„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ инициират национална подписка за забрана на ДПС


„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ инициират национална подписка за забрана на ДПС
11 Юни 2021, Петък


Вижте от къде може да я изтеглите

Автор: Десант

Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, считаме, че с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство партия ДПС показва, че е антибългарска, противоконституционна, етническа партия. Приканваме всички българи да се включат в инициираната подписка, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия „Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП.

Всеки пълнолетен българин може да се подпише в подписката, като бланките за събиране на подписи могат да се изтеглят от интернет страниците на ВМРО -  Българско национално движение, „Воля“ и НФСБ, както и във всички клубове на партиите в страната. Също така ще бъдат направени пунктове за събиране на подписи – постоянни и мобилни – във всички населени места в България.

Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ призовават всички български политически партии и организации да подкрепят тази инициатива и да се включат в събирането на подписите за прекратяването на ДПС!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки