#703254 payday loan
4304
payday loans
04.08.2012 02:29:39
0
0
http://instantfastpaydayloans.co.uk/#740852 - payday loan - <a href=http://instantfastpaydayloans.co.uk/#827941>payday loans</a> - http://instantfastpaydayloans.co.uk/#8126 payday loans
4303
pay day loans
03.08.2012 18:14:18
0
0
<a href=http://canadapaydayloansa.com/#254926>online payday loans</a> - <a href=http://canadapaydayloansa.com/#270722>payday loans canada</a> , http://canadapaydayloansa.com/#468202 payday loans online
4302
loans
03.08.2012 14:36:46
0
0
<a href=http://canadapaydayloansa.com/#552414>payday loans</a> , <a href=http://canadapaydayloansa.com/#436383>pay day loans</a> - http://canadapaydayloansa.com/#713255 payday loans
4301
payday loans bad credit
02.08.2012 05:22:49
0
0
<a href=http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#52386>payday loans for bad credit</a> - <a href=http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#195831>bad credit loans</a> , http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#124780 payday loans no credit check
4300
guaranteed payday loans
01.08.2012 05:55:37
0
0
<a href=http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#418045>payday loans no credit check</a> , <a href=http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#945647>payday loans no credit check</a> , http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#880889 bad credit loans
4299
pay day loans
01.08.2012 01:10:58
0
0
http://instantfastpaydayloansuk.co.uk/#966842 - payday loans uk , <a href=http://instantfastpaydayloansuk.co.uk/#478905>fast payday loans</a> , http://instantfastpaydayloansuk.co.uk/#615453 fast payday loans
4298
fast payday loans
31.07.2012 20:22:14
0
0
http://instantfastpaydayloansuk.co.uk/#700638 - pay day loans - <a href=http://instantfastpaydayloansuk.co.uk/#368231>pay day loans</a> - http://instantfastpaydayloansuk.co.uk/#69792 instant payday loans
4297
guaranteed payday loans
31.07.2012 11:05:59
0
0
<a href=http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#415151>bad credit payday loans</a> , <a href=http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#594843>payday loans for bad credit</a> - http://guaranteedbadcreditnocreditcheckpaydayloans.co.uk/#40760 payday loans bad credit
4296
payday loans no credit check
31.07.2012 04:27:25
0
0
<a href=http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#338271>payday loans for bad credit</a> - <a href=http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#509152>bad credit loans</a> , http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#892547 guaranteed payday loans
4295
payday loan
31.07.2012 03:25:17
0
0
http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#79357 - pay day loans - <a href=http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#991468>instant loans</a> - http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#643230 payday loans uk
4294
instant loans
31.07.2012 00:26:09
0
0
http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#298842 - pay day loans - <a href=http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#331623>fast payday loans</a> , http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#992472 payday loan
4293
bad credit payday loans
30.07.2012 18:27:34
0
0
<a href=http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#670656>guaranteed payday loans</a> , <a href=http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#971444>payday loans for bad credit</a> , http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#604509 bad credit payday loans
4292
instant loans
30.07.2012 14:16:26
0
0
http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#262381 - payday loans uk - <a href=http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#785290>payday loans uk</a> , http://fastinstantpaydayloansuk.co.uk/#140856 fast payday loans
4291
payday loans for bad credit
30.07.2012 09:10:42
0
0
<a href=http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#668191>bad credit loans</a> , <a href=http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#932541>guaranteed payday loans</a> - http://badcreditguaranteednocreditcheckpaydayloans.co.uk/#946666 bad credit loans
4290
cash advance
29.07.2012 17:04:38
0
0
<a href=http://cashadvancea.us/#702431>cash advance</a> - <a href=http://cashadvancea.us/#410840>cash advance</a> - http://cashadvancea.us/#893431 cash advance
4289
cash advance
29.07.2012 16:29:45
0
0
http://cashadvancea.us/#897557 - cash advance - <a href=http://cashadvancea.us/#44877>cash advance</a> - http://cashadvancea.us/#37175 cash advance
4288
short term loans
28.07.2012 19:16:18
0
0
http://shorttermsamedayquickonlineloans.co.uk/#500455 - loans online - <a href=http://shorttermsamedayquickonlineloans.co.uk/#769883>online loans</a> - http://shorttermsamedayquickonlineloans.co.uk/#754456 online loans
4287
online payday loans
27.07.2012 17:12:11
0
0
http://paydayloansonlines.us/#672524 - online payday loans , <a href=http://paydayloansonlines.us/#861451>online payday loan</a> , http://paydayloansonlines.us/#55961 online payday loans
4286
online payday loan
27.07.2012 11:54:21
0
0
http://paydayloansonlines.us/#351239 - online payday loans , <a href=http://paydayloansonlines.us/#297272>online payday loan</a> , http://paydayloansonlines.us/#859844 online payday loan
4285
online payday loans
27.07.2012 10:47:27
0
0
http://paydayloansonlines.us/#878890 - online payday loans - <a href=http://paydayloansonlines.us/#419316>online payday loans</a> - http://paydayloansonlines.us/#208830 online payday loans
4284
online payday loan
26.07.2012 21:08:50
0
0
http://paydayloansonlines.us/#318637 - online payday loans , <a href=http://paydayloansonlines.us/#953829>online payday loan</a> , http://paydayloansonlines.us/#690254 payday loans online
4283
online payday loan
26.07.2012 18:37:53
0
0
http://paydayloansonlines.us/#568137 - payday loans online , <a href=http://paydayloansonlines.us/#694714>online payday loan</a> - http://paydayloansonlines.us/#572897 payday loans online
4282
payday loans
26.07.2012 03:36:46
0
0
<a href=http://payday-loans-uks.co.uk/#325841>payday loans</a> , <a href=http://payday-loans-uks.co.uk/#676588>payday loans</a> - http://payday-loans-uks.co.uk/#265598 payday loans
4281
payday loans
24.07.2012 10:00:48
0
0
<a href=http://payday-loans-uks.co.uk/#57247>payday loans</a> , <a href=http://payday-loans-uks.co.uk/#136584>payday loans</a> - http://payday-loans-uks.co.uk/#611783 payday loans
4280
payday loans
23.07.2012 22:59:33
0
0
<a href=http://payday-loans-uks.co.uk/#10431>payday loans</a> , <a href=http://payday-loans-uks.co.uk/#106453>payday loans</a> - http://payday-loans-uks.co.uk/#122070 payday loans
4279
cash advance online
19.07.2012 20:12:37
0
0
<a href=http://cashadvance0.com/#402704>cash advance</a> - <a href=http://cashadvance0.com/#515424>cash advance</a> - http://cashadvance0.com/#487806 cash advance
4278
payday loans online
17.07.2012 20:33:00
0
0
<a href=http://paydayloans-online.paydayloansonlinerr.com/#4758>payday loans online</a> , <a href=http://paydayloans-online.paydayloansonlinerr.com/#787092>payday loans online</a> , http://paydayloans-online.paydayloansonlinerr.com/#444292 payday loans online
4277
payday loans
17.07.2012 07:27:22
0
0
<a href=http://payday-loans.paydayloansonlinerr.com/#545607>payday loans</a> - <a href=http://payday-loans.paydayloansonlinerr.com/#923100>payday loans</a> , http://payday-loans.paydayloansonlinerr.com/#720461 payday loans
4276
payday loans online
15.07.2012 04:48:44
0
0
<a href=http://paydayloansonliner.co.uk/#830152>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansonliner.co.uk/#794981>payday loans</a> , http://paydayloansonliner.co.uk/#715368 payday loans online
4275
payday loans online
15.07.2012 02:53:28
0
0
<a href=http://payday-loans-online.paydayloansonliner.co.uk/#104523>payday loans online</a> , <a href=http://payday-loans-online.paydayloansonliner.co.uk/#553405>payday loans online</a> - http://payday-loans-online.paydayloansonliner.co.uk/#913367 payday loans online
4274
payday loans online
14.07.2012 18:18:14
0
0
<a href=http://paydayloansonliner.co.uk/#322893>payday loans</a> , <a href=http://paydayloansonliner.co.uk/#522667>payday loans online</a> - http://paydayloansonliner.co.uk/#445091 payday loans
4273
unfolussy
11.07.2012 03:19:44
0
0
<a href=http://iy6p.payday-loanso.co.uk/#466452>online payday loans</a> - <a href=http://iy6p.payday-loanso.co.uk/#701690>payday loans online</a> , http://iy6p.payday-loanso.co.uk/#221664 online loans
4272
GypeevetaBeals
11.07.2012 02:58:37
0
0
Below are a few frequent situations that you can might take available legal action financial loans: <a href=http://quick-loansz.com>quick loans</a> The ideal as well as greatest popular system, particularly in case you have lots of credit cards, is actually to be able to apply pertaining to the credit cards consolidation loan. This specific loan would not primary obtain the credit cards switched onto the best main loan settlement to the more affordable rate, this particular would additionally simplify all the payment to your credit cards bills, particularly should you dispose of the cards altogether, on a Im not suggesting, exactly like they will are extremely good items in order to occasionally, should really me have best sticky financial corner communicate any time popular correctly. <a href=http://quick-loansz.com>quick loans</a> What on earth is Educational loan Combination? http://quick-loansz.com Buying a house is definitely the major individual monetary purchase many folks could make plus it could sense overpowering occasionally devoid of the specialist instruction furnished by a specialist. Online to discover a home loan dealer in your town is definitely an additional successful approach to achieve the top quality provider an individual should have. This offers that you simply amazing possibility to surf their own expert curriculum vitae on the internet in addition to examine the recent accomplishment tales through cooperating with customers. Most knowledgeable personal loan stockbrokers get in depth internet websites along with weblogs that offer info on exactly what expert services they feature.
4271
cloxiaLoola
10.07.2012 22:54:44
0
0
Payday loans can be very good support for you to anyone which desires to be able to borrow your dollars in quick notice. The particular good and simple utility is not need we to be able to top notch every hard paperwork and you may get your bucks we need woman on the subject of good hour. <a href=http://8mqiwhy.paydayloans293.com/pounds-today-payday-loans-o-174.php>payday loan software</a> The debt(#( on the other hand credit )#) management plan(#( DMP )#)is additionally a surprisingly preferred way to get individuals who are seeking credit consolidation a new strategy to relieve that with their particular finances woes. Good would contain lowered desire prices, absolutely no extra late charges plus through limitation fines, and also the personal debt will likely be merged, that will build paying the best bills each month thus great easier. (#( one monthly payment exactly like opposed in order to several )#). Whenever with the help of the best styles of the credit consolidation solutions any credit rating will likely be included while on a within the program. That would usually get all the popular consumer on the subject of 3-5 several years until these people turn out to be totally free coming from their particular financial debt. <a href=http://8mqiwhy.paydayloans293.com/pounds-today-payday-loans-o-174.php>payday loans fort collins</a> some. Monetary worksheet/Personal price range: Have this kind through your financial institution. Your current changes go via more quickly in addition to solution is usually you employ the financial institutions kind as an alternative to producing your personal Shine spreadsheet. One of many banking companies formulation I became suggesting with regards to is necessary once they overview your own economic worksheet. Here the majority of people strike the probabilities so you can get an adjustment. The particular financial institutions want to view that you could pay the brand new, changed settlement a single based upon 2% or even 3% together with with regards to $200 to be able to $300 remaining. That is a okay path concerning demonstrating that you just do not produce an excessive amount of or perhaps inadequate to cover the actual altered repayment. This is the way you will get to that will managing level: http://8mqiwhy.paydayloans293.com/pounds-today-payday-loans-o-174.php There are numerous individuals who will need instant aid purchasing their particular charges or maybe prviding a serious event containing took place. The thing is this several people you don't have the particular credit history that's needed is in order that these phones become permitted for the regular college loan from your lender. There are many different ways that one could acquire assist with economical guidance, in addition to among those methods has been payday loans.
4270
beebrinny
06.07.2012 23:25:38
0
0
Since in the outstanding amounts with resources getting gathered and the reported high is actually plenty of accommodations pertaining to drawbacks. Credit Repair is certainly the best way of the disputing as well as correcting the best drawbacks designed by credit bureaus woman creditors. Credit Repair may well also be a good way of the optimizing your own credit report and also credit score. <a href=http://paydayloansonline00.co.uk>payday loans online</a> On a main, you'll ready to be able to turn ideal great affiliate with a good loan women providing you construct any good, new internet page this presents good info in order to its visitors not to mention continually modify any attitude whenever that comes for you to transforming into a greater comprehensible source of the advice communicate prospective buyers. <a href=http://paydayloansonline00.co.uk>payday loans online</a> The actual value found in this particular credit ratings service can vary coming from 70 to at least one, 500. The with regard to utilize ovens through two in order to period. The actual quantity inside immediate cash money will do to help apparent down your own typical along with unexpected needs. You may obvious numerous bills including credit card debt, lighting charges, food payments, debt consolidation reduction, mending your car or truck etc. http://paydayloansonline00.co.uk Within the clean contrast, me may observe a surprise any time applying just for great instant absolutely no fax payday loan. All the entire procedure is essential great sleek and the takes minimum amount period in the main level. High is definitely absolutely no credit checking consequently good level of period is actually saved which usually goes with verifying this documents presented by me. Moreover, this is certainly a loan therefore we conduct not want deliver just about anything just as collateral. Ultimately, great on the subject of this kind of facility is actually which you obtain your money communicate the best account within hours of the applying.
4269
ceceByngeak
05.07.2012 15:31:13
0
0
http://bbkodkbb.com - 185326 - <a href=http://aakodkaa.com>425644</a> , http://ppkodkpp.com 26647
4268
toignetty
04.07.2012 08:10:16
0
0
<a href=http://online-payday-loanss.com/#861911>online payday loans</a> , <a href=http://online-payday-loanss.com/#954324>online payday loans</a> , http://online-payday-loanss.com/#557363 online payday loans
4267
BroopeJoike
02.07.2012 09:06:25
0
0
<a href=http://unsecured-loanss.co.uk/#245765>unsecured loan</a> - <a href=http://unsecured-loanss.co.uk/#795572>unsecured loans</a> - http://unsecured-loanss.co.uk/#788042 unsecured loan
4266
TiptReege
30.06.2012 18:54:47
0
0
<a href=http://cash-advancez.com/#485835>cash advance loan</a> , <a href=http://cash-advancez.com/#353883>payday cash advance</a> - http://cash-advancez.com/#982207 cash advance loan
4265
eneglethy
27.06.2012 19:25:31
0
0
<a href=http://short-term-loansz.com/#588002>short term loans</a> - <a href=http://short-term-loansz.com/#226271>short term loans</a> - http://short-term-loansz.com/#815731 short term loans
4264
loans online
13.06.2012 03:36:32
0
0
<a href="http://bipolarfocus.org/#63011">instant loans</a> - <a href=http://bipolarfocus.org/#28483>online loans</a> , http://bipolarfocus.org/#29400 quick loans
4263
loans online
13.06.2012 03:36:20
0
0
<a href="http://bipolarfocus.org/#63011">instant loans</a> - <a href=http://bipolarfocus.org/#28483>online loans</a> , http://bipolarfocus.org/#29400 quick loans
4262
instant loans online
06.06.2012 17:32:51
0
0
INDkCUvryTtM, http://instantloansonlines.co.uk payday loans online ,VJzeqbqcwxEroZd, <a href=http://instantloansonlines.co.uk>loans online</a> ,98656, http://instantloansonlines.co.uk payday loans online, :-$,
4261
instant loans online
06.06.2012 17:32:38
0
0
INDkCUvryTtM, http://instantloansonlines.co.uk payday loans online ,VJzeqbqcwxEroZd, <a href=http://instantloansonlines.co.uk>loans online</a> ,98656, http://instantloansonlines.co.uk payday loans online, :-$,
4260
instant loans
06.06.2012 13:57:00
0
0
Uabug, <a href=http://quickloansonlinez.co.uk>quick loans</a> ,brWIQcUdKfwJklFj, <a href=http://quickloansonlinez.co.uk>online loans</a> ,oMgvCDcscm, http://quickloansonlinez.co.uk loans online, UtqFdB,
4259
instant loans
06.06.2012 13:56:50
0
0
Uabug, <a href=http://quickloansonlinez.co.uk>quick loans</a> ,brWIQcUdKfwJklFj, <a href=http://quickloansonlinez.co.uk>online loans</a> ,oMgvCDcscm, http://quickloansonlinez.co.uk loans online, UtqFdB,
4258
online loans
06.06.2012 13:49:29
0
0
<a href=http://samedayloansa.co.uk/#74331>quick loans online</a> , <a href=http://samedayloansa.co.uk/#75989>instant payday loans</a> , http://samedayloansa.co.uk/#65878 loans online
4257
online loans
06.06.2012 13:49:17
0
0
<a href=http://samedayloansa.co.uk/#74331>quick loans online</a> , <a href=http://samedayloansa.co.uk/#75989>instant payday loans</a> , http://samedayloansa.co.uk/#65878 loans online
4256
instant loans online
01.06.2012 06:01:55
0
0
http://instantonlineloanss.com/#86171 online loans , <a href=http://instantonlineloanss.com/#86566>instant loans online</a> - http://instantonlineloanss.com/#72010 instant loans
4255
instant loans online
01.06.2012 06:01:44
0
0
http://instantonlineloanss.com/#86171 online loans , <a href=http://instantonlineloanss.com/#86566>instant loans online</a> - http://instantonlineloanss.com/#72010 instant loans
4254
instant loans
30.05.2012 20:37:26
0
0
ftfpcoo, http://onlineloansz.com short term loans ,rHdLWHBzTTP, <a href=http://onlineloansz.com>smallloans</a> ,wxpKmrbtrbjr, http://onlineloansz.com loans online, gBHwWLHSxbaOnCRH,
4253
instant loans
30.05.2012 20:37:11
0
0
ftfpcoo, http://onlineloansz.com short term loans ,rHdLWHBzTTP, <a href=http://onlineloansz.com>smallloans</a> ,wxpKmrbtrbjr, http://onlineloansz.com loans online, gBHwWLHSxbaOnCRH,
4252
short term loans
30.05.2012 15:08:41
0
0
http://quickfastonlineloansz.com/#96319 online loans , <a href=http://quickfastonlineloansz.com/#86798>short term loans</a> , http://quickfastonlineloansz.com/#39887 instant loans
4251
short term loans
30.05.2012 15:08:28
0
0
http://quickfastonlineloansz.com/#96319 online loans , <a href=http://quickfastonlineloansz.com/#86798>short term loans</a> , http://quickfastonlineloansz.com/#39887 instant loans
4250
instant cash advance
26.05.2012 23:02:55
0
0
KyyuKDTAIuuFa, http://quickcashadvanceloanss.com cash advance online ,:P, <a href=http://quickcashadvanceloanss.com>cash loan</a> ,d:), http://quickcashadvanceloanss.com fast cash loans, cccPijBsyHmXA,
4249
paydayloans
25.05.2012 03:08:24
0
0
gAeVNQtqGEPyy, http://paydayloans0.co.uk payday loan ,:..<> <a href=http://paydayloans0.co.uk>paydayloans</a> ,:-$, http://paydayloans0.co.uk paydayloans, XLFqoS,
4248
paydayloans
25.05.2012 03:08:13
0
0
gAeVNQtqGEPyy, http://paydayloans0.co.uk payday loan ,:..<> <a href=http://paydayloans0.co.uk>paydayloans</a> ,:-$, http://paydayloans0.co.uk paydayloans, XLFqoS,
4247
instant cash
22.05.2012 22:08:50
0
0
CyIlqvO, http://quickinstantcashloansadvance.co.uk instant cash ,**==, <a href=http://quickinstantcashloansadvance.co.uk>quick loan</a> ,8-), http://quickinstantcashloansadvance.co.uk cash loans, NygYoAsK,
4246
пълен идиот
11.05.2012 18:01:35
0
0
Пълни смешници са тези съветници в Карнобат,вчера гледах сесията смях,смях и пак смях,двама трима стават кефя им се ,ама повечето гледат кмета в устата какво ще каже,тия полуидиоти от ГЕРБ ли са или от БСП,язък за Бойко Борисов,ако знае какво се случва в този град ще се гръмне.
4245
21.05
03.05.2012 18:23:52
0
0
Само да си спомним, че до 21.05 трябва да е готов площада за абитуриентите на Карнобат. Ще успее ли или не... Да започне броенето за поредната лъжа...... А ако не сте ходили до гарата пътя е отново ужасен както и улиците в целия град. Хванете се за ........... работа!
4244
Анн
20.03.2012 23:19:55
0
0
От 1976 г. работя в Общината и винаги е било така. С една малка разлика, че южната граница на първа зона на гр. Карнобат, минаваше частично по ул.Странджа, ул. Народен партизан и ул. Ганчо Хардалов, за да може тогавашните зам. кмет Илия Мушев и партиен лидер Димитър Радев да живеят в тази първа зона. Впоследствие това се изключи от зоната.
4243
защо бе хора...
05.03.2012 07:53:22
0
0
І. ПЪРВА ЗОНА – заключена между:
Жилищна зона заключваща се между:
бул. „Москва”, ул. „Екзарх Антим І”, част от бул. „9-ти септември” до пресечната точка с ул. „Съби Димитров”, ул. „Съби Димитров”, ул. „Д. Благоев” и ул. „Св.св. Кирил и Методий” до колелото на болницата (пресечната точка с бул. „Москва”).
От кога края на града стана зона ЦЕНТЪР?
4242
A
04.03.2012 17:32:56
0
0
От „Кметският” вестник разбираме, че ще има видeонаблюдение само дали ще бъде същата фирма на която ще бъде възложено, не се знае. А за дърветата? Ремонтните работи разрушиха кореновата система и сега ще ги изкоренят. Да не говорим, че вече няма площад а някакви бетонни градинки. А и да Ви питаме за сметката. Кога ще се разплащате с избирателите? Кой ви прави проектите? След като има неустойки за изпълнителите, няма ли такива и за тези които правят проектите и не залагат правилно? Айде по – сериозно. А да питаме и за кога предвиждате да се нанесете в етажа който ви е отреден в новата сграда. Там срокове има ли? Защото и там нищо не се случва. Едва ли има предвидени неустойки?
4241
нинка
29.02.2012 19:03:06
0
0
Браво, кмете! Добре им го каза на избирателите.
4240
КМЕТА
28.02.2012 07:28:34
0
0
Защо да отговарям на разни тъпаци. АЗ съм господаря на града и ще правя каквото си искам и ще давам което си искам помещение на когото си искам. А вие глупаци имате само право да ме избирате и да мълчите
4239
?
27.02.2012 08:04:33
0
0
Защо входа на хотел "Карнобат" се измести? И за кой сте подготвили помещението г-н "кмете"?
4238
трифон валентинов
14.02.2012 14:14:33
0
0
Утре всички да докладват кой къде се наряза или се влюби.
4237
до коледа
14.02.2012 07:29:52
0
0
Не 5000 излъгани чакат Атанасов - ха ха ха ха
4236
Коледа
13.02.2012 15:17:14
0
0
Хората те запомниха от миналите избори с 30 лева и лъжите. Този мандат ще те запомнят само с лъжите. 4 000 излъгани само теб чакат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4235
писал
03.02.2012 07:14:15
0
0
На всички стана ясно, че си от панорамата - всички съветници коментираш, само не и тези на Атанасов и БЗНС, те пък са "най-добрите" - ха ха ха ха. Ти си мижитурката и неориентирания. Простак, с простак!!!!!!!!
4234
02.02.2012 14:57:19
0
0
Много умни ще ги изкараш тия общински съветници - от БСП - са само мижитурки и машинки за вдигана не ръката, когато им каже бате Гошо. От ГЕРБ са нещо още неорентирани - и те не знаят къде са - ДПС - те пък никога няма да им чуеш глада - може да не могат и да говорят български - гледат само как ще гласува БСП. Лейбъристите са най-големите интересчии - докато кмета им обещава са със него - настъпи ли им интереса ще станат опозиция
4233
до писал
02.02.2012 09:30:26
0
0
Ако ти си от тая интелигенция,която е представена 80% в Общ. съвет Карнобат и не знаеш да пишеш правилно "обЯснява",БЛАГОДАРЯ!!!В този случай аз съм наистина много тъп и не разбирам за какво се говори.
4232
писал
02.02.2012 08:35:24
0
0
Като си тъп като А....... така няма да разбереш. То се обеснява веднъж на хора, които разбират, а на такива като теб и сто пъти да ти обесняват, все тая. Ти ще се изкараш по-умен от 21 общински съветника ли бе? Нямало общински съветници, има интелигентни и културни хора, не като теб и твоя благодетел, затова му се смее цялата община. Кметът отговаря, но няма кой от вас да го разбере. Така, че по-добре замълчи за по-дълго време. ха ха ха
4231
02.02.2012 07:26:22
0
0
Общинските съветници са необходими на Г.Димитров за да се оправдава с тях когато нещо не е наред и да си измива "съвестта". За сполуките приноса е само и единствено негов - за това няма общински съветници и екип от общината.
4230
въпрос
01.02.2012 15:56:31
0
0
Голям т...к беше общ. сесия,ако така кмета отговаря на въпросите,които му задават общ. съветници по добре е да няма въобще общ. съветници и общината да си прави каквото си иска,за да не бъда голословен ще запитам защото не разбрах тези 350 000 лева открадна ти ли са ,изядени ли са или са изпити,или са отишли за предизборната кампания,ако някой е запознат и ми отговори ще бъда много благодарен!!!
4229
01.02.2012 08:00:58
0
0
Тука четем и такова, които не сме от Панорамата. Г.Димитров на нито един въпрос не отговори конкретно - но така са го научили в партията - и така си изкара един мандан - без нищо конкретно да каже.
4228
до избирател
01.02.2012 07:23:52
0
0
И ние гледахме и слушахме сесията - то голяма работа е вашия Атанасов, той най-много разбира, той на всяка манджа мерудия, става вече за смях. Едно време имаше един Таньо, който беше компетентен по всичко, сега Атанасов го замества. Кметът му отговаря, но той пак си знае своето. Мисли, че като говори по половин час, рейтинга ще му се вдигне, а не знае, че става точно обратното. Минали са няколко сесии, а вече ни омръзна само него и Мариана Димова да слушаме. Герберите не са жалки, но хората се чудят на нахалството му. Толкова е злъчен, че... Но умните всичко разбират, само такива като вас от панорамата го възхвалявате...
4227
избирател
31.01.2012 17:36:15
0
0
Искам да коментираме общинската сесия от днес,добре,че има един Атанасов да им казва,че не може така през просото,вярвайте ми смях се със сълзи за зимните олимпийски игри в Карнобат за яхтите,за лодките и т.н.,а за Петковата къща кой ли иска да я вземе без пари,като ги гледах общинските съветници от ГЕРБ, горките не знаят къде се намират и какво става ,толкова са жалки, че имам чувството,че кмета ако пръдне гербаджии ще се наакат.
4226
писал
30.01.2012 06:12:27
0
0
Убий простака с мълчание..................
4225
28.01.2012 08:08:44
0
0
простак си ти - още малко и свирка ще направиш на твоя любимец
4224
до - писал
26.01.2012 12:07:37
0
0
Хей плювачо, все ще намериш да плюеш за нещо. Твоята кола къде седи, бе простако, нали пред вас, да не стои на площада в Бургас, ама че нагли хора. Простаци, с простаци.
4223
26.01.2012 10:12:15
0
0
Димитров, Георги - пак сам ставаш смешен. Ревеш, че недобросъвестни граждани минават през затворените улици - а твоята кола къде е? - пред общината.
4222
dogan
25.01.2012 14:41:17
0
0
Dicev e stabiljga poznavom go lichno a Kolev e edi dobar lekar i politik
4221
19.01.2012 18:03:10
0
0
4220
do star bapros
17.01.2012 12:26:15
0
0
vseki mesec edno i sa6o pi6e6 - za Stefan Di4ev i 4ene6ev. ti srugo ne znae6. Kolko pati da ti se obesnqva, be prostak. Ama 4e izrodi.
4219
МОЛ
16.01.2012 06:15:02
0
0
Няколко месеца от както е открит „КМЕТСКИЯТ МОЛ” но търговците не проявяват интерес. Една втора от мижавите магазинчета стоят празни и не повече от 5 маси са заети. Кой ще потърси отговорност за тази инвестиция? Общинските съветници да не спят!!!!!!!
4218
стар въпрос
12.01.2012 07:01:15
0
0
Кога ще изгонят отдавна пенсионираната номенклатура
Стефан Дичев?! Толкова млади хора са без работа а той на
70 години лапа общински пари! В Общинския съвет няма
работа за един човек а те сложили трима!!! Теодорчо
трябва да е на половин бройка работно време и със
заплата най много 300 лева. А сега Теодорчо по цял ден си
клати краката и взема 1800 лева. Срамота!!!
4217
коко
11.01.2012 16:45:46
0
0
А бре кому ниската подлога Колев ще се жени ли?
4216
Червена цензура
08.01.2012 08:39:53
0
0
Добре, че е този форум! В Карнобат има тотална червена цензура - особено във т.н. "вестник" Кметски глас. Всичко е розово, няма проблеми, няма кражби, няма корупция! Само червените бабички се лъжат все още на тези приказки.
4215
четиво за размисъл
05.01.2012 09:53:18
0
0
http://www.desant.net/show-news/23602/
4214
Примери
26.12.2011 16:51:32
0
0
Семейните ценности в ГЕРБ Карнобат за пример, както и цялата им организация в Карнобат! Този пример ли да следваме? Никога не е късно да станеш за резил! Доктора не отстъпва на кмета. Но само в мераците……
4213
карнобатлия
24.12.2011 20:06:39
0
0
Весела Коледа и щастлива Нова година!!!
4212
21.12.2011 21:47:10
0
0
яд ви е че вас няма кой да ви обича или поне да ви иска, ами как иначе - откъдето минете трева не никне! нямате кураж да казвате на хората какво мислите в очите, затова пръскате злоба по форумите! комплексари от панорама!да го ДУХАТЕ! ХАХАХАХАХ ИЗРИТВАТ ВИ ОТ ВСЯКЪДЕ ХАХАХАХ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ
4211
милена
21.12.2011 18:21:39
0
0
Обичам доктора!!!!!
4210
21.12.2011 08:26:39
0
0
паноанорамаджиите от всякъде ги гонят, никой не ги иска тези мизерници, даже и герб им намазаха ските! сега остава кмета да ги изсели от града и карнобат да стане по-спокойно място за живеене и по-чисто! мръсни интриганти, злобари и завистливци са цялото им семейство!вън от града!
4209
mvdnfhdtjc
19.12.2011 15:34:15
0
0
T8HsRO , [url=http://vpcutgrdftsq.com/]vpcutgrdftsq[/url], [link=http://jibwwqmliqsx.com/]jibwwqmliqsx[/link], http://kjchbyvqkowm.com/
4208
zqsqdiogs
19.12.2011 10:21:09
0
0
hWGItY <a href="http://ohitnksudnbv.com/">ohitnksudnbv</a>
4207
фиф
17.12.2011 18:43:36
0
0
Не изтрезня ли, приятел.
4206
eqfoivrti
17.12.2011 14:58:31
0
0
eZkIKz , [url=http://bosonqcwtsjc.com/]bosonqcwtsjc[/url], [link=http://zzzuxjieuonv.com/]zzzuxjieuonv[/link], http://hdrwtpgurqye.com/
4205
vqpxxvt
17.12.2011 09:44:29
0
0
IutwYn <a href="http://isdodexwkxeb.com/">isdodexwkxeb</a>
4204
Tike
17.12.2011 01:37:25
0
0
Yup, that'll do it. You have my appreictaion.
4203
до заплата
13.12.2011 07:09:56
0
0
Брей, панорамаджии, много сте знаели да смятате? Ха ха ха ха Има една поговорка - кервана си върви, кучетата си лаят. Не бъдете толкова злобни кучета...
4202
заплата
12.12.2011 12:54:24
0
0
Според изчисленията заплатата на мамин Теодорчо е 1776.33 лв! Като се има предвид, че нищо не работи - мноооооооого е голяма! Ама не е виновен той! И на вас да ви я дадат и вие ще я вземете!
4201
до куку
12.12.2011 06:06:01
0
0
Ти май си олигофрена. Какво си тръгнал да се заяждаш с Теодор , Стефан и зам. кметката. Що не си гледаш болното здраве. Хей няма да спрете с простотиите си.
4200
куку
10.12.2011 21:02:39
0
0
На ОЛИГОФРЕНКАТА /зам кметката/ сигурно не е малка щом си ремонтира къщата на такъв град такива управляващи
4199
добавете и 35 %
10.12.2011 07:56:51
0
0
Прибавете към 1315.80 лв. и 35 процента за прослужено време и сметнете колко става...
4198
до : до стар въпрос
09.12.2011 12:07:44
0
0
ади бе 200лв-не е ли 540лв.?а теодор взима 90%от заплатата на кмета-а тя колко е? /1462лв на кмета-мамин теодорчо взима 1315.80лв./
4197
до стар въпрос
09.12.2011 07:47:27
0
0
Срамота за вас да пишете глупостите си.Абе стига сте лъгали, той кмета не взема 1800 лв, камо ли Теодор. Чудите се какво да пишете.Кой млад човек ще отиде да работи на граждански договор за 200 лв. на мястото на Стефан Дичев? Като не знаете какво работят в Общинския съвет, не пишете. Мръсници! Само знаете да плюете хората.
4196
стар въпрос
08.12.2011 07:18:30
0
0
Кога ще изгонят отдавна пенсионираната номенклатура Стефан Дичев?! Толкова млади хора са без работа а той на 70 години лапа общински пари! В Общинския съвет няма работа за един човек а те сложили трима!!! Теодорчо трябва да е на половин бройка работно време и със заплата най много 300 лева. А сега Теодорчо по цял ден си клати краката и взема 1800 лева. Срамота!!!
4195
ББ
29.11.2011 19:27:29
0
0
Новия сезон започва. Да видим бат ви Гошо какво ще даде на другарите от ГЕРБ -сложна конфигурация от три пръста в която средният е водещ изглежда!!!!!!!!!! Честито!!!!
4194
До Юдите
25.11.2011 06:42:51
0
0
Какво стана продажници - получихте ли си 30 сребърника?. Ще ги получите, ама друг път. Че и няма как да се оплачете. Прецакани сте :)
4193
аз
22.11.2011 06:56:36
0
0
Простаци с простаци. Вече никой не ви обръща внимание.
4192
Червени задници
21.11.2011 10:54:29
0
0
На тези избори лъснаха червените задници на ГЕРБ, НДСВ, РЗС и Атака! Комунягите ще спечелят и следващите избори! Навсякъде ги изгониха - само в Карнобат не можахме - заради такива продажници!!! Сега още 4 години ще гледаме как мамин Теодорчо брои на пръсти до 20 и смята кворума...
4191
15.11.2011 12:30:11
0
0
Простак си май ти драги. Защо си мислиш, че само Панорамчетата не харесват Г.Димитров. Много са тези дето не го харесват - дори има доста които гласуваха за него - къде под заплаха и страх, под влияние на заплащането
4190
писал
15.11.2011 08:40:44
0
0
Стига сте им обръщали внимание на тези от Панорама. Просто не им отговаряйте. Има един израз - убий мръсника и простака с мълчание.
4189
14.11.2011 15:07:16
0
0
Много хора работим в Панорамата - без да знаем . Това да не е ВВС или CNN. 5-6 хил. човека е доста за една телевизия. Смешковци.
4188
писал
14.11.2011 13:48:57
0
0
Ти пък откъде знаеш, че няма да се почистват улиците. Един път писа, сега пак. Значи ти си от панорамаджиите. Ще видим кои ще бъдат мушмороците след време. Господ забавя, но не забравя.
4187
14.11.2011 07:35:01
0
0
Айде бе отворковци - все заплашвате тия мушмороци от Панорамата и нищо не правите. Тоя вашия кмет само се бие в гърдите и нищо не върши. Пари няма и няма до се почистват улиците като има сняг. Защо да се почистват - пари намя. Купете си шейни. Ще сложат пътен данък за шейни. След като затворихте половината улици в центъра остана да въведете пътен данък за колела и детски колички
4186
писал
14.11.2011 06:16:08
0
0
Хей боклуци, пак започнахте да лаете. Хем нямате лиценз за телевизията си, хем в центъра стърчи бетоновия ви паметник,хем сте прости, пък много нещо започнахте да си отваряте човките, но и вашето време наближава.
4185
Готовност
13.11.2011 17:07:07
0
0
Пак се прославихме. Община Карнобат е една от малкото, които на за готови за зимата. Разбирай пътищата няма да се почистват.
4184
до:писал
12.11.2011 18:03:50
0
0
НЕЩАТА, КОИТО МИ ВРЕДЯТ, НЕ МЕ ПРИВЛИЧАТ.
4183
12.11.2011 13:49:05
0
0
PANORAMA PAK ZAPO4VA DA LAE
4182
Г.Димитров
12.11.2011 08:21:32
0
0
Доживотно ще е на този пост. На БСП не са и нужни млади хора. Младите не са лесно контролируеми и безрезервно верни на партията. На партията за да векува в нашия град и са нужни само пенсионери и цигани. Младите да „духат супата” и да ходят в другите градове. Докато има прост и необразован народ ние ще сме вечни. Пък другаря Ченешев не може да живее с учителска заплата - има да храни деца и внуци.
4181
въпрос
11.11.2011 14:07:01
0
0
А кога ще изгонят номенклатурата Стефан Дичев? Той е на 70 години и "работи" в общината а толкова млади хора стоят без работа! Ама нали е наш другар! Там няма работа за 1 човек а сложили трима!!! Едно време Ганка Василева беше на половин работен ден и вършеше същата работа за много по-ниска заплата! Сега всички комунисти са алчни за пари!!!
4180
11.11.2011 07:22:37
0
0
При нас 10 ноември още не е дошъл. Ние сме заспали в 1988г. Заспи сме и затова функционера прави каквото си иска. Като при Тато едно време - ругаехте го и гласувахте за него
4179
10,11,1989
10.11.2011 17:54:06
0
0
Странно затишие. Няма кандидати или е голям избора? Да видим новия екип на стария кмет.68
4178
07.11.2011 08:42:17
0
0
Смешното е, че никой друг освен "фен-а" на Барак Обама с партизанско име Г.Димитров не споменава Атанасов. Явно е, че той ви е кошмара. Ще е забавно в общинския съвет много.
4177
писал
07.11.2011 06:29:54
1
0
Кой е плазмоид бе ахмак.Вашият Атанасов. Два пъти вече го думка Димитров и то с хиляди гласове и пак не си дава ръката, горд, прост военен. Толкова му е възпитанието на човека... При толкова дадени пари за купуване на гласове, пак не спечели. Трети път да не се явява на избори, да си стои в Соколово при женичката.Вие горете в ада, мръсни панорамаджии.
4176
05.11.2011 10:14:44
0
0
И областния и "любимия" на града ни кмет са отрочета на ДС. При тях честността и мъжеството са ампутирани - пълни лекета
4175
04.11.2011 18:24:25
0
0
Той и Гребенаров не е никакъв мъж. Рейзи го прецака и той трябваше да се оттегли като мъж - но за едната заплатка се прояви като женски полов орган
4174
04.11.2011 18:22:42
0
0
Как да му стисне ръката. На такъв плазмодий трябва да му се извие врата. Това да не беше честна борба. Срамна работа - така да ти купуват поста - срамно петно в историята на града. За греховете си ще гори в ада.
4173
реалист
04.11.2011 16:38:32
0
0
http://morskihora.com/index.cgi?details=948
4172
дърт комунист
04.11.2011 16:00:02
0
0
Абе ахмаци, не разбрахте ли, че в Карнобат НДСВ и ГЕРБ са младежката организация на БСП?! И на тия избори ви излъгахме!!! ХА - ХА - ХА!
4171
GERB
04.11.2011 12:09:51
0
0
Как да не е!!!!! Двамата заместник – кмета ще бъдат от ГЕРБ. Пак не харесваха Димитров? Те някои си изгориха книжките на площада след 10, но вътрешно никога не са преставали да бъдат от БКП/БСП.
4170
това е краят на ГЕРБ - Карноба
04.11.2011 10:47:29
0
0
ГЕРБ - КАРНОБАТ вече не съществува!!! ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Оставихте се комунистите да ви излъжат!!!
4169
04.11.2011 09:20:52
0
0
Ако ги разбере бат Бойко - дупе да им е яко. Направо да си подават молби за членство в БСП. Трябва да са твърда опозиция на комунистите.
4168
целувката на Юда
04.11.2011 08:19:10
0
0
Вярно ли е, че БСП-Карнобат е целунало ГЕРБ-Карнобат?!
4167
писал
03.11.2011 14:12:46
0
0
Търтея си ти, спри най-после да обиждаш. Свършиха предизборните страсти и вече трябва да се работи. ЧАО.
4166
03.11.2011 09:49:24
0
0
Едно е да спечелиш друго е да ги реализираш, трето е да ги опазиш - справка площадките в новата махала. Народната 30-левова любов е ясна. Омръзна ни един търтей, който няма един ден трудов стаж и само е работил по комсомоли и партии да ни управлява и печели с измама. Но е безсмислено на теб - "талибанино" - да се обяснява каквото и да е. Искрено се забавлявам с простотиите ти.
4165
писал
03.11.2011 09:29:05
0
0
Народната любов избра карнобатлията, не бургазлията. Избра работещият кмет, спечелил много проекти, а не злобаря.
4164
писал
03.11.2011 09:29:03
0
0
Народната любов избра карнобатлията, не бургазлията. Избра работещият кмет, спечелил много проекти, а не злобаря.
4163
02.11.2011 17:38:25
0
0
Пич кой е напазарил е ясно от резултата на изборите. Едва ли е от народната любов, както твърди "Кметски глас". Нали драсачите там са на заплата към управляваната от теб община
4162
писал
02.11.2011 13:30:44
0
0
Голям писач си. А защо не кажеш колко пари по 50 лв. даваше Атанасов - на първия и на втория тур. Ти си тъпа, куха гербернски и фашистка глава. И вие бяхте големи гъзльовци около Атанасов и Вярка. И с вас не е възможно да се говори, защото сте обратни и на бялото казвате черно, така че престанете с писанията си. Вие превърнахте волеизлеянията на хората в търговия - Атанасов, Бомбала, Вярка , а сега говорите за другите. Кръдеца вика - дръжте крадеца. ГЕРБ опорочиха изборите, досега такова неща не беше ставало. Голямо купуване на гласове и голяма фалшификация, затова и Плевнелиев спечели само с 5%. И за вас след две години идва Видовден!!!!!!
4161
02.11.2011 09:00:09
0
0
И малките деца разбраха, че 30-те лв. избраха Г.Димитров. И продължавате с това, че ако не беше и не е вашата "партия" света не може да съществува и слънцето не може да грее. Тъпи, кухи комунистически глави сте и такива ще си останете. Не ви стана ясно, че Г.Димитров е меркантилен интересчия и че ще смени всеки от вас - гъзолизците му - в момента когато не му е нужен.Но да се разговаря с вас е мисия невъзможна, защото живеете в някаква розово-червена мъгла на превъзходство и непогрешимост. С това си държание сами ще се закопаете и човек не му е нужно да полага никакви услия за борба срещу вас - просто трябва само да ви гледа. Превърнахте волеизлеянието на хората в търговия и това опорочаване един ден ще се върне и ще ви удари. Тогава ще ревете, но Видовден има
4160
до реалист
02.11.2011 08:16:34
0
0
А можеш ли да ми кажеш какъв прогрес е Атанасов? Ами Стефка и Мариана? Всички бивши членове на партията, които стояха в нея до преди няколко години и след това решиха, че те са велики и могат сами. Взеха се на много сериозно. А ако не беше партията и тримата нямаше как да работят в общината. Тя и сега Стефка и Атанасов се опитаха да омаят Вяра да ги подкрепи, а после те щяха да си правят каквото си искат, но не им стана играта. Този цирк сме го виждали вече...Къде виждате средната класа да расте, та той Дянков я съсипа с високи данъци и осигуровки. Притискат всички, даже и големите фирми като тази на Стайков, не им дават да работят, а да вземат от другаде спирт. Така ли ще расте средната ви класа. Това, което избра Карнобат е най-доброто в момента, така че спрете с хулите си, бъдете по-справедливи и интелигентни.
4159
Реалист
02.11.2011 07:53:48
0
0
Не мога да разбера какъв прогрес е Г.Димитров. Или може би само той е велик и умен и неговия антураж. Ами продължавайте да си вярвате, че хората хареса вас, а не лъжливите ви обещания и парите. Без тях сте загинали, оставайки партия на пенсионерите и онеправданите хора. Средната класа расте, а тя не е глупава и продажна за трохи и лъжливи неизпълними обещания. На първи тур се видя колко ви са верните хора - 3000 - след 4г. като продължавате по същия начин да се държите и действате може да нямате и 2000. Вярвам, че ще продължите да се величаете и да работите срещу самите себе си - то вече стата ясно от първия ви мандат и остава М.Стайков ба бъде уговорен да подкрепи нов човек и Г.Димитров заминава в историята да си харчи откраднатото
4158
Спи - Спете
01.11.2011 22:48:33
0
0
Историята е спирала, следователно това, което е отгоре е прогрес. Правете си изводите сами.
Мисловният процес на много от тук присъстващите им липсва – но защо ли е така? Отговорете си сами … Следва продължение?!!
[yawning]
4157
до панорам-тъп-четата
01.11.2011 09:12:20
0
0
Стига сте писали глупостите си. Вече никой не ви има за хора...
4156
Карнобат загива
31.10.2011 10:37:06
0
0
Отново ще бъде управляван от червените неграмотни номенклатури! Мамин Теодорчо пак ще иска да е председател на общинския съвет срещу скромните 1800 лева на месец. Нищо че не може да сметне кворума в залата . За това ще му помага 70 годишния Стефан Дичев. Да са живи и здрави и да мъчат простите карнобатлии. Трябва да целуват краката на предателя Стефчо и да го направят почетен партиен член на БСП-Карнобат.
4155
31.10.2011 08:09:40
0
0
Ако Апаша не ви беше дал пари щяхте да спечелите на куково лято. Сега С.Дянков трябва да провери от къде са спестени тия 200 хил.лв. - от данъци и акцизи - затова няма да има пари за пенсии и болници - крадат ги и ви дават трохи
4154
до предходния
31.10.2011 08:05:45
0
0
малоумник къде пе4ели бсп в дремиград и малките градове, къде е потенциала на българия не е в карнобат и малките градове Ако мимето генова ви е потенциала вземете се гръмнете
4153
писал
31.10.2011 07:43:16
0
0
БСП не е на изчезване и няма да изчезне. По-скоро ГЕРБ ще започне да изчезва след един мандат.
4152
до задача № 1
31.10.2011 07:40:12
0
0
Хей, плювачо, спри най-сетне. Вие от Панорамата освен да плюете , нищо друго не знаете,
4151
ПИСАЛ
31.10.2011 07:38:03
0
0
ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА! ЧЕСТИТО!!!! КАРНОБАТЛИИ.
4150
31.10.2011 07:34:56
0
0
visnaha vi nosovete PANORAMA sega nakade pokrihte se
4149
31.10.2011 07:34:53
0
0
visnaha vi nosovete PANORAMA sega nakade pokrihte se
4148
Задача №1
30.10.2011 21:26:31
0
0
Първата им задача ще бъде да си купят всички общински магазини!!!
4147
реалист
30.10.2011 21:08:18
0
0
Въпреки злобата на панорама,нашият Кмет УСПЯЯЯЯЯ!!!!![bouncing]
4146
30.10.2011 20:36:49
0
0
MARGARITKE PII EDNA STYDENA VODA I TQ TI E MNOGO!4ESTITO!
4145
карнобатлия
30.10.2011 19:39:55
0
0
Жалко за Карнобат! Ще продължи да затъва!
4144
еуфоричен
30.10.2011 19:15:12
0
0
След този напрегнат ден най- сетне стана ясно, кой е нашият истински кмет и кой ще остане в сърцата на карнйобатлии въпреки манипулативните действия на опонентите си. Честито Карнобат, честито г-н Димитров. Желая Ви много успехи в бъдещ план, работете за благото на нашия град както до сега!
4143
до зам. кмет
30.10.2011 19:00:42
0
0
Райно Курдов щял да бъде новия секретар на Община Карнобат. Честито!
4142
до зам. кмет
30.10.2011 19:00:38
0
0
Райно Курдов щял да бъде новия секретар на Община Карнобат. Честито!
4141
БСП се разкапа
30.10.2011 16:45:56
0
0
БСП ГУБИ ВЪВ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ. НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЪЩО НЕ Е КОМУНИСТ! ЧЕСТИТО!!!
4140
до зам.кмет
30.10.2011 14:47:32
0
0
Не заблуждавайте хората - няма никакво споразумение. Как можете да си предсдтавяте тези двамата да бъдат зам.кметове. Ха ха ха
4139
до зам.кмет
30.10.2011 14:31:41
0
0
Споразумението е в канцеларията на БСП-Карнобат. Няма нищо нередно в това.
4138
до hahu
30.10.2011 13:13:33
0
0
А кой става - Вярка ли?
4137
до hahu
30.10.2011 13:13:31
0
0
А кой става - Вярка ли?
4136
до - до зам.кмет
30.10.2011 13:11:51
0
0
Стига сте лъгали бе простаци. Покажете го това споразумение, цитирайте го. Само гледате да пишете глупостите си.
4135
антипанорамист
30.10.2011 11:05:52
0
0
само заради панорама няма да гласувам за атанасов. тия са семейство психопати! те са доносниците- изнасят информация от събранията на герб и плюят съпартийците си! прости, ограничени и комплексирани човечета! и срещу бойчев скочиха! герб, не ви трябват врагове, щом панорама са близо до вас! те и величко ще е... мамата на герб карнобат!
4134
hahu
30.10.2011 10:36:14
0
0
nito za ediniq nito za drugiq i dwamata ne stawat
4133
до зам. кмет
30.10.2011 10:14:29
0
0
Вярно е. Има подписано споразумение!
4132
до зам.кмет
30.10.2011 09:56:41
0
0
Това могат да го измислят само болните мозъци на отрочетата на Маргаритка. Бъдете сигурни, че Г.Димитров ще спечели днес, а вие злобите съвсем ще погрознеете.
4131
зам. кмет
30.10.2011 06:49:34
0
0
Вярно ли е, че са обещали на Ст. Кенов и Ч. Костадинов да бъдат зам. кметове ако БСП спечели балотажа в Карнобат?
4130
писал
30.10.2011 06:32:01
1
0
И днес в деня на изборите Атанас и Бомбала пак раздават пари, какво безочие. Даже и Бомбала правел събрание в момента на работниците си и прави агитация.
4129
карнобатлия
30.10.2011 06:28:50
0
0
Вие сте болните мозъци, които гласувате за катила Атанасов. Да го духате.
4128
30.10.2011 04:37:23
0
0
Трябва да си с болен мозък да гласуваш за Георги Димитров.
4127
nina
29.10.2011 21:51:08
0
0
Гласуваите за Минко Стаиков и тия 70 кинта сте ви управят живота,които калаиджията Дон4о и цар Гого раздват .Само знаите 4е никои неможе да докаже кои за кого е гласувал, а
тия които раздават парите половината са им на джоба.
Вярно е 4е кака Вяра не оправда на6ата вяра,но поне да гласуваме и разкараме тая кукла на конци Димитров.Колко години са нужни да ни управляват комунистите.А тва предателство на Вяра като застана зад Димитров дано я разкарат от герб,тя ве4е се е от бсп и кусала не отт малкото пари на Димитров.
ГЛААСУВАИТЕ ,БЕЗ СТРАХ,А ПАРИ КОИТО ПРЕДЛАГА ВЗЕМЕТЕ НО ГЛАСУВАИТЕ ЗА ТОЗИ КОИТО РЕШИТЕ,НЕ УСТАВЯИТЕ РОМИ ДА НИ ИЗБИРАТ КМЕТА ПАК.
4126
за развитието на Карнобат
29.10.2011 18:01:00
1
0
Всички вече разбрахме каква е основната цел на Атанасов- да отмъсти на Георги Димитров и да предаде управлението на града в ръцете на любовницата си Стефка.
Марияна Димова пък вече е разпределила новите роли в общината и е разпоредила всички да започнат да си пишат оставките. Аз не искам да гласувам за този екип от злобни, аморални, безпринципни и нелоялни хора.
Гласувайте за тези, които мислят за Карнобат, а не за личните си облаги и цели. Гласувайте за Георги Димитров с номер 8 .
4125
ПП "ГЕРБ"
29.10.2011 17:54:06
0
0
Аз съм от ГЕРБ в деня за размисъл, разбрах колко подло и манипулативно Атанасов измести Вяра от балотажа. Аз реших- ще гласъвам за кмета на Карнобат, който усвоява евро проекти- Димитров с номер 8.
Аз също не искам да съм съучастник на отмъщението на едно застаряващо старче- Атанасов.
УСПЕХ ЗА КАРНОБАТ!
4124
29.10.2011 17:53:05
0
0
Знаете ли защо Тона Мъжката има едно дете?Защото-мъжко дупе един път се е.е!
4123
29.10.2011 17:49:42
0
0

Атанас от безсилие започна да къса плакати на Г.Д. И вече раздава по 50 лв.Вземете му парите/на Бумбала/ и гласувайте за работещият кмет-Георги димитров N8.ПОБЕДА!
[magician]
4122
писал
29.10.2011 17:49:11
0
0
Атанасов толкова е озлобял и озверял, че чак се е заобградил и отдал на пияници като Мишо Ментата и празноглавци като Тона Мъжката. Думите морал и чест за него не съществуват. Жалко е, че това е човек, който е носил пагони и уж е защитавал честта на България. Предаде тези, които седяха 8 години зад него, сега иска да въвлече и гражданите на Карнобат в лично отмъщение. Общината не трябша да бъде негова семейна собственост. Хора, гласувайте с разума си, а не да се превръщате в съучастници на този зъл човек. Гласувайте с номер 8 за Димитров, за човека който развива общината, за човека който беше коректен в тази кампания.
4121
29.10.2011 15:01:00
0
0
серГЕЙ КАЗА, ЧЕ НЯМА КРИЗА, И ПАРИТЕ СА 2О МИЛИАРДА ЛЕВА.ТОЯ ЧЕРЕН ГОШО БЕ,КАКВО ВИ БАЛАМОСВА ТОЛКОВА ТОЯ ИБРИКЧИЯ.
4120
umniq
29.10.2011 14:46:21
0
0
Atanasov e palen nekadarnik !!! imenno tozi ostavi zadaljenie na obshtina karnobat 2500 000, koito Dimitrov plashta v nai-golqma kriza !!!
4119
информиран
29.10.2011 11:38:01
0
0
Бойчев сервитьора от Несебър, дето сега се изживява като някакъв лидер на герб, са му нагряли шушоните в София. Бойко му е теглил едно меле защото е недопустимо Герб да подкрепя комунист и то ченге - доносник. На Миньо също ще му излезе соленичка подкрепата за Георги, защото ако не спечели Атанас ще му скъсат гъза от проверки в завода. И затова е започнал да раздава парички да се гласува за Атанас. Бойко е казал, че Карнобат няма да види и една стотинка от Европа ако комуниста спечели изборите. Гласувайте карнобатски овце за синьо черния комунист Георги. Ураааа
4118
неподкупен
29.10.2011 10:52:38
0
0
Хората си знаят Атанас Атанасов
4117
Чичо Минко
29.10.2011 10:33:30
0
0
Явно чичо Минко пак се бръкна в джоба и раздава парички за Гошко, както преди 4 години направи и както го прави и сега.Преди 4 години си взе земя направи си нещо голямо като блок на центъра на Карнобат с подземни гаражи,но какво ще е точно само можем да гадаем... е Гошко може да му е обещал нещо доста по голямо този път само и само да стане кметченце и да си се разкарва с чисто новото джипченце което май остаря вече и е време за смяна :P Подкрепете го да си купи още едно две че да има и за внуците :D

П.П. Немога да разбера как за 30 лева се лъжат хората ... та какво подяволите са 30 лв :) аз даже 1 вечер на ресторант няма да ми стигнат тези парици :) Просто гледката е жалка как се продават хората за жълти стотинки ....
4116
29.10.2011 10:04:48
0
0
След като Г.Димитров се приема сам себе си за успешен кмет се питаме "Защо раздава пари да го подкрепят?". Може би е успешен само за семейните финанси?
4115
Общ. ръководство на БСП
29.10.2011 09:57:25
0
0
след като НДСВ вече няма да има ще приемем с отворени обятия другаря Стефан Кенов в нашите редици - той оправда доверието и средствата вложени в него
4114
Истината лъсна
29.10.2011 09:06:39
0
0
Стефан Кенов каза, че от сърце и душа подкрепя комунистите от Карнобат на балотажа! Да е жив и здрав - справи се успешно с поставеното му партийно поръчение!!!
4113
29.10.2011 08:47:40
0
0
Абе хората знаят Атанас Атанасов
4112
29.10.2011 07:12:34
0
0
Бойко Борисов дано научи какви измекяри има по места. Такива ще го закопаят, както закопаха царя.
4111
29.10.2011 07:10:35
0
0
За пари и власт са готови и свирки да правят
4110
Канал 3
29.10.2011 06:41:25
0
0
Бойчев подкрепял личните му качества, абе те да не лягат двамата?
4109
Канал 3
29.10.2011 06:41:22
0
0
Бойчев подкрепял личните му качества, абе те да не лягат двамата?
4108
коментар
28.10.2011 19:18:32
0
0
РЕШЕНИЕ
№ 1302-ПВР/МИ
София, 22.10.2011

ОТНОСНО: жалба от Д. Ганчев – председател на Общинския съвет на БСП - Карнобат, срещу решение № 142 от 09.10.2011 г. на ОИК – Карнобат, област Бургас

Постъпила е жалба с вх. № М-965 от 20.10.2011 г. от Д. Ганчев - председател на Общинския съвет на БСП - Карнобат, срещу решение № 142 от 09.10.2011 г. на ОИК - Карнобат, област Бургас. В жалбата се твърди, че ОИК - Карнобат, неправомерно е взела решение за съставяне на акт за административно нарушение и е указала на временно изпълняващия длъжността кмет на община Карнобат на основание чл. 134, ал. 7 от ИК да премахне агитационни материали на ПП „БСП". Жалбоподателят изтъква доводи, че мястото на което са поставени агитационните материали не е от обектите, изброени със заповед № ЗД-593/16.09.2011 г. на кмета на община Карнобат, а е разрушена част от незаконна частна постройка, прилепена към северната страна на жилищна сграда в гр. Карнобат на ул. „Алекси Нейчев" № 4, частна собственост на Димитър Тодоров Ангелов, който е предоставил на Общинския съвет на БСП - Карнобат, писменото си съгласие`да се използва стената от жилищната му сграда в агитационната кампания по време на избори - 2011, като партията се ангажира след това да свали агитационните материали и възстанови евентуално нанесените щети.
Жалбоподателят цитира и разпоредбата на чл. 134, ал. 3 от ИК, като сочи, че законът изрично указва, че агитационните материали се поставят на определени от кмета места, а на сгради, огради и витрини, частна собственост, с разрешение на собственика или управителя на имота. Същият твърди, че е спазил изискванията на закона и е разлепил агитационните материали на северната стена на жилищната сграда с разрешение на собственика, чието съгласие представя към жалбата.
Към жалбата са приложени копия от следните документи: решение № 142 от 09.10.2011 г. на ОИК - Карнобат; протокол № 16 от 09.10.2011 г. от заседание на ОИК - Карнобат; констативен протокол от 07.10.2011 г. в състав от Димитър Иванов Димитров - зам.-председател на ОИК - Карнобат, Станка Русева Савова - член на ОИК - Карнобат, и Таня Иванова Борисова - член на ОИК - Карнобат; жалба с вх. № 4 от 06.10.2011 г. от Маргарита Пръвчева Георгиева и разрешение от Димитър Тодоров Ангелов за използване на стена от жилищната сградата на ул. „Алекси Нейчев" № 4 по време на избори 2011 г.
Жалбата е постъпила в срок и е процесуално допустима, разгледана по същество е основателна.
След извършена проверка на ОИК - Карнобат, е установено, че на стена на сграда, намираща се на ул. „Алекси Нейчев" № 4, са залепени 12 агитационни материали на БСП, един на НДСВ и един на кандидата за президент Меглена Кунева, но ОИК - Карнобат, не е изследвала и проверила дали в случая не е било налице разрешение за поставяне на агитационни материали от собственика на имота съгласно чл. 134, ал. 3 от ИК.
Централната избирателна комисия счита, че извършените от ОИК - Карнобат, действия във връзка с изпълнение на правомощията й по чл. 33, ал. 1, т. 17 и чл. 34, ал. 7 от ИК не са установили обективната истина, видно и от приложеното по преписката разрешение на Димитър Ангелов, поради което решение № 142 от 09.10.2011 г. на ОИК - Карнобат, област Бургас, е необосновано и незаконосъобразно.
Предвид гореизложеното и на основание чл. 33, ал. 3 от Избирателния кодекс Централната избирателна комисия

Р Е Ш И :

ОТМЕНЯ ИЗЦЯЛО решение № 142 от 09.10.2011 г. на ОИК - Карнобат, област Бургас.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова
4107
коментар
28.10.2011 18:58:14
0
0
ВДИГАТ НЕЗАКОНЕН ГУМ В КАРНОБАТ
Черноморски фар Боряна ТЕНЧЕВА
Общество

Местни ТВ шефове вдигат незаконно масивен търговски център с размерите на мол в Карнобат. Те използват без основание стар проект от времето на социализма, собственост на тогавашното общинско предприятие "Търговия", което смятало да издига Градски универсален магазин. Сега едно от най-оживените места в града, намиращо се на гърба на читалището, е превърнато в клоака, потънала в бурени, а вдигнатият строеж буквално е долепен до околните сгради и излиза извън рамките на парцела.Мащабното строителство започва преди година и половина с мълчаливата подкрепа на тогавашния кмет Атанас Атанасов. Разрасналото се строителство обаче разбуни духовете на съседите, тъй като собствениците на обекта започнали да завземат и част от техните имоти. До момента е изграден подземен етаж, вероятно предназначен за паркинг и един надземен. Сегашнатаместна власт спря обекта, очаква се окончателното становище на Регионалната дирекция по национален строителен контрол/РДНСК/.Собственици на грандиозния строеж са семейството Маргаритка, Христо, Димитър и Пламена Георгиеви. Те притежават и местната кабелна телевизия "Панорама" ООД. Имената на Маргаритка и Димитър се превръщат за съседите им в символ насамоуправство и своеволия. "Те строят без нито един издаден надлежно документ. Превърнаха района в джунгла. Първоначално смятахме, че ще благоустроят наоколо, а те заляха с бетон нашите отводнителни тръби, край сградата ни през пролетта стана като езеро", каза ръзмутено Стойчо Жечев, който е собственик на партер в съседство. Той, заедно със своите съдружници Георги Генов и Иван Иванов, е подал жалба в общината срещу скандалния строеж. Местните хора коментират, че фамилията на Маргаритка и Димитър всява страх от отмъщение.Сградата в центъра не е първият случай, в който групировката се забърква в скандал. Преди години тя наема помещение до обновеното кино в града, което работи допреди месеци като кафе, но не плаща на общината. По-късно го преотдава на магазин за дрехи, което е нарушение наЗакона за общинска собственост.Хората се страхуват, защото Георгиеви използват ефира на телевизията за своите бизнес интереси и за разчистване на сметки. Мнозина се оплакват, че в центъра на града са разположени незаконно камери, които заснемат ежедневието в града и не е ясно с какви цели ще бъдат използвани кадрите.Незаконните действия на обекта излязоха наяве в началото на тази година. През януари новата общинска власт констатира, че строежът е без необходимите книжа. На основание чл. 36 от Закона за административните нарушения и наказания са съставени актове за глоба, а кметът Георги Димитров е издал заповед за спиране на строителството, като са прекъснати токът и водата. През март цялата преписка за незаконния обект е пратена в РДНСК -Бургас. По същото времесобствениците правят опит да продължат строителството и внасят нов проект в общината за одобряване от главния архитект. Той обаче отказва с мотива, че разрешение за нов строеж в имот, в който вече съществува незаконен обект, не може да бъде издадено, докато старият строеж не бъде съборен или узаконен. Същевременно комисия от специалисти проверява отново обекта и установява, че той е завзел съседни имоти с метри, като от едната страна навлиза в улица, предвидена за паркинг. Експертите са констатирали, че представените инвестиционни проекти не съответстват на изпълнения строеж. Това дава основание на комисията да заключи, че обектът е извършен в грубо нарушение на действащия ПУП - ПРЗ, одобрен през 2004 година.
4106
коментар
28.10.2011 18:51:23
0
0
http://www.factor-bs.com/news-5563.html
4105
28.10.2011 14:28:17
0
0
Георги Димитров е свят човек, той не пие, не пуши, по жени не ходи. Никога на е крал и лъгал. На мравката път прави. Той е много достоен човек и трябва да бяга далече от недостойната за него Община Карнобат. Трябва да бъде далече от пъкала и да не се засенчи неговия ореол. Наздраве!
4104
BTV News
28.10.2011 14:09:38
0
0
Снимка на Бойко Борисов с пациент при посещение в дом за психично болни в община Карнобат!

http://store.picbg.net/pubpic/9A/53/d3e60dee68e99a53.jpg
4103
28.10.2011 13:23:54
0
0
Не мога да разбера ГЕРБ защо сложиха този педал В.Колев в листата си,той май ги чука всички не само Милена.
4102
до бюлетина № 29
28.10.2011 11:34:00
0
0
ие сте път без изход, защото няма връщане назад към семейщината в общината, която беше преди 4 години, към насаждането на страх и крясъците, към злобата и безскруполността, към лъжите и негативната ви кампания, която правихте с Панорамата.
4101
за предадените
28.10.2011 11:26:43
0
0
Демократи са тия, които оценят правилно какво да направят в дадения момент и кое е градивното за Карнобат, а не ретроградното с Атанас.
4100
до Галата
28.10.2011 11:13:58
0
0
От Атанасов
Свирки правя,
Стефка пускам,
само избори да правя,
аз гласът ви искам.
Колкото си искаш гласувай за наглият Атанасов и командира му Стефка. Другите имат разум, а вие се поддавате на лъжите и парите му.
Ще спечели Г.Димитров!!!
4099
писал
28.10.2011 10:49:18
0
0
Не давайте гласа си за наглия Атанасов,не се продавайте за 50, а сега за 30 лв. от него, Жеко Жеков и Бомбала.
4098
28.10.2011 09:51:40
0
0
ОТНОВО СМЕ ПРЕДАДЕНИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ В КАРНОБАТ, НЕКА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА БАЛОТАЖА В НЕДЕЛЯ И ГЛАСУВАТ ЗА АТАНАС АТАНАСОВ №29
4097
28.10.2011 09:13:01
0
0
Той и Величко Колев ще си подават документи да стават членове на БСП - там е далаверата
4096
28.10.2011 08:41:58
0
0
Боже,какъв сдс-рин си ти бе Чанко ти си един плазмодии,защо сме гласували за сдс бе идиот,как ще подкрепяш комуниста Димитров бе изрод мръсен.
4095
28.10.2011 07:55:17
0
0
Призовавам младите хора да скрият личните карти на бабите и дядовците си в неделя. Техния идол им направи пенсионерски клубове във всяко село и дори в града пенсионерските клубове са няколко. А колко детски площадки е направил - "0" - зеро.
4094
28.10.2011 06:33:57
0
0
нещо пас се обърка - наглия е Димитров и парите ги дава Аапаша. Бомбала е стиснат като Чичо Скруч
4093
до всички
28.10.2011 05:48:58
0
0
Вземайте парите на наглия Атанасов и Бомбала и гласувайте с №8 за работещия кмет. Защото Атанасов ако докопа пак общината ще си вземе нова по-млада жена и на нея ще прави пак къща за 150 000 лв
4092
зо продали гласа си
28.10.2011 03:49:58
0
0
тези които си дадоха имената, с егн-тата еи сега ще ги видим-продадоха се за 30лв, ама списъците стигната докъдето трябва.Започва проверка-ето продажници-така ви се полага
4091
27.10.2011 22:37:11
0
0
Герб предаде свойте гласоподаватели като подкрепи Димитров ,ГЕРБ загубихте и малкото подръжници които имахте в града!!!
4090
писал
27.10.2011 22:29:10
0
0
Не продавайте бъдещето на децата си за 30лв на Г Димитров МИСЛЕТЕ КАРНОБАТЛИЙ! МИСЛЕТЕ!
4089
писал
27.10.2011 22:23:44
0
0
Не продавайте бъдещето на децата си за 30лв на Г Димитров МИСЛЕТЕ КАРНОБАТЛИЙ! МИСЛЕТЕ!
4088
непукиста
27.10.2011 22:13:00
0
0
Спасете Карнобат не продавайте гласи си на Г.Димитров ще съжелявате
4087
до лъжливото овчарче
27.10.2011 20:04:22
0
0
Ееееееее много лъже тоя Димитров, то се вижда кой го подкрепя, просто никой.
4086
27.10.2011 19:29:57
0
0
http://www.youtube.com/watch?v=xyfjEAaiG70
4085
27.10.2011 19:15:24
0
0
Ние на 23.10 гласувахме за ГЕРБ,но този път ще гласуваме за ГЕОРГИ ДИМИТРОВ!
4084
27.10.2011 19:08:08
0
0
Млад съм, но съм забравил преди четири години когато Димитров отвя самозабравилият се Атанасов на изборите, Атанасов бе казал нещо по адре на Карнобат и гражданите му. Но какво беше, сетете се и помислете за кого гласувате.
4083
Георги Димитров
27.10.2011 17:34:32
0
0
Черно дупе давам, кмет да ставам!
4082
за радиоточките
27.10.2011 17:31:55
0
0
хей комуняги-само вашите подръжници имат радиоточки-вашите бабички,който така или иначе ще гласуват за вас-харесват ли ви или не, а ние понеже сме от по-младото поколение,които имаме телефони, телевизори, компютри-знаем с кого да комуникираме без да ни обърка-така че е излишно и тук да се напъвате и да пишете поредните ви помиярщини че герб ще ви подкрепи-това ли вече взехте да сънувате-НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА-освен в сънищата ви.Ние звъннахме там където трябва и ни казаха какво да правим-но за всеки случай няма да ви удовлетвори-ХА ХА ХА ХА ХА-така че спрете да лъжете хората, те вече не ви вярват
4081
дърт комунист
27.10.2011 16:58:08
0
0
Абе вий сте много прости! Пак ви излъгахме - пуснахме Стефчо и Божидара да разчистят пътя и вий нали сте будали се хванахте на въдицата. Сега и в неделя ще ви излъжем!!! Ха-ха-ха! Слава на БКП! Слава на др. Станишев! Слава на др. Димитров! Да живей международното положение!!!
4080
27.10.2011 13:08:22
0
0
Просто не искаме вече комсомолско-комунистически функционери да ни мамят. Пък и има да доплят пачки - за 4г. доста поокрадоха
4079
писал
27.10.2011 12:54:35
0
0
Гласувайте си за простия Атанасов, който две думи на кръст не може да каже, акълията Стефка му ги пише. Чисто и просто - военния пенсионер Атанасов.
4078
панорам-тъп-чета
27.10.2011 12:50:49
0
0
Карнобатлии разбрахме, че в Панорамата се въртят фалшивите листовки от ГЕрб , които слагат в кутиите на хората. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ, КАРНОБАТЛИИ!!!!
4077
27.10.2011 12:26:36
0
0
Нямаме радиоточка - така, че ще гласуваме за Атанасов :))
4076
27.10.2011 11:58:33
0
0
Чухте ли карнобатлии - какво казаха по радиовъзела, че ГЕРБ подкрепя кмета Димитров, спечелил след бургаския Николов най-много проекти, подкрепя работещия кмет на Карнобат, така че не се лъжете. Това, което пуска Панорама е ЛЪЖА, голяма ЛЪЖА. Гласувайте за карнобатлията Димитров с № 8, не за бургазлията Атанасов, който гледа само себе си и любовницата си Стефка.
4075
от БСП
27.10.2011 11:30:14
0
0
Който не ни харесва да отива да живее в друг град. На нас ни трябват само бабички и цигани. Прост народ - бедна държава - богати чорбаджии
4074
ПП ГЕРБ
27.10.2011 11:28:24
0
0
Ръковоството на ПП ГЕРБ -Карнобат заявява, че Величко Колев ще бъде присъединен към групата на общинските съветници от БСП.
4073
27.10.2011 11:25:59
0
0
до подписалия се-"ръководството на ГЕРБ"
Що не вземеш да се гръмнеш! Какво ръководство си-като си сам и те знаем кой си! Ти си подкрепяй черньо!Ти така и така си с него!Ама не говори от името на всички!За какъв Георги за какви 5 лв-/опа -не 5 ,а 30!Той толкова дава!/Вземи си паричките и гласувай педал долен!
4072
обръщение
27.10.2011 11:07:03
0
0
Кой е десен кандидат, че ще го подкрепяте - Атанасов беше член на БКП, подполковник в поделението в Карнобат. 2 мандата БСП го издига и избера за кмет, Стефка Вълева също беше член на БСП, Мариана Димова - също беше член на БСП. Кой от тях е десен не разбирам. Сега са тръгнали да плюят , защото са реваншисти. Не вярвайте на лъжите им за болницата, за водата, за циганските квартали
4071
до ГЕРБ
27.10.2011 10:54:19
0
0
Как не ви е срам да пускате листовки на хората по пощенските кутии, че подкрепяте Атанасов - бил с доказани качества на добър кмет и умения за екипна работа с други политически партии - голям смях, че кога работихте с него, че го познавате или това ви го написа любовницата му Стефка вълева. Той е толкова отвратителен харектер, че не ви е работа. Но и вашето време както неговото ще изтече, още 2 години ви остават.
4070
Хубава работа ама българска
27.10.2011 10:40:44
0
0
То бива избори ама партийната злоба е голяма. Започнете да мислите с главата си и за бъдещето за Карнобат. Всички се вайкат ,че младите хора бягат от града, а когато някой като Димитров го развива го плюете.
4069
ПП ГЕРБ
27.10.2011 10:08:37
0
0
Скъпи симпатизанти това са провокациите от щаба на Атанасов . Заявили сме подкрепа не за партия ,а за личност -работеща. Това е Георги Димитров с бюлетина №8 . НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ДО 30,10,2011Г. УСПЕХ И ДА ГРАДИМ КАРНОБАТ. ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПП"ГЕРБ" КАРНОБАТ
4068
писал
27.10.2011 08:42:29
0
0
Ами те и панорамаджии са същите като него, нали на първия тур залепиха върху лицето на Димитров карикатура, За карикатура са те - Митко, маргаритка и техните отрочета, но ще има видовден и за тях. Още малко.
4067
язък
27.10.2011 08:39:50
0
0
Пишете се големи демократи, а ще подкрепите издухания военен, който е толкова безскрупулен. Снощи пущал в пощенските кутии на хората небивалици. Не вярвайте на неговите писания, а гласувайте с разума си, защото след това ще си дърпате косите и ще се вайкате. А това, че Герб Карнобат не се подчинява на висшестоящата си организация - ще ви навлече много неприятности
4066
до панорамата
27.10.2011 08:25:42
0
0
Стига сте въртели по панорамата декларация за подкрепата на ГЕРБ за Атанасов, защото вече е оттеглена. Герб виждате ли, че Атанасов пак си играе игричките, той е толкова подъл и гледа да ви използва и да ви скара и разцепи. Но от вашите редици ще хвърчат глави след изборите да знаете. Да се чували и да ви говори нещо израза: "разделяй и владей" - това е патент на Атанасов и любовницата му Стефка.
4065
разума надделя
27.10.2011 08:11:37
0
0
Развам се ,че се вразумихме и оттегляме декларацията с поткрепа за Атанасов. Имаме две неща ,за които да работим. Да поткрепим работещия кмет Димитров и развитието на Карнобат , и да спасяваме ГЕРБ от разпад.
4064
Играч
27.10.2011 08:03:47
0
0
Абе Атанасов нали говореше ,че всички проекти са работени по твое време, пукна ти се балона . Всички разбраха, че лъжеш 8 години си стоял из общината , стана ясно макар и чрез ГЕРБ , че си лъжец и всичко което си казал на хората по време на обиколките е лъжа. Поне ракийка по селата черпиха ли.
4063
уха
27.10.2011 07:44:58
0
0
Какъв Няголов бе писател, АЗ СЪМ ПЕНЧО. Нещо истерията започва да Ви тресе. Циганите да не отказаха този път на Атанасов . Тона- мъжката да не е решила да става жена., а от панорама да отказват вече да правят св.... на Атанасов.Краят Ви идва споко.
4062
Iс деменция
27.10.2011 07:39:51
0
0
За каква 1944г. говориш бе склероза такава . Тогава нямаше европейски съюз и еврофондове. Димитров усвоява европарите , пък Атанасов гонеше курвите и деребействаше както 1944г .Нещо не ти са ясни събитията.
4061
27.10.2011 07:38:12
0
0
не преписвайте черти на Атаносов, които са ярко изразени при Георги Димитров - слепи ли сте или сте тъпи талибани, които са облъчени от "харизмата " на Георги. "Бесове" е подлогата на Г.Д. и това го вижда цял град - не сме тъпи бабички. И стига с тоя апокалиптичен сценарий - без Георги "човека - слънце" тъма ще настъпи в нашя град. Смешно е Няголов, смешно е
4060
писал
27.10.2011 06:57:57
0
0
Дядо ти Панайот и баба ти искат да се върнат там, мръсен панорамаджия.Димитров не е писал досега в Бесове нищо за Вяра, даже и по събранията не е казал нито една лоша дума за опонентите си, а вашия Атанасов плюеше навсякъде против опонентите си, сега отиде да се моли на Вярка да го подкрупя, какъв цинизъм и безочие, след като с двойната си игра и подкупване на гласове й подля вода и я измести от балотажа. Аз ако съм на мястото на Вяра, няма да го погледна, като ли да го подкрепям. Умните политици искат да растат, а не правят грешни ходове, за да станат политически трупове.
4059
баба Вуна
27.10.2011 06:52:09
0
0
ярке, Вярке, баба. Слушай си шефовете от Бургас и София, защото ще ти изстине мястото като председател на ГЕРБ Карнобат и депутат, а пък Атанасов ще ти ритне дуспата и ще ти се надсмива вулгарно 4 години, не го познаваш какво представлява . Виж какво е отношението му към БСП и Димитров, които го избираха 2 мандата. Интересуват го само властта, парите, жените и ракийката, баба. Вземи разумното решение както за ГЕРБ, така и за себе си. Успех! Твоя почитателка.
4058
27.10.2011 06:23:57
0
0
Атанасов щял да ни върне 4г. назад - по-добре 4. отколкото да се върнем 1944г.
4057
27.10.2011 06:21:47
0
0
"Разумния" - ти си толкова от ГЕРБ, колкото аз съм негър. Зашамадения ви именник явно е прекалил с ракията, че да подкрепи Димитров. Той ако иска да гласува за него - може и за Калфин да си пусне гласа. Забравихте ли как до вчера Георги Димитров плюеше Вяра в "Бесове" - а сега му се слагате - срамота бе - ибрикчии - малко от малко достойнство да имате
4056
Притеснен
27.10.2011 06:11:12
0
0
Аз също съм ГЕРБ и мисля, че Атанасов ни изигра майсторски.Вярке погледни как ритна бакърчето на БСП следващите сме ние. Атанасов иска лична вендета не се интуресува от Карнобат и/ или ГЕРБ стига с кака Стефка да мажат от властта. Аз също ще подкрепя Димитров. По- малкото зло.
4055
Успех
27.10.2011 06:04:30
0
0
Успех за Карнобат . И аз съм ГЕРБ , но ще гласувам с разума си , а не със злобата и емоцията си. Димитров е успешен кмет ще гласувам за него , а не за злобата и отмъщението. Вярке винаги съм казвала, че обкръжението ти те провале. Приятелски те моля да проявиш разум. Ние разчитаме на теб да се развиваш , а не да ставаш политически труп както писа предишния.
4054
Разум
27.10.2011 05:57:14
0
0
Вярке и ГЕРБ Карнобат проявете разум . Този път последвайте лидера Бойко в решението иначе Вярке си политичиски труп. Прав е Бойко .Абстрахирайки се от БСП ще заявя , че през тези 4 години Димитров направи много за Карнобат. Аз съм ГЕРБ и ще гласувам за Димитров , не защото е БСП , а защото не искам да връщам Карнобат 4 години назад.
4053
Браво
27.10.2011 05:52:31
0
0
Най- накрая едно разумно решение на ГЕРБ. Браво ,че ще се абстрахирает от партийните престрастия и ,че ще заработят за Карнобат с подкрепата за работещия кмет Димитров.
4052
до ГЕРБ
27.10.2011 05:20:30
0
0
Невен е мъжка курва - и при БСП и при ГЕРБ. Мръсник. Който стои на два стола, пада на земята.
4051
до кк
27.10.2011 05:12:12
0
0
Симеон Дянков е голям лъжец. С Бойко лъжат целия народ от две години. Държавата му е в лошо състояние, не Карнобат. Сега щели да вземат още 1 и половина милиард лева от фискалния резерв, за да си оправи бакиите в държавата. От 8,5 милиарда - за две години са останали само 3 милиарда лева във фискалния резерв- познахте ли къде са парите - в джобовете на Бойко, Цветанов, Симеон, в ръцете на такива като Вяра да купуват гласове и да си строят къщи. Боклуци такива. А народа ще мизерства.
4050
писал
27.10.2011 05:08:36
0
0
Ако не беше БСП да издига и избира Атанасов два мандата, никой нямаше да познава простия офицер от Бургас и никога нямаше да стане кмет на община Карнобат. Да си ходи в Бургас-родния град. Ние си имаме карнобатлия кандидат.Този да духа супата!!!
4049
панорам-тъп-анджия
27.10.2011 05:00:23
0
0
А какъв е вашия Атанасов? Докато беше в казармата беше член на БКП, после два мандата го издига и избира БСП, за какво говорим - нима той не е комунист?
Спрете да ни заблуждавате. Иска още един мандат, да си вземе друга по-млада жена и да й направи и на нея къща за 150 000 лв, по цял ден и вечер да бъде в ресторант Перла и Савой клуб, знаем му номерата. Какво направи за града 8 години?Оправи себе си, взе си нова жена и нея оправи, ха ха ха ха .......
4048
до гражданите на Карнобат
27.10.2011 04:26:15
0
0
декларация от ПП ГЕРБ КАРНОБАТ - http://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D0%BF-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%82/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/219611971437673
4047
коментар
26.10.2011 21:19:55
0
0
Безполовото от панорамата продължава да пълни форумите с тъпите си коментари.Малко ви остана докато бъде избран правилния кмет и ви навре където ви е мястото паразити долни
4046
kk
26.10.2011 19:29:54
0
0
Симеон Дянков каза още, че Карнобат е една от малкото общини в България където икономиката е в изключително лошо състояние. Според него този данък е увеличен толкова много, защото финансите на общината са много зле ръководени. Община Карнобат е с огромен дефицит на фона на останалите в страната. „Ако и други общини така си водеха бюджета, то ние щяхме да сме като Гърция сега”, коментира министърът. За радост са много малко общините с толкова лоша финансова политика, допълни той.
http://www.youtube.com/watch?v=sIbDRgBW5Ko
4045
г-н Фратев
26.10.2011 18:32:49
0
0
Колкото и да се плюете двамата достойни кандидати останаха на балотаж. Който и от двамата да е,ще е добър управляващ,както са го и доказали.Видя се че ГЕРБ са недостойни,а Панорама да лапат ШНОРХЕЛА!!!

4044
realist
26.10.2011 18:16:36
0
0
http://www.focus-news.net/?id=n1583503
4043
realist
26.10.2011 18:16:32
0
0
http://www.focus-news.net/?id=n1583503
4042
Избори
26.10.2011 18:10:43
0
0
Г-н Бойчев да покани Цветан Цветанов да подкрепи кандидата на БСП Карнобат.
4041
12
26.10.2011 18:01:32
0
0
ГЕРБ - ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ. КОЕ Е ОТКРИТОТО СЛЕД КАТО г-н БОЙЧЕВ СЕ ДОГОВАРЯ С БСП КАРНОБАТ?
4040
12
26.10.2011 17:53:15
0
0
Членовете на ПП ГЕРБ в град Карнобат недоволстват и неподкрепят опита на г- н Бойчев за подкрепа на кандидата от БСП Георги Димитров!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Освен да ни призове да подкрепим и кандидата на БСП Ивайло Калфин за президент на България.
4039
26.10.2011 16:39:15
0
0
„В Карнобат, където нашият кандидат за кмет Вяра Петрова спечели голямо доверие на избирателите, но не успя да се класира за балотаж, ние призоваваме нашите съмишленици и симпатизанти да подкрепят Георги Димитров, защото той е допринесъл достатъчно за развитието на тази община, изразяващо се в броя на спечелените инфраструктурни проекти и тяхната стойност“, каза Бойчев и добави, че ГЕРБ подкрепя на места кандидати от други политически сили заради добрите им програми и доказани качества на управници, без значение от коя част на политическия спектър са те. Затова ГЕРБ застанали и зад Васил Едрев за балотажа в Айтос.

Междувременно карнобатският кмет Георги Димитров, който излиза в неделя срещу ексградоначалника Атанас Атанасов, каза, че е получил подкрепата още от РЗС и от НФСБ. „Благодаря на ГЕРБ за оценката, която е дадена за моята работа, защото свършеното се вижда“, каза Димитров. Задачата му никак не е лесна, тъй като в тази община тече поголовна покупка на гласове на фирмен принцип, не може да разчита на циганския вот, както и на ДПС.
4038
26.10.2011 15:33:40
0
0
Пич 3200 човека ли е панорамата или циганите. Смотаняк - виж по секции как е гласуването - въпреки мобилицазията на всички изкуфяли баби гласовете за Атанасов и Димитров за близки в града. По центъра мангали ли само живеят? Мангал е вашия вожд, с мангалските си номера. Но ще бъде изритан! И въпреки камарата пари, която ще изсипе Миньо! После не знам как ще има да му ги връща Георги. Много трезвомислещи граждани пак ще гласуват за Атанасов и да се сложи край на тая комунистическа върхушка дето тъпче града толкова много години. Чорбаджи Георги трябва да си ходи - време му е. колкото е откраднал - откраднал - да си ги носи в гробищата
4037
писал
26.10.2011 13:47:42
0
0
Не, вас панорамаджии и Атанасов мрази целия град. И на нас не ни се гледа хищната мутра на Атанасов. Гласовете събра само с плащане на пари.
4036
26.10.2011 12:28:17
0
0
Георги не разбра ли, че града го мрази много. Въпреки многото пари хвърлени за кампания, плакатите с лукавата му мутра хилеща се от всяко дърво - пак ще загуби. Тази загуба е и за негово добро. Защото ако остане БСП няма да може да събере и гласове колкото НДСВ
4035
Б.Б
26.10.2011 12:11:58
0
0
Георги Димитров не е в състояние да спечели изборите в Карнобат на помощ му се притичат отново 30 лева. Гласувайте за вашите деца и внуци и недопускайте тези 30 лева да определят бъдещето им!!!!!!!!!!!!!!!
4034
Ужас Тонен
26.10.2011 11:00:20
0
0
Ще гласувам за Димитров , само защото като си помисля, че Атанас ще е длъжник на Тона -Мъжката и циганите тръпки ме побиват. Язък за общината .
4033
26.10.2011 10:58:48
0
0
Георги е в пъти по-злобен, избухлив и отмъстителен.
4032
26.10.2011 10:57:22
0
0
Вземете парите за Георги Димитров и гласувайте за Атанасов - така болката ще е двойна
4031
сприхав
26.10.2011 10:57:18
0
0
Толкова злобен , избухлив и отмъстителен човек като Атанас през годините , които съм работил с него не съм виждал. Ясна ми е картинката що за злоба ще се вихри 4 години в общината ако е той кмет. За бога хора не гласувайте за злобата и разхайтеността , а за работещия кмет Димитров
4030
до старата песен
26.10.2011 10:53:05
0
0
То се вижда кой е тръгнал с торбата с парите - Атанас на първия тур раздаваше по 50 лв, сега е намалил на 30лв и се чудим как Бомбала му ги дава. Не лъжете , че Димитров раздава пари, няма такова нещо. Не се напъвайте. Всички знаем какво направи Атанасов - първия мандат 2 градинки в центъра, втория - измаза 2 сгради , взе си нова жена, направи й къща в Соколово за 150 000 лв. и си живуркат там. Пък такъв злобен, завистлив човек не познаваме. Пътник е вашият човек... сори!!!
4029
26.10.2011 10:20:58
0
0
циганския и продажен кмет е сегашния. много ви е къса паметта. кой даваше 30 кинта и сега пак е отворил торбата. ако разчита само на хорския вот е пътник.
4028
писал.
26.10.2011 10:11:51
0
0
Тона- мъжката като пощуряла ходи из целия град да заплашва и изнудва хората да гласуват за Атанас . Тази ли ще управлява със Стефка докато Атанас се разхожда и пийва.[flipcoin]
4027
писал.
26.10.2011 10:11:46
0
0
Тона- мъжката като пощуряла ходи из целия град да заплашва и изнудва хората да гласуват за Атанас . Тази ли ще управлява със Стефка докато Атанас се разхожда и пийва.[flipcoin]
4026
възмутен
26.10.2011 10:08:39
0
0
Не го ли е срам Атанас да прави метани на цеганите само и само да е на власт за да има пари за ракия и курви. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦИГАНСКИЯ КМЕТ.[bouncing]
4025
26.10.2011 09:13:46
0
0
не забелязвате ли,че до когото се докоснат Панорама и го изгарят?Провалиха Атанасов преди 4години,сега провалиха и красивото Верче,и отново ще провалят Атанасов.
4024
старата песен
26.10.2011 08:38:05
0
0
Емисарите на Г.Димитров са тръгнали с торбата с пари, за да си осигурят победата. Тези пари са наши и ваши - откраднати. Вземете ги и гласувайте срещу Г.Димитров. Колкото и да ви лъжат - по никакъв начин не могат да разберат за кого сте гласували.
4023
БСП
26.10.2011 04:27:19
0
0
благодарение на поставеното ни лице в ГЕРБ-В.Колев ние ще спечелим изборите а ГЕРБ ще го духат пак
4022
ЖЖЖ
25.10.2011 21:03:37
0
0
Вярно, че беше по гръб. Някой му беше отгоре в офиса на ГЕРБ. Факт е че ВОДАЧА провали Петрова!
4021
25.10.2011 20:45:54
0
0
Пълен провал за листата на общински съветници на ГЕРБ – Карнобат. Няма ли Бойчев да ги попита защо има 50% разлика между подкрепата за президент и общински съвет. Къде ви е организацията докторе?
4020
25.10.2011 18:54:33
0
0
Маргарито, жалка си да публикуваш "компромати" за
бъдещия кмет г-н Димитров.Не си запозната,нито някога
ще разбереш с каква цел са били тези сведения,които е
давал г-н Димитров.Поредния жалък опит на мизерниците
от "ПАНОРАМА" да наложат собственото си
мнение.Плати си задълженията към Община Карнобат и
тогава изявявай претенции към бъдещия управник.
Провалихте ГЕРБ,сега ще сринете и Атанас!!!
4019
25.10.2011 18:48:48
0
0
"Анита"ще ти кажа, че В.Колев изнесе кмпанията на гърба си виж резултатите и тогава пиши глупости. Ха Ха
4018
25.10.2011 18:42:34
0
0
Георги Димитров разлика между кмет и листа 1061, Атанас Ататасов разлика - 1269, Вяра Петрова разлика за кмет и листа 554, направете си извод кой не си е свършил работата. Не пишете против хората , хогледнете и преценете.Но явно вие това не го умееете????
4017
До Анита
25.10.2011 18:38:51
0
0
листата на ГЕРБ има със 200 гласа повече от листата на Атанасов а Вярка има със 600 гласа по- малко от него- това е истината за изборните резултати
4016
АМИ СЕГА?
25.10.2011 18:33:22
0
0
А АТАКА и НДСВ кого ще подкрепят? Станаха за смях в Карнобат!
4015
До Анита
25.10.2011 18:33:12
0
0
Виж резултатите, че листата на ГЕРБ е на балотаж , а не да говорите срещу хората които направиха и дадоха всичко от себе си. Замислете се Малоумници.......
4014
васко
25.10.2011 18:18:46
0
0
не е важно герб кого подкрепя-важното е на 30.10.2011 да излезем да гласуваме с бюлетина №29 за атанасов,а няма се учудя ако герб подкрепи бсп,все пак колев е приятел на кмета-ама срамота тогава-на национално ниво герб са против бсп,а в карнобат да работят заедно.
4013
24.10.2011 14:00:18
0
0
Сега остава ГЕРБ да си продадат гласовете на Георги и това ще върха на падението им
4012
анита
24.10.2011 08:13:02
0
0
герб загуби благодарение на водача на листата-величко Колев.еми честито ви-а сега да ви видим-даже не нахранихте и членовете си на сик-срамота
4011
вечна дружба
23.10.2011 09:50:45
0
0
БСП = АТАКА
4010
м
23.10.2011 07:50:24
0
0
атанасов е
4009
вечна дружба
22.10.2011 13:31:54
0
0
БСП = НДСВ
4008
22.10.2011 06:43:40
0
0
На Георги Димитров ДС-ките номера са ни известни, този човек си мисли, че сме петдесетте години на миналия век, и знаете ли защо днес съм радостна, защото в понеделник Димитров няма да бъде кмета на Карнобат.Той се страхува единствено от Атанасов, който ще му изкара всичките далавери през четиригодишното му грабане
4007
за Георги Димитров
22.10.2011 06:32:50
0
0
23.10.2011 И ЕТО ИДВА НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН ,КОГАТО ТИ ЩЕ СИ ДАЛЕЧЕ,ДАЛЕЧЕ ОТ МЕН .
4006
?
21.10.2011 19:32:48
0
0
Кога ще видим снимките от Шатрата в Айтос?
4005
1234
21.10.2011 18:52:54
0
0
Европейски проекти.........

Как изглеждат работниците на фирмите избирани от Г. Димитров. Някои не са и пълнолетни.!!!!!!

www.karnobat.eu
4004
писал
21.10.2011 16:10:26
0
0
Ужас, това което прочетохме в бесовете е ужасно - и ние ще избираме Вярка и Атанас??????????????
4003
21.10.2011 14:27:35
0
0
Бре, Георги най-честен ще се изкара. Той вече е много обигран и не се дъни като някакви дилетанти. Пък и тази платена "медия" едва ли ще изкара нещо лошо за него - нали виждаме колко са смешни с гъзолизането
4002
21.10.2011 11:52:19
0
0
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/29443/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%91%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B1%D0%B3-%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%92%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%93%D0%95%D0%A0%D0%91-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%82
4001
ДС
20.10.2011 18:13:49
0
0
От далаверите на кметя в края на годината няма да има заплати за общинските служители…….. Хората разбраха на какво си способен. Кой не си излъгал? На кой не си поискал % та и нещо друго? А за снимките от Шатрата в Айтос? А заспиването в чиниите на „Елеганта”. Да не говорим и за мокрият панталон……… А за мераците по тая или оная фуста? Нима искаш да НИ кажеш, че си се променил? КАРНОБАТ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4000
20.10.2011 17:23:19
0
0
Кмете къде се покри?
3999
19.10.2011 14:07:14
0
0
Кой ти каза, бе добряк!
3998
Писал на 19.10.2011
19.10.2011 13:38:04
0
0
Стига с тази злоба!Георги Димитров ще бъде кмет!
3997
19.10.2011 09:54:47
0
0
Prostiq,prostotiq,imate li maalko predstava kakvo e VKR?Kato vi kazva 4e ste maloumnici sam bil prav.
3996
19.10.2011 08:00:27
0
0
Звеното, в което Георги Димитров е работил, е инструмент за манипулации, донасяне и следене за „партийната изрядност” на българските военослужещи.
3995
19.10.2011 07:51:53
0
0
Кандидатът за кмет на Карнобат от БСП Георги Димитров също е бил агент. Той се е подвизавал под псеводнима Вълевски в Трето управление - военното контраразузнаване.
3994
19.10.2011 07:39:18
0
0
Тиражирано само, че не от Маргаритка, а от http://www.comdos.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/Decision-View/p/view?DecisionID=367
3993
писал
19.10.2011 06:47:35
0
0
Тиражирани бяха през 2007 година- поправката е моя.
3992
писал
19.10.2011 06:46:31
0
0
Това беше тиражирано в последните дни преди изборите през 2001 г. от тогавашния кмет Атанасов. Листовките бяха размножени в общината и разнесени в цялата община. Сега Маргаритка от Панорама пак се опитва същото да направи. Колко сте жалки само!!!! Атанасов ще бъде кмет само в сънищата си, но и те са неспокойни.....
3991
19.10.2011 06:12:10
0
0
АЗ не съм от Панорама, но мога да ти кажа приятелю, че Г.Димитров ще бъде пак кмет на Община Карнобат само в сънищата си.
3990
коментар
18.10.2011 20:07:56
0
0
Маргарито, жалка си да публикуваш "компромати" за бъдещия кмет г-н Димитров.Не си запозната,нито някога ще разбереш с каква цел са били тези сведения,които е давал г-н Димитров.Поредния жалък опит на мизерниците от "ПАНОРАМА" да наложат собственото си мнение.Плати си задълженията към Община Карнобат и тогава изявявай претенции към бъдещия управник.
Провалихте ГЕРБ,сега ще сринете и Атанас!!!
3989
18.10.2011 19:25:09
0
0
От ДС - с любов,275 от 8144 участници в изборите са били доносници на тайните комунистически служби.РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
КОМИСИЯ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ
НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ
--------------------------------------------------------------------------------------

Р Е Ш Е Н И Е № 272/ 18.10.2011 г
Избори 2011
275 бивши агенти на ДС искат да са кметове:
Три имена : Георги Иванов Димитров
Дата на раждане: 11.07.1957 г.
Място на раждане: гр. Карнобат
Вербувал го служител: о. р. Атанас К. Василев на 12.04.1978 г.
Ръководил го служител: о. р. Атанас К. Василев
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството: Управление ІІІ, отдел ІІІ, отделение 3-ДС /ВКР/; ОУ на МВР-В. Търново-ДС
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник Агент
Псевдоними: Вълевски
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; картони - обр. 4 – 2 бр.; рег. дневник; работно дело ІР-9269 (В. Т.), протоколи с предложение за унищожаване на лично дело ІА-2917 (В.Т.) № 24/ 21.03.1990 г. и работно дело ІР-562 (Търново) № 28/ 21.03.1990 г.; доклад на МВР RB202009-001-05/01-08-І-1869/ 18.10.2007 г.
Снемане от действащия оперативен отчет 1983 г.
Кандидат за кмет на общ. Карнобат, обл. Бургас, издигнат от ПП "БСП
3988
паника
18.10.2011 17:28:08
0
0
Комунистите в Карнобат треперят - те знаят, че ще изгубят изборите!
3987
18.10.2011 14:31:31
0
0
Какво сте им се заобяснявали на дебилите от панорама?Оставете ги да си пишат каквото си искат,не виждате ли,че те са плиткоумни и нискоинтелигентни същества?
Не им обръщайте внимание-малко им остана да лаят.
3986
18.10.2011 10:34:02
0
0
Ти искаш да ми кажеш, че като няма лекари специалисти могат да ме лекуват и хора със 7ми клас,нали във вестника пише,че болницата е финансово в отлично състояние какво ти пука къде е разпределил парите Дянков, по добре да сме информирани къде са парите, а не както преди три четири години Станишев и сие раздаде 5 милиарда и единственото нещо, което разбрахме, че отидиха в личните сметки на приближените до БСП,НДСВ И ДПС.
3985
писал
18.10.2011 06:59:45
0
0
Можеш да се сърдиш на майка си и баща си за това, че са те родили и отгледали такъв черногледец.
3984
до писал
18.10.2011 06:45:36
0
0
Абе ти човек ли си да разбереш - ГЕРБ искаха всяко отделение да има по 4 доктора и 1 анеестезиолог и понеже не могат да се намерят анестезиолози за всички отделения/защото в България няма толкова специалисти/, управляващата ГЕРБ закри някои отделения. Болницата се финансира от държавата, защото там отиват нашите здравни осигуровки и пак от този фонд Дянков взе 1 милиард и 500 хиляди лева и ги сложи в празната си хазна. Така, че като не разбираш, по-добре не пиши, защото се излагаш, но вие от панорама какво ли разбирате?????????????
3983
17.10.2011 14:09:19
0
0
А, на Г.Димитров можем ли да се сърдим, че не отпусна нито един лев от общината, за да се закрепят отделенията, които затвориха,можем или не можем да му се сърдим?
3982
до писал
17.10.2011 14:06:42
0
0
Ами ще виждате какво е състоянието на болницата, защото Дянков им намали бюджетите 3 /Три пъти/, затова се сърдете на любимата партия ГЕРБ.
3981
до писал
17.10.2011 14:06:02
0
0
Ами ще виждате какво е състоянието на болницата, защото Дянков им намали бюджетите 3 /Три пъти/, затова се сърдете на любимата партия ГЕРБ.
3980
17.10.2011 14:03:06
0
0
Ще лъснат гнусотиите на черно-червения кмет само след ШЕСТ дни,тогава ще видим какво е правил в болницата и д-р Маринов.
3979
17.10.2011 12:58:44
0
0
Много си гневен, напиши си името, за да сме сигурни, че казваш истината, тъй като вестник "Кметски глас",не пише нищо друго освен хвалебствия за кмета, не им вярвам, а пък и аз виждам всеки божи ден състоянието на болницата.
3978
до писал от 14.10
17.10.2011 10:53:16
0
0
Видяли бе малоумнико. Болницата не е фалирала, както ви се иска на вас хората на Атанасов, който ще я спасява и на хората на Вярка, които ще я спасяват от Дянков и правителството.Прочети вестника. Знаете само да хулите хората.
3977
до - писал и татко дай парички
17.10.2011 10:48:18
0
0
Ти ли представляваш тези 150 човека, бе гнидо. Стига сте разпространявали гнусотии и нища, които не са ставали. През цялото време хулите кмета, сега започнахте и неговия син. Защо не пишете с имената си, да ви видим кои сте, като не сте от Панорамата.
3976
писал
17.10.2011 05:30:13
0
0
Вашите пък са идиотчета, като вас. Жалко за Литка!!!
3975
15.10.2011 13:07:36
0
0
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/1/usernews/904545995-Neizpalnenie_na_zapoved_
3974
15.10.2011 12:23:59
0
0
Тяхното от алкохолизъм,а вашето от идиотизъм.
3973
татко дай парички
15.10.2011 12:22:31
0
0
Аааааа ти за всеки коментар и пишеш срещу Панорама,в s-cluba имаше поне 150 човека и твоя лигльо Ванко беше насран от пиене.
3972
15.10.2011 11:03:02
0
0
Панорама,стига сте злословили за хората-вижте вас си.Всеки има глава на раменете и може да прави каквото си поиска.
3971
15.10.2011 09:59:10
0
0
Кметския син Иван снощи беше пиян като кирка в s-cluba,винаги са пияни неговата компания,ама като снощи не съм го виждал,като ми описват как изглежда баща му по заведенията като се напие напълно ги разбирам, ама както казват каквото е..ло такова излязло.Това семейство страда от болестта алкохолизъм.
3970
14.10.2011 17:02:41
0
0
Идете да видите какво е останало от Зоологическата
градина - НИЩО! И това е заради управлението на
неграмотните комунисти в Карнобат!
3969
14.10.2011 16:12:41
0
0
Абе гулпаци от Панорама,вие сте големи параноици-за вас отвсякъде и от всичко се краде.Ако на вас това ви е идеята за управление-само кражби то на сегашният кмет не е.
3968
14.10.2011 15:33:17
0
0
Малоумник си ти,не ме баламосвай с простотии си, а защо кмета назначава шефа на болницата, а , защо кмета след като видя,че д-р Маринов не е добър мениджър не го смени, аз ще ти кажа защо, защото там се краде много и кмета заедно с д-р Маринов играят от един отбор, ясно ли ти стана?
3967
до писал
14.10.2011 15:20:30
0
0
Парите за болницата идват от парите, които внасяме за здраве, но Дянков ограби форда като внасе в държавния бюджет 1,6 млрд лева, затова няма пари за здравеопазване. Не намесвай другите, виж какво прави управлението на ГЕРБ. Откъде да намерят специалисти, като бюджета им е орязан 70%, как ще им дава заплати, ти не можеш ли да смяташ, малоумник такъв.
3966
14.10.2011 13:10:57
0
0
Абе много големи боклуци се мъчиха да ни управляват през последнита четири години,да питам аз за Чило, защо общински служител е издал документ,в който най умишлено е забравил да пише за сирийското му гражданство,да питам аз за болницата Общината дала ли е един лев за болницата,защо направи това кафе там за хиляди лева ремонт,а оборота го прибира частната фирма,зашо некадърния д-р Маринов не намери специалисти за отделенията,а Общината не им предостави апартаменти за ползване нали тази болница е общинска, искате само да лапате паричките от там.Взема ли д-р Маринов 6 000 лева на месец?Защо не се отоплява с газ болницата и училищата, защо?
3965
до - ха ха ха
14.10.2011 10:45:25
0
0
За 4 години не се е олял, олял се беше този, който беше 8 години кмет.Той беше отмъстителния и мачкаше хората. Като много знаете какво е откраднал? А за вашия човек знаем колко окраде с турската фирма и още общината ги плаща... та че замълчете поне, не се опитвайте да лъжете хората, те помнят. Сега е много хрисим нещо вашия човек. А по-рано като го избрахме така се беше развихрил, че...
3964
до независимия
14.10.2011 10:40:22
0
0
Гласувайте си колкото искате за Атанасов, не го споделяйте в сайта. И ние бяхме на представянето снощи и се смяхме от сърце. Добре, че Стефка му е написала, че да има да каже нещо. Толкова са жалки с тази болница - тази Стойка хабер си няма, била се финансирала от общината... И малките деца знаят, че Дянков дава парите за болниците, съкрати парите им 3 пъти, сложиха критерии -за да го има отделението трябва да има 4 доктора и 1 анестезиолог и по този начин затвориха отделенията, какво ще ни разправят сега ала-бала. Къде беше Атанасов и тази Стефка и Никифоров когато гражданите правеха митинг за болницата, бяха се изпокрили в миша дупка, а сега знаят много да приказват... Голямо шест беше представянето му???
3963
до - ОИК
14.10.2011 10:15:41
0
0
Като не сте наясно с въпроса за Чило, защо коментирате въобще. Или само да се намирате на работа, пък после казвате че не сте от Панорама. Той си е български гражданин от много години. Така, че не се мъчете да решавате казуса.
3962
ха ха ха
14.10.2011 07:43:07
0
0
ЗАЩО МИ МИСЛИТЕ,ЧЕ САМО ПАНОРАМА ПЛЮЕ "ЛЮБИМИЯТ" НИ КМЕТ.ТОЙ ТОЛКОВА СЕ Е ОЛЯЛ,ЧЕ ТОВА БОДЕ ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ВСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕТО СИ.ТЕЗИ ОБАЧЕ ,КОИТО МУ ЛИЖАТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ В МОМЕНТА НЕ ЗНАЯТ ЯВНО КОЛКО ДОЛНО ОТМЪСТИТЕЛНО СЪЩЕСТВО Е ТОЙ И КАК В ЕДИН МОМЕНТ ,АКО НЕЩО НЕ МУ Е ПО УГОДАТА МОЖЕ ДА СМАЧКА ДОРИ И НАЙ-ВЕРНИТЕ СИ ЛИЗАЧИ.ТОЙ Е НА ПРИНЦИПА,КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ПРОТИВ МЕН И ПО ПЕРФИДЕН НАЧИН СЕ ОТЪРВАВА ОТ НЕУДОБНИТЕ МУ.ТАКА,ЧЕ НЕ ВИНЕТЕ САМО ПАНОРАМА,АМИ МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ.А НА ТЕЗИ,КОИТО ВИЯТ КОЛКО МНОГО Е НАПРАВИЛ ЗА КАРНОБАТ ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СИ ЗАДАДАТ ВЪПРОСА -А КОЛКО ОТКРАДНА ЗА ТОЗИ МАНДАТ И ДАЛИ Е СПРАВЕДЛИВО ДА ГО ОСТАВИМ ДА КРАДЕ И В СЛЕДВАЩИЯ? ГЛАСУВАЙТЕ И МИСЛЕТЕ ЗА КОГО.
3961
независим
14.10.2011 04:55:54
0
0
Ще гласувам за Ат.Атанасов и листата му,това че е независим ми допадна много,представянето снощи беше шест.
3960
13.10.2011 12:37:51
0
0
"Право да бъдат избирани за общински съветници и кметове имат българските граждани, които нямат друго гражданство в държава извън Европейския съюз",защо са премълчали Община Карнобат, че д-р Чило е гражданин на Сирия?Защо БСП,го включват в листата след като добре знаят какво гражданство има кандидата им,сигурно са се надявали,че няма да има повторна проверка.
3959
ОИК
13.10.2011 12:00:39
0
0
Не ме свързвайте по никакъв начин с Панорама,не си мислете, че само те пишат тук макар, че аз мога да замълча и да се представям от тяхно име,сега по казуса д-р Чило,аз чета решенията на ОИК Карнобат и там пише,че при извършена проверка от ГД ГРАО Е УСТАНОВЕНО,ЧЕ ТОЙ ИМА САМО СИРИЙСКО ГРАЖДАНСТВО,А АЗ ПИТАМ КАК ТАКА ГРАО КАРНОБАТ КАЗВА,ЧЕ ИМА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО КОЙ ГРЕШИ ИЛИ ЛЪЖЕ?
3958
до - ОИК
13.10.2011 10:54:48
0
0
За всяко нещо вините настоящия кмет - да не би Чило да е български гражданин от 4 години? Като не знаете истината не си пишете глупостите, че вече всички ви се смеят, хем сте прости и некомпетентни, хем пък всяко нещо се изказвате.
3957
до : ха ха ха
13.10.2011 10:50:37
0
0
Панорамчетата, голяма ви е злобата. Той вашия е по-изпечен дерибей, надменен, военен командаджия, той си раздели комисионните с турската фирма и направи на Стефка замък в Соколово. Ако БСП не го беше поддържала и избирала 2 мандата, щеше да види кметския стол на куково лято, сега тръгнал да плюе по тях и Георги без срам и свян.Но тази злоба ще го довърши, както и вас, безсрамници.
3956
ОИК
13.10.2011 08:53:04
0
0
http://karnobat.acstre.com/BG/Read.php?id=1178,тук може да прочетете РЕШЕНИE №144
12.10.2011 г.на ОИК Карнобат и да си отговорите на въпроса:Как в служба „ГРАО“ на Община Карнобат е установено българско гражданство на ХУСЕИН ХАНАН ЧИЛО- кандидат за общински съветник от БСП,а справка от ГД „ГРАО“ в МРРБ г-н Хусеин Ханан Чило има гражданство на Сирийската Арабска Република.Кмете, поредната твоя лъжа лъсна.КОЙ Е РАЗПОРЕДИЛ "ГРАО" Карнобат ДА ИЗДАДЕ ТАЗИ ФАЛШИВА СПРАВКА?
3955
13.10.2011 08:38:07
0
0
От момента в който започнах да гледам "Столичани в повече"си мисля, че сценариста е от Карнобат и ни показва точно Георги Димитров, мошенник отвсякъде.
3954
ХА ХА ХА
13.10.2011 07:54:10
0
0
ЧЕ КАК НА КОЙ,ТОЙ СИ ЕДНО КЪМ ЕДНО НАСТОЯЩИЯТ /ВСЕ ОЩЕ/КМЕТ.ТОЙ ПРОСТО Е НЕГОВ ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ.ЕДВА ЛИ Е ИМАЛО ПО-ДОБЪР ОБРАЗ НА УЖАСНАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ.ПРОСТО УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ КАКВА ОГРОМНА ПРИЛИКА ИМА МЕЖДУ ТЯХ- И КОМИСИОННИТЕ И РЕКЕТИРАНЕТО,И ДЕРИБЕЙСКОТО ОТНОШЕНИЕ, И НИЩОПРАВЕНЕТО,ОБАЧЕ ГОЛЕМИТЕ ПРИКАЗКИ КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ.И НАЙ-ВЕЧЕ НЕИСТОВАТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ.
3953
Чаканов
12.10.2011 17:55:32
0
0
На кой прилича г-н Чаканов?
3952
Чаканов
12.10.2011 17:55:06
0
0
На кой прилича г-н Чаканов?
3951
12.10.2011 14:26:41
0
0
Нали всички у-ща и детски градини се отопляват с газ,защо му са на кмета тези дърва за отопление на у-щата и градините,няма логика
3950
12.10.2011 06:22:42
0
0
Не знам защо,ама четири години кмета Георги Димитров управлява в Канобат, и ако е имало каквото и да е закононарушение от предшественика му, не е сезирал органите,сега и да пише, и да говори разбираме, че това е поредната лъжа на Георги Димитров.
3949
ония
12.10.2011 05:37:51
0
0
кажете кой и по колко пари дава...?
3948
4 години кражби
12.10.2011 05:20:19
0
0
Вижте и поредната лъжа на кмета:http://www.youtube.com/watch?v=Yg9kYd19r2s
3947
4 години кражби
12.10.2011 05:09:00
0
0
Това ми попадна в интернт,вижте го.Кой се облагодетелства?http://www.youtube.com/watch?v=QT_LMlJgUEs
3946
11.10.2011 19:51:18
0
0
вярка и атанас давали по 50.незнам.
3945
111
11.10.2011 19:46:50
0
0
Нещо още по-фрапиращо!!!!!!!!!! Ремонт на училищата за 4 500 000 лв. Според специалисти наблюдавали ремонтите вложените пари за материали и заплати на работниците са за 1 800 000. Каква е разликата? Всеки може да смята. Може да видите в интернет как изглежда ремонтираната детската градина. И да питате децата дали е заработело парното в Смирненски? Попитайте и в Кирил и Ботев какви са отзивите за „прекрасните” ремонти на другаря „Кмет”. Вече са се появили и течове в детската градина в следствие на дъждовете от последните дни и „ремонта”. Човек, който от училищата к…..е за какво ви е!!!!!!!!!!
Не забравяйте, че цената да стане „кмет” – 30 лева е платихме всички НИЕ!!!!!!!!!!
Г-н 30 лева!!!!!!!!
Колко ще дават сега??????????
3944
11.10.2011 16:36:17
0
0
Атанас Атанасов щеотговаря пред закона за сделка, от която общината е ощетена с близо двамилиона лева. За какво става въпрос. Турската фирма "Доуш еко", коятопострои обходния път на магистрала "Тракия", по думите на самия кметАтанас Атанасов незаконно и без да пита когото и да било, е разкопала 80 дка общински терени и е извлякла от тях над 300 хил. куб.м камъни. Тезиинертни материали са на стойност близо 2 млн.лв. по преценката на специалисти, ангажирани от кмета. Това е публикувано в местната преса през юни т.г., където Атанасов е цитиран. Той казва по този повод още, че е сигнализирал прокуратурата и че ще настоява тя да се задейства. Само месецпо-късно обаче местният управник оповестява в тесен кръг, че е постигнал договореност с "Доуш еко" /договореност като термин в наказателнотоправо няма, но има магнетофонен запис на това негово твърдение - б.р./, че срещу тази сума турците ще асфалтират 4 улици в града. В момента една от ремонтираните улици се разкопава, защото се оказало, че в бързинатада я оправят, работниците не са помислили за проблем с комуникациите отдолу. Ремонтирани са общо около 9 хил.кв.м. Едната улица се води с основен ремонт, другите три с частичен. След работата на "Доуш еко" специалисти са огледали обектите и са категорични - свършената работа е за не повече от 500 хил.лв. Къде са останалите 1,5 млн.лв. ?
3943
11.10.2011 14:47:34
0
0
Ти си този, който няма да изберем на 23.10.2011,отпадаш на първия тур, и Атанасов и Вяра ще ти разкажат играта.
3942
гражданин
11.10.2011 11:46:19
0
0
Аз съм обикновен гражданин, така че няма какво да ми премахват. Тук пишат и обикновенни хора и се възмущават на глупостите ви.
3941
11.10.2011 07:17:50
0
0
Не се кани толкова, защото на 23 октомври ще премахнат теб.[rotating]
3940
до писал
11.10.2011 05:44:50
0
0
Парите ги налива друга партия в изборите - управляващата, а вие и вашия човек наливате само злоба в обществото , а той знае да бие и хората.
3939
11.10.2011 05:39:58
0
0
Вие внимавайте, защото Г.Димитров ще е на 3-то място в тия избори, въпреки огромните пари които налива в кампанията си
3938
до панорамаджиите
11.10.2011 05:02:16
0
0
Ей, то бива злоба, но като вашата в града няма. Защото ви разрушиха постройката с решение на съда, сега защо имало там сложени плакати. Много внимавайте, защото вашия човек няма да спечели и тогава и бетонното ви лайно ще бъде премахнато.
3937
х
10.10.2011 20:48:39
0
0
хахахахахаааааа
3936
10.10.2011 16:17:01
0
0
Хахахахахах пръднахте им на...
3935
оик
10.10.2011 14:44:06
0
0
МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ КАРНОБАТ

РЕШЕНИE № 142
09.10.2011 г.

Относно: Съставяне на акт за допуснато административно нарушение
В ОИК Карнобат е постъпила жалба с вх.№ 04/ 06.10.2011 г. от Маргарита Пръвчева Георгиева от гр.Карнобат, ул.”Москва” №3. В жалбата се сочи, че агитационни материали на ПП „БСП” са поставени на неразрешени места – до киното и по дърветата в гр.Карнобат. Също така се изисква намеса за премахване и изземване на агитационни материали.
ОИК – Карнобат, след като разгледа постъпилата жалба, извърши проверка на посочените в жалбата обстоятелства. С констативен протокол от 07.10.2011 г. на назначената от ОИК-Карнобат комисия бе констатирано, че върху стена от събореното заведение „Панорама”, залепена на северната стена на жилищна сграда, находяща се на ул.”Ал. Нейчев” №4 са поставени 12 агитационни материали на политическа партия БСП.
ОИК - Карнобат счита, че агитационните материали на политическа партия БСП са поставени в нарушение на разпоредбите на чл.134, ал.3 от Изборния кодекс и затова на основание чл.134, ал.3, чл.134, ал.7 във връзка с чл.300 от ИК
РЕШИ:
І.Председателят на ОИК – Карнобат да състави акт за административно нарушение на политическа партия БСП на основание чл.299 от ИК във връзка с чл.134, ал.3 от ИК.
ІІ.Указва на Вр.изп.Ддл.Кмет на Община Карнобат на основание чл.134 ал.7 да премахне агитационните материали на политическата партия БСП, поставени на стена остатък от съборено заведение „Панорама”, находящо се на адрес ул.”Ал. Нейчев” №4.
ІІІ.Решението може да бъде обжалвано пред ЦИК, чрез ОИК Карнобат в тридневен срок от обявяването му, на основание чл.33 ал.3 от ИК.
Председател:
/ Кр. Георгиев /
Секретар:
/ Д. Вълчева /
3934
09.10.2011 16:40:14
0
0
То бива ,бива, ама как ще си залепи плаката на ОИК, тоя кмет не е добре.
3933
потресен
09.10.2011 07:48:38
0
0
Наистина кмета е неадекватен,как може да си издава заповеди и точно той да не ги спазва, този човек е кандидат за кмет,ужас!
3932
наглост
09.10.2011 05:24:53
0
0
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150342933893718&set=a.10150342930458718.363252.193034353717&type=1&theater#!/photo.php?fbid=2202625817817&set=o.225869864134600&type=1&theater
3931
08.10.2011 17:21:33
0
0
Много хора - вие сте циреи и гниди - хората ви мразят - длъжници от много години на Общината и на много хора, които ви имаха доверие. Дребни селски мошенници и смешници. Атанасов ще загуби ако сте при него. Търтеи
3930
08.10.2011 16:06:40
0
0
Кой иска това?
3929
08.10.2011 16:06:36
0
0
Кой иска това?
3928
08.10.2011 12:02:14
0
0
Атанасов трябва да стои по-далече от Панорамаджиите, че те ще му донесат само негатив.
3927
08.10.2011 07:26:03
0
0
Лъжи,лъжи и пак лъжи как може да се излъже цялата общественост в Карнобат,че Пламен Ставрев е съученик на Г.Димитров след като е роден1953 г,а лъжливото овчарче е 1957г.Защо продължава това черно човече да ни лъже.
3926
07.10.2011 16:13:26
0
0
До този, който ни нарича тъпаци - цитат от платения репортаж от кмета във сайта Бесове: "Около 500 жители от цялата община пяха и танцуваха с любимците на поколения българи, подкрепяйки Димитров за втори мандат". Като си направим извода, че това е платена публикация това си е признание, че хората са били малко. Няголов не се напъвай много и лиза задника на Георги - тебе ще те прецака като не си му нужен вече. Така или иначе Георги е пътник
3925
07.10.2011 14:42:42
0
0
Еее,видях го този сайт,искам да те питам ти наистина се мъчиш да ме излъжеш,на площада има ,няма 300-400 човека се събраха,ама аз бях там макар ,че няма да гласувам за Георги.
3924
07.10.2011 13:48:46
0
0
http://www.morskihora.com/index.cgi?details=900 Ей тъпаци погледнете колко хора има-не по малко от 2500 човека-както и да отричате -очевидното си е очевидно.
3923
07.10.2011 13:15:41
0
0
Диоптъра ти май е дефектен - с докараните баби от селата бяха 250-300 човека. Само дето сте хвърлили толкова пари за скъпа кампания - те са крадени от нашите джобове де - и пак нищо няма да постигнете. Георги сам си работи против имиджа от 2-3 г. Повярва си, че е велик и чорбаджията на града - но часовника тиктака - и идва време разделно
3922
писал
07.10.2011 12:44:21
0
0
Вече се знае кои са най-гадните и наглите в Карнобат - панорамаджии, взели че пуснали жалба в Общинската избирателна комисия за плакатите на БСП. А вашата камера, която е сложена срещу площада много законна ли е? Защо снощи не излъчихте големия митинг и откриването на кампанията на БСП, където имаше - 2500 - 3000 човека? Ще видим вашето протеже на 13.10. колко хора ще събере. Не се напъвайте защото отвсякъде сте оцапани.
3921
писал
07.10.2011 07:05:48
0
0
Защо вие не си покажете имената, дето пишете всичките гнусотии?Но и без да ги казвате хората ви знаят - гадните понарамчетатататататататататаата........ Вие си бройте дните, които ви остават.
3920
Заповед
07.10.2011 04:30:52
0
0
„Кмете” след като не лепите плакати обяснете Ваша заповед – РД 593 от 16.09.2011г. на хората които ги лепят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От всеки стълб от всяко дърво надничате Вие. Нима ще продължавате да управлявате града без да спазвате собствените си ЗАПОВЕДИ? ПОНЕ ПАЗЕТЕ ГРАДА ЧИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тук можете са се запознаете с кметската заповед : http://karnobat.acstre.com/BG/Files/other/KGBr391.pdf
3919
06.10.2011 13:43:41
0
0
Писал,писал много си отворен,хайде влез с профила си във фейсбук,там се вижда кой е нагъл и кой мълчи и се скатава,броиш си дните,нали?
3918
писал
06.10.2011 13:28:42
0
0
Панорамаджиите са най-наглите хора в Карнобат. От злоба ще умрете.Плювалници с плювалници. Остават ви още 17 дни да плюете, после ще ви се види тесен Карнобат.
3917
писал
06.10.2011 13:19:03
0
0
Мръсни панорамаджии. Ако вашия Атанасов сам си разнася и лепи плакатите, трябва да знаете, че Г.Димитров не си ги лепи. Това, че други са ги налепили...
3916
06.10.2011 11:18:59
0
0
Nagli i jalki sa PANORAMA mqsto ne mogat da si namerqt ot zloba i zavis!!!!!!!!
3915
ха ха ха
06.10.2011 07:04:00
0
0
ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ,ЧЕ ТОЗИ НАГЛЕЦ СИ Е НАЛЕПИЛ ПЛАКАТИТЕ,КЪДЕТО МУ ДОЙДЕ НА УМА,ЧЕ ДОРИ И НА СГРАДАТА НА ОИК.ТА ТОЙ СМЯТА,ЧЕ ГРАДА Е НЕГОВ/СПРАВКА-ИЗКАЗВАНЕ НА СИНА МУ /,А СЪГРАЖДАНИТЕ СИ ЗА ТЪПИ ОВЦЕ,КОИТО МОЖЕ ДА ПРАВИ НА МАЙМУНИ.МАЙМУНИ ЩЕ БЪДЕМ ,НАИСТИНА,АКО ИЗБЕРЕМ ТОВА ТЪМНОЧЕРВЕНО-ЧЕРНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЗА ОЩЕ 4 ГОДИНИ И НИКОЙ НЯМА ДА НИ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА.ДАНО СЕ СЪБУДЯТ КАРНОБАТЛИИ И ВНИМАТЕЛНО ДА ПРОЧЕТАТ БЮЛЕТИНИТЕ,А НЕ ДА ГЛАСУВАТ КАКТО ИМ СЕ КАЖЕ ИЛИ ПЛАТИ,ЗАЩОТО ГРАДА СЪВСЕМ ЩЕ ЗАГИНЕ,АКО ОТНОВО ПОПАДНЕ ПОД НЕГОВОТО "СУПЕРВЕЩО" РЪКОВОДСТВО.
3914
06.10.2011 06:32:58
0
0
Наглия тип Георги Димитров си е налепил плакати дори на сградата на ОИК.
3913
Заповед
06.10.2011 04:23:09
0
0
„КМЕТЕ” ЗАЩО СА НАЛЕПЕНИ ПЛАКАТИТЕ ТИ НА „КАРНОБАТСКИЯ МОЛ” ? И ОТ КОЙ ВЗЕ РАЗРЕШЕНИЕ? НАЛИ Е ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ. ИЛИ ВЕЧЕ Е СТАНАЛ ЧАСТНА? НАЛИ САМ ИЗДАВАШ ЗАПОВЕДИ ЗА МЕСТАТА РАЗРЕШЕНИ ЗА АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ ИЛИ ЗА ТЕБ НЕ СЕ ОТНАСЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3912
бай Унойчо
05.10.2011 16:39:52
0
0
Много келеши в тази общинска администрация, бе хора - и всичките, все едни умници го раздават ... мани, мани. То накрая ще излезе за сметка на главния умник, ама каквото си е дробил - това да сърба !
3911
писал
05.10.2011 14:23:59
0
0
Крадливо на пари, жени, наперено, гордо,кресливо, без покритие? Що е то? А.А.
3910
05.10.2011 12:05:23
0
0
Мълчаливо,лъжливо и много крадливо.Що е то?
отговор:Георги Димитров
3909
04.10.2011 21:49:51
0
0
Чета,чета то,че е малко късно,ама не мога да разбера кой е толкова страхлив?
3908
04.10.2011 19:56:16
0
0
Панорамаа,толкова ли сте кухи,че не разбрахте,че тоя дърт педал полковника е мнооого изпята песен.за нищо не става вече,щом взе да се събира и с Мишо Ментата...пази боже.
3907
Манекена
04.10.2011 17:00:43
0
0
Хак да им е на БСП, че сътвореният и обгрижван от тях цели 2 мандата Франкенщайн, отново надига глава и ще стовари цялата си злоба / заедно с кака Франкенщайнка / върху своите създатели.И така може да им го наболотажи / не той да се яви на втори тур, а отнемайки червени гласове, да помогне на някой друг /, че другарите дълго да се пишманят, дето преди време допуснаха духът Атанасовщайнски да прескочи казармените дувари и да се настани в общинското публично - политическо пространство.
3906
04.10.2011 15:31:49
0
0
гОЛЕМИ НЕЩАСТНИЦИ СА ТИЯ ОТ ПАНОРАМА ОБАЧЕ.Не им върви все залагат на куция кон.И този път пак.Но този път прошка няма да има.....
3905
ЛИЦЕНЗ КАбЕЛАРСКИ
04.10.2011 12:09:41
0
0
Цял Карнобат е наясно, само тия от Панорама не разбраха, че за нищо не стават. Залепнаха като листни въшки за ГЕРБ, ама ГЕЙниалното им момченценце не беше сложено и като последна дупка на предизборния герберски кавал / разбирай листа за общински съветници /. Сега се натискат отново за дудука на Атанасов, пък той - изпята песен, завалията. Ама тъй - тя простотията не ходи по гората, а по ... панорамаджиите.
3904
ЛИЦЕНЗ КАбЕЛАРСКИ
04.10.2011 12:02:37
0
0
3903
03.10.2011 17:29:08
0
0
Панорама,след изборите какво ще правите?Ще се изселвате ли от Карнобат?Много "черен"ще ви бъде животът.
3902
гатанка
03.10.2011 14:38:11
0
0
Мълчаливо,лъжливо и много крадливо.Що е то? отговор:Георги Димитров
3901
до: за кмета
03.10.2011 13:03:11
0
0
Нещастните сте вие от панорама. Стига сте писали едно и също нещо. Защо не пишете Атанасов колко брака и колко деца има и че сега живее незаконно със Стефка, защото няма развод. Само знаете да плюете за другите. Ами Вярка ? Вандалите сте вие в този град. Вашите протежета са по-богати от другите.
3900
до гадните драскачи
03.10.2011 12:59:12
0
0
БСП стои зад Георги защото е умен, знае как да работни и печели проекти. Атанасов и Вярка не могат да се намажат на малкия му пръст, хъ...Единият не може две думи на кръст да каже и бъдка, другият също и затова чете на откриването на кампанияата си.
3899
за кмета
03.10.2011 12:18:25
0
0
Карнобат,Карнобат,мой нещастен роден град,защо остана дремиград.Вандали върли в теб беснеят начело с кмета и тайфата му проклета,по хайдушки из теб шетат,лъжат крадат и багатеят.
3898
03.10.2011 11:58:22
0
0
Всъщност не мога да разбера Георги има извънбрачен син,който не живее тука,а жена му знае ли?
3897
до поета
03.10.2011 07:58:03
0
0
Вашето тъмно Вярче, с тоалети като на....върти дупе в парламента,а в главата няма ..., катастрофа сътвориха и човек убиха, сложиха чадър над тях. А другия ви кандидат 2 мандата го видяхме що струва в кафенета и ресторанти вечер, пиян заспива, тикове показва, и пак иска в общината да влезе и още 2 милиона да...
3896
писал
03.10.2011 07:50:38
0
0
Ей, малко по -възпитано панорамаджии. За вашия път толкова неща има да се пишат, а пък за тербаджийката...Като виждате само в черни краски, си е ваша работа. Не плюйте хората. Изглежда ви препари под краката и сега изливате помията си.
3895
03.10.2011 06:41:00
0
0
Георги Димитров, ако иска да спечели в градската
кметска надпревара и Дянко шарана да спечели в
селската кметска надпревара да покани за пиар
журналистката Мариана от Сандански ,която е майка на
извънбрачният му син Георги-младши,заедно с Иван и
Нина ще му изнесат цялата кампания тогава успехът му
ще е гарантиран.Георге,чудя се,коя част от теб е
истинска,какво толкова ти харесват в БСП ,АЛКОХОЛИЗМА
ЛИ,ЛЪЖИТЕ ЛИ,МОРАЛЪТ ЛИ ,ТИ СИ НАЙ-ГАДНОТО КОПЕЛЕ,КОЕТО
СЪМ СРЕЩАЛ НЯКОГА.
3894
писал
03.10.2011 06:35:34
0
0
Ей,смотаняци от Панорама-много се
надценявате-"медия","телевизия",тая селска
кабеларка с 25 абоната???С нито 1 законен метър кабел и с
нито една законна антена???мишоци-те хората от блока на
центъра ще ви свалят антенките и тогава ще духате
супата,от общината ще ви махнат кабелчетата...стига са
ви пускали метър-свърши вече.
3893
03.10.2011 06:31:17
0
0
Каква имал Атанасов? Визия и ръст ли? Коя визия- оная
дето демонстрира, като си бърка в носа и ушите на
публично място или преживя като лама, говорейки? Айде
бе.... Или дето не научи два мандата, че се казва средно
общообразователно, а не средно образователно училище?
А бе що наистина не си изберем един кмет от конкурс за
красота. На такъв народ- такива кметове. А БСП наистина
трябва да си помисли много сериозно над кандидатурите,
които подкрепя и издига!
3892
03.10.2011 06:28:19
0
0
Със свое решение от 1 октомври 2011 година Централната избирателна комисия (ЦИК) определи населените места, в които ще се образуват секции за гласуване в изборите за президент и вицепрезидентна републиката на 23 октомври 2011 г. в чужбина, предаде КРОСС. ЦИК определя населените места в държавите, за които ръководителите на дипломатически и консулски представителства на Република България определят броя на секциите и техните адреси за гласуване в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 23 октомври 2011 г., съобразно Приложение № 1, представляващо неразделна част към настоящото решение. Гласуването в секциите в Монреал, Канада и в Димитровград и Босилеград, Република Сърбия, се извършва след разрешение от приемащата държава за произвеждане на избори. Ръководителите на дипломатическите и консулските представителства да уведомят незабавно ЦИК за образуваните избирателни секции и техните адреси в населените места съобразно Приложение № 1. Списъците на лицата, заявили желание да гласуват извън Република България, се съставят от ръководителя на дипломатическото и консулското представителство съобразно Решение № 41-ПВР от 29.07.2011 г. на ЦИК и се публикуват на интернет страницата на посолството. Министерството на външните работи публикува списъците за всички секции на интернет страницата си.
3891
поет
03.10.2011 05:34:39
0
0
Нашето тъмнокожо кметче ГЕРИ,върти тъмни далавери,хитър и крадлив като селска лисица,зъл и отмъстителен като мечка стръвница.Налива се до забрава,оклепва се и се опикава,по площади и кръчми пада и става,в общината за резил стана и най нахално пак иска обшината да управлява.
3890
03.10.2011 04:27:48
0
0
Няма кой да гласува за Георги, да си шета из къщи,да си сее градините и да бъде благодарен,че преди четири години си плати за да стане кмет,а сега вече и милионер,с какви очи се появява сред хората ,гледа ги в очите и им се присмива .
3889
етажна собственост
02.10.2011 14:22:45
0
0
Горкият ходи на работа, пише проекти, управлява общината, готви, пазарува, да го оплачеш, а да глади случайно да сте го виждали?
3888
02.10.2011 11:28:20
0
0
naprotiv za Georgi 6te glasyvat razymnite Atanasov go vidqhme kakvo moge stiga tolkova
3887
02.10.2011 06:58:05
0
0
Кой ще гласува за тоя боклук Георги,освен семейството му и тези с които дели общинските пари?
3886
Теди
01.10.2011 19:07:59
0
0
Ти,която се предлагаш на всички и никой не те иска,не говои глупости за Георги като съсед-всички знаем че ви боядиса входа и го плати сам,всички виждаме-те нямат .пердета-какво прави като се прибере-почва да готви и пуши на терасата.Той излиза сутрен в 7.30,прибира се вечер в 7.00,виждаме го да готви,пуши и да ходи по терасите до11,стаята им на юг-хола-свети до 12.30,сутрин пие кафе и пуши на южната тераса и маха на циганите ,дето режат дърва в 6-6.15.Това му е режима.Ходи на някакво село и носи домати и каставици,даже ги раздава.Сложи лампи,подмени водопровода.Ти какво искаш-да ни оправя,защото мъжа ти не може.Аз искам да се
върши работа и до колкото виждам той я върши а ти си от недо...заволените клюкарки.
3885
01.10.2011 14:26:36
0
0
Майкати Маргарита пикае пред блока,и то права,защото е крава.
3884
01.10.2011 14:13:58
0
0
Забелязвате ли Георги колко се страхува,че ще загуби изборите ,по цяла нощ пуши цигари на терасата, ами как няма да се страхува като и неговите съседи няма да гласуват за него,ама един човек,който пикае пред блока,как да гласуваш за него,жив боклук,целия блок му се смее.
3883
01.10.2011 11:22:26
0
0
Че какво има да се говори за Димитър? !!!
3882
01.10.2011 10:56:27
0
0
Vas li Panorama da sloJaot na plakati nai golemite zlobari i izmennici do v4era za Vqrka dnes za Atanasov ytre sigyrno za Georgi , koito i da e samo na vas da vi e ydoben stija ste pluli horata Tvoq DIMITAR ne e 4ista panica i za nego dosta se govori
3881
до: не така с торбата с лъжите
01.10.2011 10:09:35
0
0
абе тая Милена незнам какво е завършила-тя има ли толкова акъл за да завърши висше образование,най-си я бива в правенето на свирки-виж ако имаше такова образование тя най-високия ранг щеше да вземе.То като и видиш физиономийката-пълна курва.Ама и докторчето и той-и двамата са си лика прилика-единия не може без жени/само ги сменя/,другата пък от оная си работа не може да го извади-цял град ги приказва-големи коцкари еи в тоя ГЕРБ,че и в листата.То целия град ги знае-не е нужно да ги слагат на плакати да се излагат още повече с тях.
3880
Джи Джи
30.09.2011 18:20:46
0
0
Вярче, ходи си обуй хавлиените чорапки, обуй пътъчките и на село.
Миленче, да свириш на докторите може и да можеш, ама от политика кога.....
Гоше, достатъчно кур... нареди в общината, коя от коя по прости отиба си вече хайде стига.
На Божидара ха НАЗДРАВЕ, набий мъжа си и сина си, а за кмет някой друг.
Наско, май друга вила в друго село ще строим а ..........
3879
чорапче
30.09.2011 13:11:43
0
0
Някой може да й поиска документ,че не е била агент-доносник,защото Георги Димитров притежава ,че е бил доносник към ДС агент Вълевски.
3878
пипи
30.09.2011 12:39:59
0
0
Вярка да си покажи дипломите от ПРИДОБИТИТЕ си с4етоводство социални пък може и от ПЖИ ще гласувам тогава за нея.
3877
до - не така с торбата с лъжит
30.09.2011 06:15:36
0
0
Миленка ли - какъв техник инженер. Ходи в Сливен 2 години да учи в техникум ли, в какво и дали го завърши само господ знае. Ами Вярка - само колко образования й изредиха, доколкото знаем завърши ПЖИ - полувисшия жепейски , и какво пък е работила - голям смях. Ей, много лъжат тези хора, заразили са се от лидера си, ха ха ха.
3876
Не така с торбата
29.09.2011 20:03:29
0
0
Милена Илиева - техник инженер? Кой я измисли тази лъжа? На миналите избори на плаката пише друго!!!!!!!!!!!! Може и друго да се напише........
3875
избирател
29.09.2011 17:20:50
0
0
Вярно ли е,че има уговорка между БСП - Карнобат и НДСВ-Карнобат Стефан Кенов да бъде Председател на Общинския съвет?
3874
до писал
29.09.2011 15:55:25
0
0
Какви магистрали и пътища строят ГЕРБ? Всеки занимаващ се със строителство знае, че преди това е необходимо проектиране, одобрение на проектите и пр...
Добре, че беше омразната тройна коалиция та да им подготви проектите и те сега да режат лентички, ама колелото се върти и на техните обекти друг ще реже лентите
3873
писал
29.09.2011 12:30:21
0
0
Защото ГЕРБ са решили да оставят само 150 болници в страната. Защото разрушиха здравеопазването и сега хората умират по линейките докато ги закарат в болница или в къщи, защото линейката не отива навреме, защото първия час е рисков за инфарктите и инсултите. С какво може да помогне, след като правителството им разруши здравеопазването,бързата помощ е още по-зле отпреди, взе парите ни от здравни вноски. Защото не мислят за народа си, а само магистрали строят и режат лентички.Може ли да върне отново закритите отделения и съкратените 50 човека?
3872
до:граяжданин
29.09.2011 12:19:47
0
0
И защо е неморално д-р Колев да говори за запазване на болницата?
3871
граяжданин
29.09.2011 05:16:45
0
0
Снощи на митинга си гербаджиите изрекоха много лъжи. Щели да запазят болницата. Ами нали ГЕРБ и тяхното правителство най-напред поставиха въпроса за по 5 специалиста в отделение, после намалиха парите за болницата наполовина и затова половината от отделенията затвориха и бяха съкратени 50 човека. Сега заплатите на лекарите са много ниски и затова напускат специалистите. Къде бяхте когато ние гражданите на Карнобат правихме митинг за спасяването на болницата? Защо Дянков взе 1,5 милиарда лева от парите, които се събират за здравни вноски и ги сложи в държавния бюджет. Неморално е д-р Колев да говори за запазване на болницата. Съшото се отнася и за читалището. На събранието на читалището ГЕРБ гласуваха за закриване на читалището, всички помним това. Добре, че другите членове бяхме разумни и гласувахме за запазване на читалището. Така, че г-жа Милена Илиева по-добре да замълчи, защото и тя гласува против.
3870
писал
29.09.2011 05:02:13
0
0
Хей, драскачи от Панорама, ГЕРБ ви изритаха защото разбраха какви сте и сега отново се лепнахте за Атанасов. Вие сте на изчезване и след изборите това трябва да стане.Не сте вие хората да казвате кой трябва да се оттегли от политическия живот. По-добре вашия човек да се прибере пак в селото и да си изкопае мръсен канал.
3869
28.09.2011 21:01:21
0
0
Панорамаааааа,шизофренията ви тресе неистово-пишете си-отговаряте си.......ще го издухате на 23-ти-от никъде не ви искат-все сте губещи.
3868
28.09.2011 10:22:51
0
0
Да, знаем им имената,но разбирате ли,че с това наше мълчание докарахме БСП до изчезване,голям е отлива и в Карнобат,Георги Димитров и д-р Ганчев не усетиха ли,че трябваше да се оттеглят от политическия живот в града,затова с всички ,с които разговарям ми казват,че ще подкрепят соколовския,защото го припознават като най-свястния от всички кандидати.И са прави.
3867
28.09.2011 07:34:28
0
0
В БСП- Карнобат, има много достойни хора. Те обаче си тръгнаха, защото не искаха да са редом с онези, другите. Прави са предните постове. БСП ще загуби, защото не посмя да се разграничи от корумпираните си представители. Няма да споменавам имена. Всички ги знаем.
3866
28.09.2011 07:02:39
0
0
БСП Карнобат е закопано преди 4 години,но на 23 окончателно ще бъде закопана БСП,ще получат поредния шамар, всеки трябва да си понесе отговорността.
3865
бсп
28.09.2011 06:55:06
0
0
Погледнете листата на нашите съветници от БСП, която предлагаме за местните избори. Това ли е най-доброто на социалистическата партия в Карнобат? Има ли достойни хора в тази листа,не няма, но има достойни хора извън нея. Те си направиха отвод,защото не искат да са от един отбор с Георги Димитров.
3864
28.09.2011 06:37:39
0
0
Заради комфорта на дружинката на г-н Георги Димитров БСП си отива от политическата сцена. Не, че ще ми липсва. Хич няма даже. Въпросът обаче е принципен. Защото вместо да си тръгне Георги Димитров си тръгва цяла партия.
3863
до петела
28.09.2011 05:50:02
0
0
Драги ми петльо, остава още един месец да хулиш и обиждаш, да се периш, след това гребена ти съвсем ще увяхне. След това ще ви съборят бетоните в центъра, а вашия човек ще си сее доматите в Соколово.
3862
петел
28.09.2011 05:10:11
0
0
Сега сме 2011г.и БСП Карнобат ще я запомнят,защото броени дни им остава да се гаврят със съгражданите си,а до 2013 г. просто ще са ги забравили .Още на първия тур Г.Димитров ще отпадне от борбата.
3861
27.09.2011 19:26:31
0
0
Сбогом ГЕРБ,спи спокойно при НДСВ.
3860
27.09.2011 19:26:28
0
0
Сбогом ГЕРБ,спи спокойно при НДСВ.
3859
До Вяра - пилето шарено
27.09.2011 17:57:13
0
0
г-жо Петрова,какви общински съветници имате-първия е подлога на БСП,верен приятел на кмета,другия пък пияндурница-двамата с жена си само да видят алкохол и повече не ги занимавай,третия пък от оная си работа не го вади,цял град я е минал,четвърти пък с условна присъда-и тези хора ще ни управляват?!?И на другите листите не са от най-добрите,ама вашата направо е...Вие може и да ставате за кмет,ама вашите общински един не става.Направо труден избор-кой да избираме,много сложно.
3858
27.09.2011 15:57:47
0
0
Кой купува гласове в Карнобат?Госпожа "пиле шарено"?
3857
до писал
27.09.2011 13:43:38
0
0
Имаш да чакаш...БСП не са нито като СДС, нито като НДСВ, нито като Герб след изборите през 2013 година. Ще поживеем и ще видим!!!
3856
27.09.2011 10:59:34
0
0
БСП-Карнобат са в паника. Те знаят, че ще изгубят
изборите и след това ще се хванат за гушите. Това ще е
техният край - за голяма радост на всички останали!
3855
Сч
26.09.2011 20:11:38
0
0
A любовните истории на обкръжението и. Да се чудиш всичките съветници с едно сако снимани. Но са барнати поне.
3854
Паразити
26.09.2011 09:51:02
0
0
Панорама са циреят на Карнобат!Да се надигнем и ние като в Катуница и да ги изселим от града.
3853
до: някой си
26.09.2011 06:10:39
0
0
Жестоко се заблужвадавате. След 2 години Герб няма да го има. Ще получи % както НДСВ и ще се моли на БСП да се коалират и да управляват заедно. А вашата тъпа Вярка нито един проект няма да защити. Тя няма хал хабер от управата на общината, не е била съветник, не знае как трябва да се работи. Това да не е парламента да дреме цял ден, не сме я виждали на трибуната даже. Тук иска много работа, защото проблемите са много. И кои ще й помагат - Антоанетка и Миленка??? ха ха ха Била находчив, пробивен и амбициозен човек - откога - откакто е напуснала хладилника в Прилеп?
3852
съгласен
25.09.2011 18:49:35
0
0
Абсолютно подкрепям коментара по долу. Била находчива и пробивна - ужас. Селска пръчка. Ако спечели изборите ще трябва да назначат в общината стилист и куафьор, та да не ни излага. Другите двама видни борци за собствените си джобове, единият би инвалид, другия деца..... Бедни ми бедни избирателю, пълно е с БОКЛУЦИ
3851
До предишния пост
25.09.2011 17:55:20
0
0
Или не познавате Вяра Петрова, или, ще ме извините, но сте на нейното ниво. Вяра ли е умния и комбинативен човек? Вяра, дето трябва да и се обяснява 10 пъти едно нещо, та на единайстия лееееко да започне да вдява? Не сте ли от Карнобат, не мога да разбера! Не я ли слушахте две години на заседанията на Общинския съвет? Вяра, дето не може да си напише едно приветствие сама, а го преписва оттук и там? Истината е, че Карнобат в момента няма нито един читав кандидат- кмет.
3850
някой си
25.09.2011 16:29:49
0
0
Ако изберете Атанасов е равносилно да върнете общината 4-5 години назад, ако изберете Георги е равносилно да сте съгласни той да продължава да пълни банковите си сметки и да изкупува на безценица места в централната градска част... Вяра Петрова трябва да е нашият кмет. Атанасов управлява добре, защото беше подкрепен от БСП, а тогава БСП бяха на власт. Но сега не са те на власт и вие трябва да проумеете, че за една община е най-добре кметът и управниците на държавата да са от една и съща партия, за да има финансиране... За да се развива Карнобат и да има промяна в нашата община ни трябва находчив, пробивен и амбициозен човек като Вяра Петрова!!!
3849
отчет
25.09.2011 12:08:57
0
0
Отчет от 8 стр. - 5 от които снимки. 3 стр. текст за 4 годин мандат. Безкрайно повтаряне на едни и същи проекти-айде стига научихме ги наизуст. То това или е подигравка към избирателя или толкова си може екипа? Поне се поучете от другия дето си представя отчета и утре ще дойде за "опелото и тоталната загуба на милата партия".
3848
отчет
25.09.2011 12:08:56
0
0
Отчет от 8 стр. - 5 от които снимки. 3 стр. текст за 4 годин мандат. Безкрайно повтаряне на едни и същи проекти-айде стига научихме ги наизуст. То това или е подигравка към избирателя или толкова си може екипа? Поне се поучете от другия дето си представя отчета и утре ще дойде за "опелото и тоталната загуба на милата партия".
3847
ку-ку
24.09.2011 20:48:28
0
0
Тая Стефка Вълева няма ли срам пред у4ениците си.взе съпруга на жената .направиха си в соколово Красива България не им ли стигна ами тя му издига кандидатурата за кмет пак СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИ
3846
Car Kiro
24.09.2011 17:16:53
0
0„Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.
3845
избирател
23.09.2011 11:58:04
0
0
И двамата - Георги и Атанас - са изпята песен. Само досаждат на карнобатлии с присъствието си...
3844
23.09.2011 09:14:18
0
0
Щото пък Атанас никога не се е напивал и не са му текли лигите... Брей... Какъвто единия, такъв и другия.
3843
23.09.2011 08:29:45
0
0
По-добре отколкото да лазиш пиян и да ти течат лигите като Георги.
3842
23.09.2011 07:18:53
0
0
Каква имал Атанасов? Визия и ръст ли? Коя визия- оная дето демонстрира, като си бърка в носа и ушите на публично място или преживя като лама, говорейки? Айде бе.... Или дето не научи два мандата, че се казва средно общообразователно, а не средно образователно училище? А бе що наистина не си изберем един кмет от конкурс за красота. На такъв народ- такива кметове. А БСП наистина трябва да си помисли много сериозно над кандидатурите, които подкрепя и издига!
3841
краят на БСП-Карнобат
22.09.2011 20:10:29
0
0
БСП-Карнобат са в паника. Те знаят, че ще изгубят изборите и след това ще се хванат за гушите. Това ще е техният край - за голяма радост на всички останали!
3840
22.09.2011 16:25:26
0
0
Георги Димитров, ако иска да спечели в градската кметска надпревара и Дянко шарана да спечели в селската кметска надпревара да покани за пиар журналистката Мариана от Сандански ,която е майка на извънбрачният му син Георги-младши,заедно с Иван и Нина ще му изнесат цялата кампания тогава успехът му ще е гарантиран.Георге,чудя се,коя част от теб е истинска,какво толкова ти харесват в БСП ,АЛКОХОЛИЗМА ЛИ,ЛЪЖИТЕ ЛИ,МОРАЛЪТ ЛИ ,ТИ СИ НАЙ-ГАДНОТО КОПЕЛЕ,КОЕТО СЪМ СРЕЩАЛ НЯКОГА.
3839
гуджо
22.09.2011 14:15:30
0
0
Оставете го този дърт курвар Наско ,мина му времето вече.Колкото и да се пъче не може да се сравнява с Димитров нито в образование ,нито по интелект нито по брой жени.
3838
доган
22.09.2011 13:49:30
0
0
стига стия стари мутри само Али Хакъ само ДПС
3837
22.09.2011 11:12:34
0
0
Атанасов и работник,и служител ,и кмет винаги ще стои добре,защото има визия има ръст,а не като този мушморок Димитров,който прилича на хлебарка след полов акт.
3836
доган
22.09.2011 10:18:27
0
0
али хакъ екандидатат от ДПС за кмет на карнобат туци и махлата щеви изядем
3835
22.09.2011 06:15:30
0
0
А Г.Димитров ще спечели длъжността Управител на Пенсионерски клуб №2. Без това направи във всяко село пенсонерски клуб и нито една детска площадка
3834
21.09.2011 15:56:20
0
0
Атанасов ще спечели,ама ако се кандидатира за сервитъор в кръчмата в Соколово.
3833
21.09.2011 14:32:42
0
0
Той си прибира кафемашините,защото знае,че Атанасов като спечели ще ги навре под черния му гръб.Страх,голям страх го гони Гошко.
3832
21.09.2011 14:30:47
0
0
Вярно е, че Атанасов през втория мандат не беше този от първия и съм ситурен, че за тия 4г. е разбрал къде са му били грешките. Но той успя да стабилизира общината и започна да и придава приветлив вид и осветена през нощта. Сега града пак тъне в мрак. Общинските служители пак са едни разхайтени немърливци - както бяха при предното управление на БСП. Вярвам, че само Атанасов е подходящия кмет за нашия град - Вяра ще се забатачи о тоставеното наследство на Черньо.
3831
21.09.2011 14:26:15
0
0
По първа точка ще ти кажа,че точно кухите глави на БСП казваха,че няма криза ,а сега признаваш ,че има,но тава е за друг разговор,кой те накара тебе да дадеш целия бюджет за 2008 и 2009 за проекти,които не видяха бял свят и да те попитам колко парички от тези проекти си прибра за теб?Това по първа точка.
3830
21.09.2011 14:23:56
0
0
Какво успя да извоюва за общината Георги докато неговия приятел Сергейчо беше министър-председател? Мисля, че мандата започна 2007г. а влязохме в кризата в началото на 2009г. - за това време какво направи кмета - нищо. Или може би за всичко му е виновен ГЕРБ, Световната криза, Осама Бин Ладен или Глобалното затопляне.
3829
21.09.2011 14:02:31
0
0
Наближи края на мандата и далавераджията си прибра кафемашината до детската библиотека. Сега ще прибрере и другите, че да не кажат нещо хората
3828
някой
21.09.2011 13:47:12
0
0
Нека отчетем някои факти: 1.По времето на Атанасов кризата още НЕ беше в България; тъй като в бюджетната сфера се работи само като има пари, следва да кажем, че толкова пари, колкото минаха през Атанасов,скоро в Общината няма да ги види който и да е кмет;2. Нека припомним и факта, че Атанасов спечели и двата си мандата с подкрепата на БСП; понеже той и екипът му са си достатъчно самовлюбени,си помислиха,че е достатъчно да говорят хубаво по избори и банкети(естествено,платени с нашите данъци).3.Който не е работил с Атанасов,не знае,че е точно толкова любовчия като,както се твърди, Г.Димитров.4.Вярно е,че Г.Д.може би няма заслуги за долупосочените хотели,но в един филм за Карнобат Атанасов казва,че едва ли не той и общината"са създали хиляди декари лозя";защо него никой тогава на него никой не му зададе същия въпрос(това е до "реалист"от 18.09.)5.Забравихте ли колко пъти се ремонтира площада,фонтана или как срещу втория си мандат разкопа главната откъм страната на Общината?И още много други неща явно сте забравили.Предлагам на всички да мислят с мозъците си и с по-малко емоции.Ако ще го избираме по красота и по хубаво говорене,дайте да спестим пари на бюджета и да си вземем кмет от някой конкурс по красота.
3827
до писал
21.09.2011 11:08:42
0
0
Как да видите в цветно, като сте изпълнени със злоба. То и на вашата , Вяра краската й е черна, неврачна. От перене не може да стане по-висока, тя и мъжа й също са увяхнали патладжани, особено след катастрофата...където има убит човек.
3826
21.09.2011 09:12:26
0
0
Как да видим цветно, като краската на Георги е тъмно черна.Той от злоба,алчност и алкохол се е превърнал на увяхнал патладжан.
3825
до всички драскачи
21.09.2011 06:51:41
0
0
Защо не спрете да обиждате. Кой е крадлив народа вижда и след всеки избор ще им падат процентите както на НДСВ.ГЕРБ са най-крадливите от всички досега. Ами общината нали още изплаща милионите на предишния? Кажете нещо конструктивно, Вие виждате само в черни краски, сигурно сте през цялото време със черни слънчеви очила.
3824
20.09.2011 17:23:45
0
0
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/28581/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%82
3823
Е
20.09.2011 17:16:03
0
0
www.karnobat.eu
3822
20.09.2011 10:40:25
0
0
До: до реалист- Много е прост този бе! Ама много! Лошото е, че за него вече няма шанс, както и за последователите на сектата "БСП"!
3821
до: мълчаливия,лъжливия и крад
20.09.2011 07:34:51
0
0
Абе ти малоумен ли си или напълно си се побъркал,какви проекти,какви ремонти е направил Георги,той се интересува само да вземе комисионната от тези европари,погледнал ли е пътя Венец-Кр.градище,за който кмета се хвали,има вече зейнали трапове от по 2 метра,всички работещи на Венец виждат как кмета Димитров открадна милиони от първия проект,който спечели,а за другите кражби кото са за милиони ще ви кажа друг път сега бързам.
3820
до реалист
20.09.2011 05:42:48
0
0
От какво си отвратен - затова ,че за първи път от 40 години се направи ремонт на всички училища и детски градини в града, от това че са спечелени толкова проекти. Хората умирали в линейките, ами питайте Герб защо намалиха парите за болниците и затвориха отделенията,а пък в Бургас не ни приемат, това не е работа на Димитров. От какво се пазите, полицейщината е черта също на Герб. Да не би при Атанасов пейките да не бяха насрани? Да не би улиците да не бяха с дупки" Като няма бизнес в града, няма и пари, толкова ли не го разбираш. Какво е античовешкото на управата ни. Гласувайте си колкото искате за Атанасов, но той кмет повече няма да стане, но не плюйте другите. Аз пък ще гласувам за карнобатлия. Човек, който с усмивка поздравява гражданите, който го чувстваме близък, който печели проекти за града ни. Ето сега започва проект за градската градина и централната градска част.
3819
19.09.2011 20:49:15
0
0
Кой купува гласове в Карнобат?Вяра Петрова? 50 лева на глас???
3818
19.09.2011 12:34:55
0
0
panoramkite minaha kam atanasov mislqt 4e toi 6te im pomogne taka ste se osrali 4e i gospod ne biva da vi pomaga
3817
реалист
19.09.2011 09:05:34
0
0
не ме свързвайте с "Панорама",уважавам ги но нямам нищо общо с тях.Изказвам собственно мнение като гражданин на този град.Писах за хвалбите на Георги,защото съм отвратен.Жал ми е за Карнобат,затова пиша.Георги е един кмет,който първо раздели хората в града,тънем в двуличие и фалшиви усмивки.Страхуваме се,пазим се.Караме колите си по разбити улици,вечер се спъваме в тъмното,сядаме по пейки осрани от гаргите,умираме в линейките,пътувайки към някой голям град,където не ни обръщат внимание,общинска полиция вместо да ни пази,ни диша във врата за едното левче,и най-важното живеем с мисълта,че нямаме управа,ако се случи нещо с нас,да ни помогне.Тя е античовешка. И за да разберете,вие от хората на Георги,че не съм от "Панорама" ще съобщя,че аз,семейството ми,приятелите ми,и приятелите на децата ми ще гласуваме за АТАНАСОВ!
3816
19.09.2011 09:00:54
0
0
Ей,смотаняци от Панорама-много се надценявате-"медия","телевизия",тая селска кабеларка с 25 абоната???С нито 1 законен метър кабел и с нито една законна антена???мишоци-те хората от блока на центъра ще ви свалят антенките и тогава ще духате супата,от общината ще ви махнат кабелчетата...стига са ви пускали метър-свърши вече.
3815
19.09.2011 04:50:05
0
0
Вие,драги ми "писал",оставете телевизията да си върши работата,всеки иска да е в час с това, което се случва в Карнобат.За хората медиите са основен източник на информация,а младите хора предпочитат интернет ,за да получат тази информация.Там могат да се видят "свършените" работи от кмета.Колкото и да плюете по Панорама, медията е за това да научи хората да мислят,и да прецеждат информацията,която получават,а не сляпо да вярват на вестник "Карнобатски глас".
3814
18.09.2011 19:04:01
0
0
Панорама много ги е яд ,че кмета е успешен и всички хора го хвалят,а пък тях всички ги плюят.Карнобат никога не е имал толкова успешен кмет като Г.Димитров.Безспорният фаворит и печеливш в предстоящите избори е сегашният ни кмет.А Панорама могат да си лаят колкото си искат и на кмета му правя "евала",че не им обръща внимание.
3813
ш
18.09.2011 18:05:30
0
0
Забравихте и училищата. В ОУ „Христо Смирненски” благодарение на проекта на „Кмета” ще бъдат на печки. В Кирил не личи, че е правен ремонт в коридорите и стаите. А това което се забелязва по фасадата на Ботев навярно е от сенките./Защо фасадата е напукана и боядисана в различни нюанси?/ А детската градина? А спортната площадка защо не я показахте? А да не забравим за 23 % от сградата. Три гаража незнаем да са ¼ от сградата. ЗА КАРНОБАТСКИЯ МОЛ ДА НЕ ГОВОРИМ. А за хижата колко похарчехте от нашите пари за дела.? В съзнанието на хората оставате /според анкетата/ - безочлив, лъжец, крадец, женкар, любител на чашката. И един последен въпрос – Как е отдадено помещението на „ОФИС 1’’?
3812
реалист
18.09.2011 10:31:17
0
0
по повод вестника на кмета.. Абе много нещо свършил тоя човек бе!Призовавам всички ,които имат информация против това което е писал,да я изнесат.Смешна история,дивиденти с неща,които са построили частници,милеещи за града си,като например улица"Боримечка" и тази до стадиона,други пък като Бяндов и Ганчо са направили хотели,има си хабер Георги,абе смешник,спри се бе~!Малко ли им пречеше,а?Спри да сипеш глупости,че от ден на ден в страха си ставаш все по-смешен.И какво си направил за"Пени маркет"а?Освен да пречиш за по ранното му откриване,за да оправдаеш взетите пари от собственника на"Перлата"а?Да не говорим за"Покрития пазар"!Ама то има ли продавачи в него,и защо ли няма?Докато долния пазар пращи по шевовете...Абе хайде ходи си бе Гошо.Ха наздраве.. от мъка..
3811
normalniq
18.09.2011 07:54:16
0
0
Абе ,кмете няма ли кой да ти каже ,че ставаш смешен с тоя вестник К.глас,умря циганката дето те хвалеше и започна сам.
3810
лудия
16.09.2011 18:32:14
0
0
Оставете го Наско ,той е влюбчива натура ,да не зареже бившата зам- кметица,да си гледа доматите в Соколово.
3809
16.09.2011 12:05:37
0
0
Панорама май ще ви махнат и антенките от покрива над офиса,а?Залязватее,залязвате.
А колкото до Атанасов-така ще оправи града,както "оправяше"подчинените си...
3808
16.09.2011 11:01:48
0
0
Мисля, че всако словоблудство тук е безмислено. Смисъл има да агитираш колкото се може повече хора да гласуват за да се намали влиянието на циганския и пенсионерския вот. Това което сега е нашия град не ми харесва и искам промяна. Не виждам Вяра как ще се справи с тоя батак и бардак в който се е превърнала общината и единствата алтернатива за мен е Атанасов. Ако остане досегашния палячо града ще загине още повече. Заявявам, че не съм от "Панорама" - дори не ги харесвам тия бай Ганьовци. Започвам да убеждавам колкото се може повече хора за Атанасов - без той да ме познава, нито да търся дивиденти от него. Просто не искам да се махна от града, а да махна кръвопийците му. Остовам глупаците да продължавата да се упражнават в форумописане
3807
до : Писал/а на: 15.09.2011 19
16.09.2011 05:05:59
0
0
Наблюдават се отклонения в мисленето ти и възприятията ти, това състояние се нарича шизофрения.Сори за острия тон,но някой трябва да ти го каже в очите, за да потърсите специализирана помощ.Най вероятно чрез тези антени извънземните Ви подават сигнали,че нещо при Вас е сбъркано.
3806
15.09.2011 16:00:31
0
0
Няколко дни тишина във форума.Панорама май-се насраха.Вчера КРС свалиха незаконни антени на КТВ Панорама от кулата.Честито!
3805
ха ха
15.09.2011 04:53:49
0
0
Само че панорамаджии нали знаете че вашия човек е вече на трета жена, като от двете има деца официално.Сега вече живее без брак.
3804
срамота
14.09.2011 16:59:12
0
0
Идете да видите какво е останало от Зоологическата градина - НИЩО! И това е заради управлението на неграмотните комунисти в Карнобат!
3803
ха-ха! Карнобатска идилия
13.09.2011 18:20:53
0
0
Ранна утрин.Преди работно време.По улицата бърза красива дама.Навела глава замислено..бърза.Красива прическа,руса добре подредена къса коса,с бретон повял някъде в страни,много къса пола показваща красиви застаряващи крака на възраст 45-50 години.Пред общината,преди да влезе вътре я среща неин познат.
- Къде така рано?-пита той.
- На оперативка - мимоходом отвръща тя.
Човекът се чуди и се пита СЕГА ПЪК НА ОНАЯ РАБОТА ОПЕРАТИВКА ЛИ И ВИКАТ???????
3802
K
12.09.2011 19:37:11
0
0
А вие какво ни предлагате? И вашите хора се почерпват и обичат да пощипват партийните другарки без да им мигва окото, че са на една маса с мажете им. Умело се присламчват към софрите стига да плаща друг. Освен да вземете властта и да се чудите за какво ви е била и какво да я правите? Така не сте ли по добре? Не е нужно да се напъвате толкова много.
3801
12.09.2011 06:23:04
0
0
Или да доразруши постигнатото. Не си ли виждал страхотните спортни площадки в новата махала - няма и един мандат и нищо не остана от тях. Града се руши - слепи ли сте. Георги този път няма да го огрее - този път няма 30 кинти
3800
до - писал
12.09.2011 06:05:08
0
0
Ясно, панорамаджиите се обърнаха пак към Атанасов. Затова започнаха да го лансират. Щом преди 4 години народът не го избра, сега едва ли... Не се напъвайте. Не обиждайте хората. Нали го видяхме как управлява. Дадохме му два мандата. Сега да дадем и на сегашния кмет още един мандат, за да довърши започнатите проекти.
3799
гражданин на България
12.09.2011 06:00:04
0
0
Чухте ли новината - Плевнелиев имал 12 милиона лева и няколко къщи като Цветанов- на брега на морето,но и в Гърция и другаде в чужбина. Такива богаташи не ни трябват, те не мислят за народа. Колкото мисли за хората Бойко, Симеон, Цветанов - те не знаят какво е да живееш със 136 лв. пенсия и 240 лв. заплата. Пак се изказаха, че и 2012 год. няма да увеличат пенсиите, заплатите и да се намали безработицата. Народе, не гласувай за тези богаташи!
3798
12.09.2011 05:54:20
0
0
А Георги е с много благ характер, затова цял град го мрази. А на Вярчето зъбките сме ги виждали -и тя е много злобничка. Направил любовницата си зам.кмет, а Георги всички знаем каква я направи - но това и е лимита - много е простичка горката. е правете от Атанас сатана - тия двамцата по нищо не му отстъпват - дори го надминават
3797
до : редник
12.09.2011 05:49:40
0
0
Стига с този Атанасов. Видяхме го два мандата какво направи - любовницата си зам.кмет и още други...Такъв отвратителен характер. Защо ли Стефка стои още с него????
3796
12.09.2011 05:41:11
0
0
Май се е подиграла само с вас "Панорамчета". Сметките ви май няма да излязат. И Атанасов трябва да се отръпне от вас. Отивайте да гледате кравите.
3795
:)
11.09.2011 19:58:07
0
0
Петрова се подигра с членовете на ГЕРБ Карнобат. След
като общото събрание даде почетното място на Колев тя
го направи водач на листа. Така ли ще управлявате г-жо
Петрова? Що ли си вярвате?
3794
11.09.2011 19:14:56
0
0
Атанасов трябва да се дистанцира от Панорамови, защото това ще му донесе само негативи. Те са едни цириии, които трябва да се изтискат - подмазваха се на ГЕРБ и сега лъснаха користните им цели - да тарсят далаверата на всяка цена - смешници пълни - цял град им се смее
3793
11.09.2011 12:53:00
0
0
Семейство Панорамови пак започнаха да правят фелацио на Атанасов.Явно им липсваше много.На Вярка и олизаха задника хубаво ,ама на нея май нещо не и хареса.
3792
К.Г.
11.09.2011 12:48:11
0
0
A кого друг да хвалят от Карнобатски Глас?Хвалят този,който си върши добре работата.Вяра ли да похвалят?За какво?За това,че със тъпотията и злобата си пречи по всякакъв възможен начин на града ни?Ще го хвалят Г.Димитров,колкото и да ви е неприятно -още два мандата ще го хвалят.
3791
До:РЕДнИк
11.09.2011 12:44:42
0
0
Гн. Полковника пак ще нагалта вода като на предните избори.Ама този път ще бъде още по-трагично за него.оппс-аз забравих,че той вода не пие.
3790
РЕДНИК
11.09.2011 11:04:36
0
0
ДАВАИ ГН. ПОЛКОВНИК С ТЕБ СМЕ.
3789
вестник Кметски глас
10.09.2011 18:04:14
0
0
Червеният Карнобатски /Кметски/ глас отново се напъва да хвали залязващият кмет. Напразни усилия!
3788
меки китки
10.09.2011 14:24:57
0
0
Усетихте ли,че Панорама минаха на другия бряг.Като видяха ,че с Вярка не ги огря,сега се присламчиха пак към Атанасов.
3787
дремиградчанин
10.09.2011 13:59:17
0
0
нито Димитров,нито Вяра,нито Стефчо,само Атанасов става за кмет!
И стига с този вестник,дето само физиономията на Георги гледаме там.Хората го плюят а той мисли,че роса го роси!Ха,ха,ха!
3786
10.09.2011 11:07:25
0
0
Най-после Панорамаджии разбраха къде им е мястото-ВЪН!
3785
9 IX
09.09.2011 17:51:42
0
0
Г. Д е предложил в листата на БСП да бъде включен и Величко Колев. Причините които били изтъкнати от страна на Г. Д е че другаря Колев е на неизбираемото първо място в ГЕРБ и дейно е подпомагал БСП през изминалият мандат.
3784
В
07.09.2011 20:42:40
0
0
Те листата не могат да си наредят а града искат да управляват
3783
до Доган
07.09.2011 17:05:09
0
0
Абе циганче колко години повтаря първи клас имаш много правописни грешки и не се кръщавай на името на велик политик защото трябва да ти отрежем черната п.шка.
3782
До Вяра
07.09.2011 15:26:27
0
0
Вяра ти си била толкова зле ,4е не можеш да обясниш какво си завършила
БАКАЛАВЪРСКА СТЕПЕН се ЗАВЪШВА,не се придобива.
3781
без прякор!
07.09.2011 13:04:08
0
0
Ей,хора,Вие изумяхте нацяло!Я,мръднете с мишката малко по-нагоре и вижте под коя статия пишите!Какво ми хвалите тия двамцата!Вяра Петрова -не може 20 години да ги догони, ако иска да ги настига в постиженията им в правенето на далавери и мръсотии-много са напред и най-важното-НЕ СПИРАТ!
А,колкото до тия които обърнаха "платната"-ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!
много се обидиха"сателитите" около Петрова ,които явно са разбрали,че няма да им се получи това-да са на "баша"!Мерете си първо устата-тази хапка се оказа голяма!
3780
доган
07.09.2011 09:30:24
0
0
стига стия Атансов и Гошо за първия ще гласуват в Драгово аза втория в Кликач вижте листата на ДПС
3779
писал
07.09.2011 05:28:30
0
0
15 години била директор на производствено предприятие, което се занимава с хранително-вкусова промишленост - на Консервния завод ли е била? Ха ха ха. Откога хладилника в Подвис е производствено предприятие, тя беше там, после както си спомням беше следствена, нещо беше крала май. Защо пишете глупости. Хората не са с толкова къса памят. Направо се излагате.
3778
06.09.2011 07:55:14
0
0
Приоритета на Вярчето е личното облагодетелстване. Както и на настоящия. Атанасов е човека, който може да измъкне общината от блатото - вече веднъж го направи.И стига сте вдигали активите на тая скапана телевизия панорама - смешна селска телевизия-пират - със смешни собственици семейство. Не ги надценявайте - все едно ако пръднат ще предизвикат дупка в озоновия слой. Аман от селяци
3777
Вяра Петрова: Искам да задържа
05.09.2011 19:44:49
0
0
-Г-жо Петрова, бихте ли се представила накратко?

-Аз съм 41-годишна дама по принцип съм завършила "Счетоводство и контрол" като магистратура, имам "Социална педагогика", придобита бакалавърска степен. 15 години съм директор на производствено предприятие, което се занимава в хранително -вкусовата промишленост. Женена съм с едно дете.

-От колко време сте в политиката?

-В политиката съм от 4 години, единствената партия в която съм членувала е ГЕРБ още от началото като сдружение. Като станах тогава негов член бях вдъхновена най-вече от идеите и това, което трябваше да променим в България, в нейните цели като партия. В момента съм депутат в 41-то Народно събрание. Член съм на комисията по "Труд и социална политика", в която всички знаете, че се обсъждат много важни закони свързани както с трудовата заетост, със социалното включване, с безработицата с усвояването на различни средства по ОП "Развитие на човешките ресурси", тежката пенсионната реформа, която миналата година успяхме много успешно да приключим със сътрудничеството на партньорите, вдовишките пенсии. Много важни теми, които засягат голяма част от българското население.

-Защо се кандидатирате за кмет на община Карнобат?

-Смятам че с опита, който придобих в рамките на тези година и половина, почти две като народен представител в нашия регион, контактите и връзките, които имам в министерствата биха допринесли много за развитието към по-добро на нашия град.

-Каква е визията ви за бъдещото развитие на общината?

-Моята визия за развитие ще я представя, когато започне кандидаткметската кампания, на 23 септември. Идеите ми за какво основно искам да работя също тогава ще бъдат изнесени, тъй като аз не съм човек, който може да дава идеи, които да са утопии. Няма да си поставям такива цели и идеи, които не са осъществими т.е ще поемам конкретни ангажименти пред моите съграждани, които съм в състояние да реализирам. В рамките на последните два месеца съм обиколила населени места в общината и съм се запознала с проблемите на града и на различните кметства, като инфраструктури, най-вече безработицата, липсата на бюджетни средства, бедните селски райони, така че ясно и категорично заявявам своята управленска воля и решителност да се справя с тях и смятам, че всички заедно ще направим една крачка напред за развитието на нашия град. Много бих искала всичко това да се случва към едно по-добро бъдеще за нашите деца и нашите млади хора, които наистина много бил искала да ги задържим в нашата община. Само ще вметна, че при последното преброяване нашия град е намалял с 5 000 хил. души, което никак не е малко за община Карнобат.

-Това ли ще са приоритетите в работата Ви?

-Определено в приоритетите ми ще бъдат младите хора и можещите, предприемчивите, които имат волята, знанието да реализират мечтите си не на друго място, а в Карнобат. Ние сме един хубав град, който има историческо минало и трябва да се постараем това да бъде показано на страната.
3776
Бита карта
05.09.2011 19:08:02
0
0
Атанасов е бита карта! И той като Стефан Кенов няма никакви шансове. Те само помагат на досегашния кмет. Всичко е игра и много пари...
3775
до Писал/а на: 05.09.2011 15:2
05.09.2011 14:54:26
0
0
кои членове са уважителни-вие и уважение...те не са уважителни,те са любовчии и предатели-осъзнаите се ГЕРБ,махнете си розовите очила и вижте че ГУБИТЕ-ще подкрепя АТАНАСОВ,защото нито георги нито вашата вярка стават-жалки сте
3774
M
05.09.2011 14:21:12
0
0
Ще загубите изборите.Това и децата го знаят!!!!!!!!!!!
3773
яни
05.09.2011 12:43:26
0
0
Драги съграждани дайте да направим предварителни избори в този форум , всеки след като си напише коментара накрая да напише името на своя фаворит за кмет на Община,аз съм първи, АТАНАСОВ
3772
05.09.2011 12:27:49
0
0
Ако имаш нещо за казване- офисът е на разположение,а членовете ни са уважителни и ще отделят време, за да те изслущат.
3771
05.09.2011 12:09:55
0
0
Затова Ви казвам, че Атанасов е човека най-подходящ за кмет. Вярка е Георги Димитров, но от женски пол
3770
ДО ГЕРБАДЖИИ
05.09.2011 10:10:05
0
0
ГЕРБЕРИ,въпреки че се опитвахме да ви отворим очите вие решихте да не прогледнете-пак ли оставихте тоя педал Колев на първо място-ако той ви е водача си честитете още от сега ЗАГУБАТА-просто няма смисъл да продължавате напред и да се борите-безсилни сте.а да ви видим младежите къде са дето вашата шефка толкова много държала на младото поколение.щом вас преиба какво да кажем ние.
3769
05.09.2011 08:32:31
0
0
на някой май му е станало ясно, че няма да получи каквото е чакал ;) нищо на другите избори хи хи хи . язък за барута
3768
04.09.2011 20:32:32
0
0
че кой друг е по-достоен? защо е това роптане, за него беше ясно. има много по-големи смешници, които е по-добре да ги няма :р
3767
?
04.09.2011 19:56:45
0
0
Петрова се подигра с членовете на ГЕРБ Карнобат. След като общото събрание даде почетното място на Колев тя го направи водач на листа. Така ли ще управлявате г-жо Петрова? Що ли си вярвате?
3766
04.09.2011 19:20:40
0
0
Господин Атанасов, бивш кмет на Карнобат - Обърнете внимание на "Маргаритките", вашите подводници в ГЕРБ.Както работят за Вас, неусетно и Вас ще изгорят.Не допускайте поведението им да продължава да е извън нормите.Дайте им съвет за толерантност.
3765
ИЗБОР
04.09.2011 19:18:20
0
0
Едва ли е между симпатизантите на ГЕРБ.Те половината няма да гласуват за Вярка.Вярка може да стигне до балотаж само ако кандидатства за кметското място в с.Балабанчево.А в Карнобат балотаж няма да има-Г.Д. печели на първи тур.И това е според проучване платено от ГЕРБ.

3764
Кмет
04.09.2011 18:46:43
0
0
С тази листа от общински съветници няма начин да не спечели? На миналите имаха 3 без кмет. Сега не повече от един с кмет. До колкото разбираме и водача на младежите остава извън избираемите места. Така се прави. А на любимата какво и е обещано? Секретарското място в общината. Поне ще имат оправдание за пред града. Едно е ясно нов бардак със стари к…. не се прави Вярче.
3763
съвременни рушители
04.09.2011 17:47:58
0
0
А видяхте ли, че простите комунисти съборили и фонтана в Градската градина? Идиоти!
3762
листа
04.09.2011 16:28:24
0
0
ГЕРБ Карнобат има листа с най- доказалите се професионалисти в своята област. В любовта и още нещо………
3761
листа
04.09.2011 16:28:23
0
0
ГЕРБ Карнобат има листа с най- доказалите се професионалисти в своята област. В любовта и още нещо………