Британска певица засне клип в „чинията" на Бузлужда и в пернишки квартал


Британска певица засне клип в „чинията" на Бузлужда и в пернишки квартал
10 Февруари 2021, Сряда


На някои от кадрите звездата от албански произход Рита Ора е с българска народна носия

Автор: Десант

В инстаграм профила на световно известната певица Рита Ора бяха публикувани първи кадри към новата й песен и видео заснети в България.

В края на миналата година, на 15 декември 2020 г., звездата с албански произход избра атрактивната българска архитектура за декор на новото си видео за песента с Дейвид Гета „Bang“.

Поп звездата е избрала за снимките пернишкия квартал „Тева" и монумента Бузлуджа. В част от кадрите, Рита Ора е облечена в българска народна носия. Това става ясно от тийзъра, който певицата е споделила в Инстаграм.



„Готови ли сте? Нямам търпение всички да чуете и видите това! Моят собствен мини филм!", гласи посланието, написано от британската певица. Новата песен се очаква да се появи на 12 февруари.

Както съобщи преди време kazanlak.com, снимките на Бузлуджа са продължили близо 2 часа. Много малка част от тях са били във вътрешността на паметника, повечето от заснетите кадри са на стълбите пред монумента.

Рита Сахатчиу Ора е британска певица, текстописец и актриса от албански произход. Тя е родена на 26 ноември 1990 г. в Прищина, Косово в семейство на албанци. Но още през същата година фамилията й се мести да живее във Великобритания.

Екзотичната и огнена красавица стана известна през 2012 г. със сингъла „Hot Right Now“, като песента достига номер едно в UK Singles Chart. Тя е и певицата с най-много хитове в класацията едновременно – цели три в топ 10.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки