Ще ремонтират спортната зала в Свищов


Ще ремонтират спортната зала в Свищов
01 Март 2021, Понеделник


Вижте какво ще се извърши

Автор: Десант

Обществена поръчка за реконструкция на спортна зала „Септември“ обяви Община Свищов. 

Сградата е със застроена площ 1214 кв.м. и масивна монолитна конструкция. Тя е построена в периода 1995-1997 г. и е въведена в експлоатация през 1997 г.

Ремонтът й, чиято прогнозна стойност е 1 335 000 лв. без ДДС, предвижда, топлинно изолиране на външни стени; смяна на дограма; топлоизолация на под и тавански плочи; монтаж на инсталация със слънчеви колектори; осигуряването на достъпна среда за хора с намалена подвижност.

Освен това са предвидени строително-монтажни работи за укрепване на сградата и изграждането на разширение на спортната зала. Съществуващата осветителна уредба ще бъде заменена с нови енергийно ефективни LED осветителни тела, като допълнително ще бъде изградено аварийно евакуационно осветление; ново фасадно осветление; пожароизвестителна инсталация; мълниезащитна инсталация и др.

На мястото на амортизираните и в лошо състояние санитарни прибори ще бъдат монтирани нови. Ще се подмени и съществуващата сградна инсталация за студена и гореща вода. Ще бъде изградена и нова инсталация за отопление и охлаждане на помещенията с водни конвектори за открит подов и таванен монтаж и алуминиеви радиатори за отопление в санитарните помещения и в сектора за зрители в залата.

Крайният срок за подаване на заявления за участие в публичното състезание за избор на изпълнител е 11 март.


В категории: Новини , Спортни новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки