Валери Симеонов: Още от създаването на първия си политически проект съм патриот


Валери Симеонов: Още от създаването на първия си политически проект съм патриот
Снимка: Флагман
04 Март 2021, Четвъртък


Колкото повече истина и искреност има в политиката, толкова по-добре за България, категоричен е лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Аз още от създаването на първия си политически проект съм бил патриот, за това съм работил и с това ще си отида от този свят" - това заяви Валери Симеонов в отговор на въпрос на Илиана Беновска по време на брифинг за представянето на кандидатдепутатските листи на „Патриотична коалиция Воля и НФСБ“ на 4 март. 

Що се отнася до питането й дали коалицията ще може да спре езика на омразата в политиката и езика на омразата в медиите, лидерът на НФСБ отвърна, че понятието „език на омразата“ не е дефинирано.

„То не е дефинирано нито в Европа, нито в САЩ, нито в България. Всеки го тълкува както си иска. Много често, когато човек казва истината, поради липса на контрааргументи го обвиняват, че използва езика на омразата. А това не е така, истината е една и трябва да се казва. Колкото повече истина и искреност има в политиката, толкова по-добре не само за субектите, които я прилагат, а и за България, аз така мисля – да се казва истината на всеки в очите, независимо дали от нашите или от противниците".

Коалиционният партньор Веселин Марешки бе категоричен: „Ние сме сформирали патриотична коалиция, в която най-великите българи и много различни формации, с различни политически възгледи се приобщават към нас. Не бягат като дявол от тамян от другите, които са се самонарекли патриоти. Ние сме събирателната формация, която дава мощен тласък и мобилизация на патриотичния вот".

Той допълни, че Птриотична коалиция „Воля – НФСБ“ с с ясна, силна, прагматична и точна програма.

„Нашата програма всеки българин я усеща в джоба си, но не като ръка, която бърка, за да му открадне последното левче, а като хора, които му помагат да става все по-богат и да живее все по-добре."

500 лв. минимална пенсия, защита на малкия и средния бизнес и борба с картелите влизат в програмата на "Патриотична коалиция - Воля и НФСБ".  95% от листите й са гражданска квота, а не партийни функционери, увери лидерът на „Воля".


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки