Благодарен пациент затрупа с подаръци екипа на Инфекциозно отделение в УМБАЛ-Бургас


Благодарен пациент затрупа с подаръци екипа на Инфекциозно отделение в УМБАЛ-Бургас
24 Март 2021, Сряда


Той е бил в отделението от 22 февруари до 8 март. Уплашен и много притеснен заради придружаващите заболявания - диабет, хипертония, астма, през главата му често минавала мисълта, че няма да оцелее

Автор: Десант

Жест от благодарен пациент изненада приятно днес Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас.



Тодор Чанев изпрати на екипа кошница с цветя и подаръци, мила картичка и благодарствено писмо, което е адресирал и до кмета на Община Бургас.

Той е бил в отделението от 22 февруари до 8 март. Уплашен и много притеснен заради придружаващите заболявания - диабет, хипертония, астма, през главата му често минавала мисълта, че няма да оцелее. Прогнозата била за тежко протичане на вируса.  Но благодарение на усилията на екипа, той вече си е у дома и се радва на семейството и приятелите си.

"Благодаря на Бог, че ме изпрати в ръцете на тези святи за мен хора: д-р Иван Йотов, д-р Ростислава Кръстева, д-р Радослав Петков и д-р Дарин Осман, както и целият екип от медицински сестри от Инфекциозното отделение на УМБАЛ Бургас. Дълбок поклон към Вас и вечна признателност за усилията, които полагате, за да спасявате човешки животи", пише Тодор Чанев.

Благодарствени писма, картички с пожелания, детски рисунки получават и в другите КОВИД-звена на болницата. 197 легла за лечение на КОВИД-пациенти са разкрити в УМБАЛ Бургас към днешна дата, сред тях и 12 интензивни.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки