Софтуерен проблем и при машинното гласуване в София и в Добрич


Софтуерен проблем и при машинното гласуване в София и в Добрич
Снимка: Нова ТВ
04 Април 2021, Неделя


Много е възможно в 26-ти избирателен район вотът да продължи само с хартиени бюлетини

Автор: Десант

В 26-ти избирателен район в София-област е възможно да бъде спряно гласуването с машини, съобщиха за БТА от районната комисия.

От там казаха, че при няколко машини се е получило разместване на преференциите.

Причината е софтуерен проблем, който според РИК е твърде вероятно да засегне и останалите машини. За всички 22 общини на София-област машини са разположени в 269 стационарни секции.

От районната избирателна комисия са изпратили предложение за спиране на машинното гласуване, чака се окончателното решение на ЦИК.

Около 13,00 ч. е започнало поетапното преустановяване на машинното гласуване и в област Добрич. Причината е в установени несъответствия в имената и номерата на кандидати, както и квадратчето за „не подкрепям никого“.

Припомняме, че ЦИК вече спря машинното гласуване във Велико Търново


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Противо-Македонистът
05.04.2021 19:13:39
0
0
http://www.focus-news.net/news/2021/04/05/2859305/ekspertat-po-balkanite-florian-biber-onezi-koito-blokiraha-severna-makedoniya-po-patya-y-kam-es-ne-specheliha-ot-evtiniya-si-natsionalizam.html

Това не е нито етнически луксембуржанин, нито гражданин на Луксембург, просто живэ там. Той всъщност е етнически и граждански словенец, точно както Зияд Бекирович/Бечирович и Бахтяр Алджаф (Алжаф?) от словенския анти-български институт ИФИМЕС.
Сериозно сега, изглежда че вашите традиционни/исторически "съюзници", немците, не само че говорят чрез луксембуржанина а и ще упражнят натиск върху България, редом до САЩ и други "Велики Сили" за да се откажете ветото ви срещу Република Северна Македония.
Интересно как Бечирович, вероятно етнически бошняк обслужва интересите на смъртните врагове на народа му, сърбите.
Не знам коя е етничността на Бахтяр Алджаф. Имената му изглеждат да не са нито албански, нито турски, понеже няма буквено съчетание "кх" нито в албанската латиница, нито в турската. Може би той е арабин или иранец и т.н.
Има и поне един друг предател на босненските мюсюлмани, Расим Ляич, mnogokraten ministwr v Swrbiya.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rasim_Ljaji%C4%87
In 1993 he left the party and with dissidents formed the Sandžak Democratic Party, criticizing Sulejman Ugljanin for being an extremist and endorsing separatism from Yugoslavia in an effort to join an enlarged Bosnia dominated by Bosnian Muslims.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки