Името на убитата брокерка Теодора Бахлова все още е в избирателните списъци


Името на убитата брокерка Теодора Бахлова все още е в избирателните списъци
16 Ноември 2021, Вторник


Официален документ, удостоверяващ смъртта й, обаче не може да бъде издаден на този етап, тъй като досъдебното производство около смъртта й продължава

Автор: Десант

Убитата брокерка от Бургас Теодора Бахлова присъства в избирателните списъци, разкрива репортаж на NOVA. Името й е сред избирателите в секция 72 в столичния квартал Драгалевци, където е живяла преди да се премести в Англия.

Следите на Теодора Бахлова се губят на 28 октомври 2020 г. По данни на полицията жената е била убита още в деня на изчезването си. През август тази година останки от тялото на брокерката бяха открити на бургаските гробища.

Месеци след трагедията дъщерята на убитата алармира, че на семейния адрес продължават да пристигат писма за данъци и осигуровки на името на майка й.

Официален документ, удостоверяващ смъртта й, обаче не може да бъде издаден на този етап, тъй като досъдебното производство около смъртта й продължава, а без разрешение на наблюдаващия прокурор не може да бъде издадено съобщение за смърт.

Останките от тялото на убитата брокерка са задържани до издаване на тройна съдебно-медицинска и химическа експертиза и за евентуално последващи следствени работи.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки