Патриотичната коалиция - Воля и НФСБ закри кампанията си в Бургас (СНИМКИ)


Патриотичната коалиция - Воля и НФСБ закри кампанията си в Бургас (СНИМКИ)
01 Април 2021, Четвъртък


Смятам доказахме, че сме хора на действието и че изпълняваме поетите ангажименти, каза лидерът на НФСБ и водач на листата на ПК Воля и НФСБ в Бургас Валери Симеонов

Автор: Янко Крумов

Патриотична коалиция Воля и НФСБ закри предизборната си кампания в Бургас. Лидерът на Националния фронт Валери Симеонов, заедно с останалите кандидати за народни представители в листата за морския град запалиха свещ в храм «Св. Георги Победоносец».

Светата обител е изградена изцяло със средства на телевизия СКАТ и НФСБ и е символ на борбата на политическата партия с ислямската радикализация на тази част на Бургас.

След като отправиха молитва за здраве, кандидатите се отправиха към едно от знаковите места в морския град - терасата до Морското казино. Там те си пожелаха успех и официално закриха предизборната кампания.

„Скъпи приятели, искам да ви благодаря за усилията, които положихте, за последователността, за всичко, което дадохте от себе си, не само по време на предизборната кампания, а и по време на работата на 44 Народно събрание“, обърна се към присъстващите Валери Симеонов.

„Смятам, че доказахме, че сме хора на действието и че изпълняваме поетите ангажименти. В това отношение 44 НС беше по различно от 43-то. Аз съм сигурен, че в 45-то НС ще присъстват прагматични и действащи хора - патриоти, които ще заложат на доходите, на безплатните лекарства за лица до 18 г. и над 65 г., на повишаване на прага за регистрация на ДДС от 50 000 на 100 000 лева и по всякакъв начин ще подпомагат дейността на дребния и средния бизнес.

Аз съм сигурен, че това Народно събрание ще бъде по-ползотворно и ще бъде нов етап от възраждането на нашата родина. Да си пожелаем успех и да пожелаем успех на всички наши сънародници!“ - каза още Валери Симеонов.


















В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки