„Градус“ АД ще заведе всички възможни дела срещу Светослав Илчовски


„Градус“ АД ще заведе всички възможни дела срещу Светослав Илчовски
Ключови думи: илчовски, градус, разкрития
07 Май 2021, Петък


Поводът са направените "разкрития" от него пред комисията за ревизия към 45-ото Народното събрание на 5 май

Автор: Десант

"Градус" АД ще заведе всички възможни дела срещу Светослав Илчовски, съобщиха от фирмата.

Поводът са направените "разкрития" от него пред комисията за ревизия към 45-ото Народното събрание на 5 май. Тогава Илчовски - един от големите земевладелци в България, заяви, че е бил изнудван от собственик на друга фирма Градус АД, който се е представил за говорещ от името на Бойко Борисов.

Принудата била за това да продава зърно под пазарните цени. Бизнесменът каза още, че пред очите му на рожден ден на Борисов "Иван Пилето" (собственик на фирма "Градус", която бизнесменът нарича "Гларус"), и Цоло Вутов (собственик на 50% от „Геотехмин“ ООД), са подарили кюлчета за рождения ден на премиера в оставка.

В съобщението на "Градус" АД се казва:

"Във връзка с направени и разпространени неверни твърдения от лицето Светослав Илчовски пред комисията за ревизия към 45-ото Народното събрание и медиите, „Градус“ АД информира, че ще заведе всички възможни дела срещу въпросното лице и ще сезира компетентните органи в защита на своите права и законни интереси за изнасянето и разпространяването на неверни твърдения от него.

Те уронват престижа и накърняват доброто име на „Градус“ АД, причиняват на компанията и нейните инвеститори и акционери имуществени и неимуществени вреди, и дават неверни и подвеждащи сигнали към пазара, на който се търгуват акциите на „Градус“ АД, което може да се отрази негативно на тяхната цена.

Като компания с близо 30-годишна история, „Градус“ АД няма да допусне накърняване на доброто й име, както и замесването й в политически битки чрез разпространение на невярна информация, и ще търси правата си по съдебен ред."





В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Светослав
07.05.2021 22:05:56
0
0
1. Пълна шизофрения при "писателите на статии" на румънския националистки сайт РГНПРЕСС:
Например, понастоящем има 2 статии със заглавията:
a) След нацистите в Норвегия, сега нацистите в Германия отвличат румънски деца.
Става дума за властите на Германия които отнемат децата от родителите си ако родителите ги бият или ако се случат подобни неща с тях. Щом в Румъния (вероятно точно както и в Бг.) не само че биенето на децата е често явление но има и препоръки от народната "мъдрост" за това (пословици и т.н.), за децата да не растат разглезени.
Dupa nazistii din Norvegia, nazisti din Germania rapesc copii romani! Solidaritate cu familia Furdui ai caror copii au fost luati de autoritatile de protectie a copilului din Germania
https://rgnpress.ro/2021/05/06/dupa-nazistii-din-norvegia-nazisti-din-germania-rapesc-copii-romani-solidaritate-cu-familia-furdui-ai-caror-copii-au-fost-luati-de-autoritatile-de-protectie-a-copilului-din-germania/
b) Елена Мындру - първата румънка, директорка на фестивал в Скандинавия, издава нова песен в очакване на новия си албум
Изглежда че тя е била (в миналото) директорка на фестивал във Финландия, понеже в текста на статията няма друга скандинавска страна, освен Финландия.
Да, може да се каже че Финландия не е нацистка страна понеже те не говорят германски език (те даже не говорят индо-европейски език), като финландският е угро-фински език (ако под "нацисти" се разбира човек от бяла порода от един от народите които имат германски езици като родни езици: немски/австрийски/лихтенщайнски народи, шведски, датски, норвежки, исландски, английски, нидерландски народ, фламандите в Белгия, фризоните в Холандия, феройците в Островите Ферое (в състав на Дания).
Под "нацисти" обаче се разбират други неща, немците през Втората Световна Война или властимащи хора които злоупотребяват с властта си в ущърб на други хора. Обаче това не са всичките норвежци, само малко част от тях.
Обаче ако тя беше била директорка на фестивал в Шведия/Норвегия (в миналото), от РГНПРЕСС нямаше ли все пак да се гордеят с тя???
Elena Mindru – prima romanca directoare de Festival in Scandinavia, lanseaza single & videoclip in avanpremiera noului sau album
https://rgnpress.ro/2021/05/07/elena-mindru-prima-romanca-directoare-de-festival-in-scandinavia-lanseaza-single-videoclip-in-avanpremiera-noului-sau-album/
Значи, ако тя беше била директорка на фестивал в Норвегия, нямаше ли РГНПРЕСС да се гордэ с тя?
Разбира се че отговорът е ДА.
Значи Норвегия не е чак толкова лоша държава, изведнъж изглежда да не е повече нацистка държава.
Пълна шизофрения.
2. Още скорошна анти-българска ревизионистка статия в румънски печат (не знам дали този вестник излиза и хартийно или само онлайн):
Serenada Romaniei Mari
https://mesagerulneamt.ro/2017/09/serenada-romaniei-mari/
1
Светослав Илчов
07.05.2021 15:24:21
0
0
Още скорошна анти-българска ревизионистка статия в румънски печат (не знам дали този вестник излиза и хартийно или само онлайн):

Serenada Romaniei Mari

https://mesagerulneamt.ro/2017/09/serenada-romaniei-mari/
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки