Деца стават рейнджъри за един ден


Деца стават рейнджъри за един ден
Снимка: НП „Централен Балкан“
29 Юли 2021, Четвъртък


Те ще научат нови неща за животните и растения, обитаващи Средна Стара планина, ще преминат през редица изпитания и ще се забавляват в двора на Училището за планински водачи в с. Черни Осъм

Автор: Десант

За втора поредна година Дирекция „Национален парк Централен Балкан“ в партньорство с Природонаучния музей и Училището за планински водачи „Васил Левски“ в с. Черни Осъм организира празник за деца, посветен Световният ден на рейнджъра – 31 юли.

На този ден се отбелязва и храбростта, упоритостта и посветеността на онези паркови служители, отдали всичко в служба на природата.

Желаещите да се включат в празничния съботен ден малчугани ще се съберат в двора на Природонаучния музей и Училището за планински водачи в с. Черни Осъм (Община Троян), където с помощта на парковите охранители от Национален парк „Централен Балкан“ ще се докоснат до тяхното ежедневие, ще научат нови неща за животните и растения, обитаващи Средна Стара планина, ще преминат през редица изпитания и ще се забавляват.

Парковите служители и домакините на събитието ще очакват малките приключенци в с. Черни Осъм на 31 юли (събота) от 10:00 ч. до 14:00 часа, в двора на Природонаучния музей и Училището за планински водачи.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки