Валери Симеонов посреща в НС държавния секретар на Унгария и знакови лица на българската общност там


Валери Симеонов посреща в НС държавния секретар на Унгария и знакови лица на българската общност там
01 Март 2021, Понеделник


На 3 март 2021 г. делегацията ще присъства на прояви в унгарското посолство, свързани с честването на Националния празник на Република България

Автор: Десант

Заместник-председателят на българския парламент и лидер на НФСБ Валери Симеонов ще посрещне в Народното събрание делегация от Унгария, водена от държавния секретар Миклош Шолтес.

Заедно с него у нас пристигат българският застъпник в Унгарския парламент Симеон Варга, д-р Данчо Мусев – председател на Българското Републиканско самоуправление и представители на Министерски съвет на Унгария.

Валери Симеонов и унгарските гости ще дадат пресконференция на 2 март 2021 г. от. 11.00 ч. в зала 3 на Народното събрание. Предвижда се церемония по връчването на награда на заместник-председателя на 44-ото Народно събрание Валери Симеонов от името на българската общност в Унгария.

На 3 март 2021 г. делегацията ще присъства на прояви в унгарското посолство, свързани с честването на Националния празник на Република България.

Преди да отпътуват от страната – на 4 март 2021 г. в 9.30 часа членовете на делегацията ще разговарят със заместник-председателя на 44-то Народно събрание Валери Симеонов. Те ще бъдат приветствани в пленарната зала на българския парламент.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки