Валери Симеонов: Присъствието на Българските патриоти в 46-ото НС ще донесе сигурност и стабилност


Валери Симеонов: Присъствието на Българските патриоти в 46-ото НС ще донесе сигурност и стабилност
12 Юни 2021, Събота


Патриотите са тези, които поставят интересите на своя народ и държавата над всичко останало – над партийните и личните си интереси, каза лидерът на НФСБ в Бургас

Автор: Десант

На 11 юли с номер 16 ще дадем всичко от себе си Бургас за пореден път да докаже, че е най-патриотичният град в България, както винаги досега е бил. Влизаме в тази кампания позитивно, с оптимизъм, доброта и любов към родината и сме твърдо решени този дълг да го пренесем и в Народното събрание, където също търсим разбирателство, а не противопоставяне. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който пристигна в Бургас за откриването на предизборната кампания на "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ".



Кандидат-депутатите се събраха в храм "Св. Георги Победоносец" в бургаския квартал "Победа", издигнат изцяло със средства на НФСБ и телевизия СКАТ, и дадоха обещание за позитивна кампания и работа в името на българския народ.

„Листата на "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" е съставена от достойни хора, всички заслужавате уважение и подкрепа и съм сигурен, че на 11 юли българският народ ще поеме по нов път, по който да гарантираме, че в Народното събрание ще се вземат само полезни решения. Пожелавам Ви мобилизация, продуктивен труд и сериозен резултат, който да покаже, че България има нужда от патриоти, че в българския парламент трябва да има патриоти“, обърна се Валери Симеонов към кандидатите.

Лидерът на НФСБ бе категоричен, че тъжният пример от 45-ото Народно събрание показва, че когато се гласува под силата на емоцията, на омразата, отхвърлянето, отричането и противопоставянето, тогава не се получава нищо добро и няма никакъв резултат. „Единственият тъжен и трагичен, опасен за България резултат беше увеличаването на секциите в нашата южна съседка Турция, където живеят около 400 хиляди изселници, гласуващи под диктата на Ердоган и променящи резултата на българския избирател. Ние ще направим, каквото трябва, за да ограничим тази опасност. Единственото сигурно от тези действия е, че партия ДПС ще увеличи присъствието си в следващия парламент с не по-малко от 10-15 депутати. Това ще стане, защото Народното събрание даде възможност на Ердоган директно с ботушите да нахълта във вътрешната политика на България през партия ДПС. Съвсем наскоро ръководството на партията беше в Истанбул на среща с Ердоган и българските изселнически организации“, припомни Симеонов и обяви, че това е явна антибългарска кампания, на която целият свят стана свидетел.

„Отсъствието на Българските патриоти от 45-ия парламент направи възможни тези решения, а присъствието им в 46-ото Народно събрание ще донесе сигурност и стабилност, защото патриотите са тези, които поставят интересите на своя народ и държавата над всичко останало – над партийните и личните си интереси“, каза още Валери Симеонов.

Той припомни, че с влизането си в управлението на държавата патриотите направиха възможно повишаването на доходите. „Минималната пенсия се увеличи повече от 2 пъти, бяха приети и редица законопроекти, свързани със социалното осигуряване, с насърчаването на дребния и средния бизнес. Ако нас ни нямаше, нямаше да я има оградата по границата, нямаше да бъдат увеличени пенсиите и доходите, нямаше да бъде ограничен хазартът“, припомни Валери Симеонов само част от постигнатото от патриотите по време на 44-ото Народно събрание.

„Доказахме, че можем и че сме хора на действието. Затова призовавам избирателите да ни подкрепят. Групата на патриотите ще донесе нов тласък в развитието на държавата. Очакваме позитивна и достойна кампания“, обяви Валери Симеонов.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Поредната мисирка!
13.06.2021 15:49:20
0
0
Измислената собственичка на сайта "Афера", където командват ДПС и ТИМ, лешперката известна повече във Варна като Голямата Водка Веселина Томова с изявите си в последно време ярко демонстрира, че парите на задкулисието, пръснати по различни шкафчета и зайчарници, са достигнали до още един доскорошен борец за правда, превръщайки я в поредната мисирка на борисов след такива бивши ярки негови критикари като Антон Тодоров, Тома Биков и др. видни новогерберасти. Жалко, но факт...Да се включив в лошо скроена комбинация от страна на задкулисието срещу президентски съветник дори е подсъдно. Самото днешно изявление на бившия премиер е най-яркото доказателство за нейното измекярство, започнало с няколкомесечни нейни и на други лумпенизирани дебили антирадевски публикации, и използването й не само като пощенска кутия в едно нескопосано милиционерско мероприятие, наподобяващо на активно.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки