Кандидатите на Патриотична коалиция - Воля и НФСБ в Сливен се срещнаха с жители на Медвен и Жеравна


Кандидатите на Патриотична коалиция - Воля и НФСБ в Сливен се срещнаха с жители на Медвен и Жеравна
19 Март 2021, Петък


Жителите в района помнят грижата на патриотите за малките населени места

Автор: Десант

Дора Христова, водач на листата в Сливен на ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ ВОЛЯ и НФСБ (№ 24 в интегралната бюлетина) и кандидатът за народен представител Доброслав Иванов се срещнаха с жители на Жеравна и Медвен.

В срещите взеха участие и зам. областният управител от квотата на НФСБ Димитринка Петкова и общинският съветник Захари Стоянов.

Дора Христова представи основните приоритети от програмата на патриотичната коалиция за повишаване на доходите, намаление цените на лекарствата и горивата, както и договорът в лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки, в който той поема конкретни ангажименти към избирателите.

Доброслав Иванов предаде на жителите поздравите на техния депутат Петър Петров, втори в листата на тези парламентарни избори и посочи част от изпълнените негови ангажименти към котленския район.

За двете села вече са утвърдени малки инфраструктурни проекти по ПУДООС. Жителите в района помнят грижата на патриотите за малките населени места, спирането на мераците за изграждането на кариера, което трайно би навредило на туризма, укрепването на свлачището в Медвен и културно-историческите ежегодни, а не предизборни прояви.

Димитринка Петкова, по чиято инициатива се провеждат четенията „Захарий Стоянов” обяви, че според епидемичната ситуация, честванията ще продължат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки