„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас закриха кампанията си край Русокастро


„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас закриха кампанията си край Русокастро
08 Юли 2021, Четвъртък


Христиан Митев, Николай Стоянов, Радослав Петков, Валери Ангелов, Боян Дяков, Денис Йовчев, Марияна Лефтерова, Коста Влъчков и Ивайло Стаматов положиха цветя на паметното място и преклониха глави в памет на загиналите воини за свободата на България

Автор: Десант

„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас закриха предизборната си кампания на емблематично място, в подножието на средновековната крепост Русокастро. Там, през 1332 г., цар Иван Александър разгромява византийските войски и спира нашествието им. На мястото, където се е провела славната за българските войски битка, днес се извисява паметна плоча.

Кандидатите за народни представители от листата на патриотите Христиан Митев, Николай Стоянов, Радослав Петков, Валери Ангелов, Боян Дяков, Денис Йовчев, Марияна Лефтерова, Коста Влъчков и Ивайло Стаматов положиха цветя на паметното място и преклониха глави в памет на загиналите воини за свободата на България.

„Избрали сме мястото заради търсената символика за успех на парламентарните избори на 11 юли“, каза пред паметника кандидатът за народен представител Радослав Петков.

„Надяваме се на 11 юли с номер 16 българските избиратели да подкрепят коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ така че не само да имаме изборна победа за нас като политическа сила, но да извоюваме победа за тях и тяхното по-добро бъдеще в България“, допълни водачът на листата Христиан Митев.

Молитва за успех и благоденствие на българския народ бе отслужена в параклиса „Свети Георги Победоносец“ край крепостта.

„Направихме всичко възможно да се видим с повече хора и вярвам, че нашите послания са успели да стигнат до тях. Само след няколко дни, на 11 юли, спокойни и със свободна воля, се обръщам към вас да ни гласувате доверие, да гласувате за доходите, за българското семейство, за вашата сигурност с бюлетина номер 16“, каза пред храма кандидатът за народен представител Николай Стоянов.

„В подножието на крепостта Русокастро нека защитим България и на 11 нека гласуваме с номер 16 в бюлетината“, призова Валери Ангелов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки