Патриотите в Бургас отбелязаха Деня на народните будители


Патриотите в Бургас отбелязаха Деня на народните будители
01 Ноември 2021, Понеделник


Крайно време е следващото Народно събрание да обяви датата 1 ноември за национален празник, каза пред паметника на Ботев Христиан Митев

Автор: Десант

Кандидати за народни представители от Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България“ в Бургас отбелязаха Деня на народните будители. Пред паметниците на Левски, Ботев и Раковски цветя поднесоха Христиан Митев, Радослав Петков, Иван Кузманов, Севдалина Пенева и Марияна Лефтерова.



„Днес, повече от всякога, като че ли има нужда от съвременни будители, които да следват пътя на възрожденците, чийто празник отбелязваме днес. В тази връзка смятам, че всички ние сме им длъжници. Крайно време е следващото Народно събрание да обяви датата 1 ноември за национален празник  - нещо, което е изпуснато през 30-те години на преход и реформи. В ерата на фалшивите новини и манипулативни информации все повече ни трябват хора, които да разпространяват истината, така че да просвещават нашите сънародници“, каза пред паметника на Ботев Христиан Митев.

„Ние не трябва да мечтаем за чиста и свята република, а да работим за нея“, добави инж. Иван Кузманов.

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България“ се явява на парламентарните избори на 14 ноември с номер 4 в бюлетината.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки