„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас представиха акценти от предизборната си програма


„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас представиха акценти от предизборната си програма
07 Юли 2021, Сряда


На срещата присъстваха водачът на листата Христиан Митев и кандидат-депутатите Николай Стоянов, Радостин Петков, Валери Ангелов, Боян Дяков, Йорданка Лазаринова, Денис Йовчев, Марияна Лефтерова и Ивайло Стаматов

Автор: Десант

Кандидати за народни представители от листата на коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас представиха на кръгла маса най-важните акценти в предизборната си програма.

На срещата присъстваха водачът на листата Христиан Митев и кандидат-депутатите Николай Стоянов, Радостин Петков, Валери Ангелов, Боян Дяков, Йорданка Лазаринова, Денис Йовчев, Марияна Лефтерова и Ивайло Стаматов.

Сред приоритетите на патриотите е премахването на привилегиите на банките, реформа във вътрешния ред и сигурност, премахване на сенчестия бизнес в сферата на строителството и други конкретни стъпки за подобряване на икономическото състояние на българите. Като цяло програмата в частта „бюджет и финанси“ е фокусирана върху малкия човек и дребния и среден бизнес.

„Както виждате, се премахват данъците, които пречеха на бизнеса. Нещо повече, те бяха трудни за администриране и събиране от самата данъчна администрация, като данък уикенд, например. Или данък върху дивидента. Предлагаме и намаляване на данъка на ЕТ от 15 на 10 процента“, каза водачът на листата Христиан Митев.

С цел опазване на българските гори, патриотите ще настояват за сурови санкции за незаконна сеч и забрана на износ на сурова дървесина. В частта „външна политика“ пък няколко са основните приоритети.

„Първо, поставяне на националния интерес над всичко останало. Равнопоставеност, независимост, достойнство в отношенията ни с третите страни. Ние сме за Европа на нациите, а не за превръщането на Европа в една безлична маса.

Относно Балканите целта трябва да бъде винаги една – да бъдем със стратегическо силно присъствие на балканите. Няма как да не споменем Турция. Там политиката ни е последователна. Ние сме против приемането на Турция в Европейския съюз“, коментира Николай Стоянов.

„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ се явяват на парламентарните избори на 11 юли с номер 16 в бюлетината.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки