Въведена е временна забрана за влизане в област Истанбул от три турски области


Въведена е временна забрана за влизане в област Истанбул от три турски области
25 Януари 2022, Вторник


Генералното консулство на Република България в Одрин е в готовност да окаже съдействие при необходимост на българските граждани на територията на областите Одрин, Лозенград и Текирдаг

Автор: Десант

Във връзка с продължаващите обилни снеговалежи, в област Истанбул е въведена временна  забрана за влизане на всякакви видове превозни средства, идващи от областите Одрин, Лозенград и Текирдаг (целия Тракийски регион) към област Истанбул.

По информация на генералното ни консулство в Одрин местните власти са уверили, че е създадена организация и в трите области за настаняване на бедстващи граждани в студентски общежития, като с приоритет са шофьорите на тежкотоварни МПС.

Генералното консулство на Република България в Одрин е в готовност да окаже съдействие при необходимост на българските граждани на територията на областите Одрин, Къркларели и Текирдаг.

Сънародниците ни могат да се свържат със задграничното ни представителство на тел.: +90 284 214 06 17, както и на дежурния телефон в извънработно време: +90 533 739 6140.


В категории: Международна политика , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки