Депутат от „Има такъв народ" заплаши репортер с Крумови закони


Депутат от „Има такъв народ" заплаши репортер с Крумови закони
14 Април 2021, Сряда


От Нова телевизия заявиха, че подобни аналогии са смущаващи

Автор: Десант

Притеснителна е връзката между една неволна репортерска грешка и Крумовите закони, направена от водещ, избран за народен представител. Подобни аналогии са смущаващи. Това се посочва в позиция на Нова телевизия по повод коментара на новоизбрания депутат от „Има такъв народ" Тошко Йорданов.  

„По време на живо включване в обедната емисия на Нова телевизия на 13 април е допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации - репортерът Благой Цицелков свързва позицията на „Изправи се! Мутри вън!" с „Има такъв народ". В излъченото видео непосредствено след пряката връзка информацията е напълно коректна", поясняват от Нова телевизия.

По повод лапсуса новоизбраният за депутат от партията на Слави Трифонов и тв водещ Тошко Йорданов заяви, че ако сме били в Крумова България, „за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“. 

Зам.-председателят на ИТН в сайта на „Щоуто на Слави" признава, че му се занимава с политика и изказва мнение, че не политиката е кофти нещо, а хората, които се занимават с нея.

Прав е бил - с това си изказване се представя като доста кофти човек. 


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки