Патриотичният фронт закри предизборната си кампания в Бургас


Патриотичният фронт закри предизборната си кампания в Бургас
10 Ноември 2021, Сряда


На 14-ти ноември ще трябва да направим важен избор, който надявам се да бъде с хоризонт от 4 години, каза вторият в листата на патриотите Христиан Митев

Автор: Светлана Николова

Коалиция „Патриотичен фронт“ (НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България) закри кампанията си във Втори МИР-Бургас на знаковата дата – 10-ти ноември.

На терасата на Културен център „Морско казино“ кандидат-депутатите и съмишленици на патриотичното обединение Христиан Митев, Радослав Петков, Боян Дичев, Валери Ангелов, Иван Кузманов, Севдалина Пенева, Диана Фъртунова и Марияна Лефтерова си пожелаха късмет на предстоящите президентски и парламентарни избори.

„Неслучайно избрахме тази забележителна дата за българската история. Тя има, както много положителни черти за развитието на България, така за съжаление отрицателни, заради грешките допускани през последните 30 години. На 14-ти ноември ще трябва да направим важен избор, който надявам се да бъде с хоризонт от 4 години. Противоепидемичните мерки са достатъчно добри, отидете и гласувайте“, призова бившият депутат и зам.-председател на правната комисия в 44-ото НС Христиан Митев.

Той бе категоричен, че е от изключително значение да се направи мъдър избор – за хора, които са се доказали, а не фалшиви месии, изпъкващи единствено с популисткото си говорене.

„Подкрепете тези, които са доказали с действията си, че могат и ще направят всичко, което зависи от тях, поставяйки на първо място интересите на държавата. Призовавам ви на 14-ти с номер 4 в интегралната бюлетина да изберете Патриотичен фронт – хората на действието, а не празните обещания“, допълни Христиан Митев.

Сред основните акценти в кампанията на "Патриотичен фронт" са минималната пенсия да се изравни с минималната заплата, недопускане на ДПС до управлението на България, защита на традиционното семейство, както и мерките за укротяване на инфлацията и подпомагане на домакинствата.

Сред тях са отпускане на ваучери от по 150 лева за ток за всички пенсионери, намаляването на ДДС-то за сметките за електроенергията от 1 януари за домакинства и бизнеса, разсрочване на сметките за ток и забрана за спиране в отоплителния период, актуализиране на определението за енергийна бедност, временно спиране на износа на ток и отхвърляне на задълженията на България по "зелената сделка", твърд държавен ангажимент към българските фирми за енергийни компенсации за 1 мегават час и ред други.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки