„Созопол - вълшебството на митичния град“


„Созопол - вълшебството на митичния град“
09 Август 2021, Понеделник


Не пропускайте възможността да се запознаете с открояващите кадри на Габриел Генчев и да се докоснете до очарованието на вечен Созопол!

Автор: Десант

Остават броени часове до позиционирането на впечатляващата самостоятелна изложба на нашия съгражданин Габриел Генчев или както той сам описва себе си – „пътешественик, обичащ да разказва за личните си приключения и преживявания през призмата на своята креативност”.

Именно той бе победителят във фотоконкурса, организиран от Община Созопол, „Уловени мигове от созополско око”, а неговите кадри категорично му отредиха и високото отличие Почетен знак от Президента на Република България, което му бе връчено лично от Румен Радев на празника на града 17 юли.



С тази изложба авторът Габриел и организаторът Община Созопол целят да провокират всеки един минувач  да отвори сетивата си за онова магнетично обаяние, което древния град притежава.

Не пропускайте възможността да се запознаете с открояващите кадри на Габриел и да се докоснете до очарованието на вечен Созопол!

От 10-август пред Летен театър „Аполония”.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки