Полезни инициативи на общинските съветници на НФСБ в Бургас


Полезни инициативи на общинските съветници на НФСБ в Бургас
Снимка: Десант
25 Януари 2021, Понеделник


Милен Ненчев и Боян Дяков отчетоха на пресконференция свършенто от тях от началото на мандата

Автор: Десант

Изключително полезни за инфраструктурата в Бургас и за подобряване начина на живот и здравето на жителите на общината предложения са направили през изминалата година общинските съветници на НФСБ в морския град. Това стана ясно на пресконференция, която в първия ден на седмицата дадоха Милен Ненчев и Боян Дяков и на която присъства и лидерът на патриотичната формация Валери Симеонов и колегата му от парламентарната група на „Обединени патриоти" Христиан Митев.

Благодарение на инициативите на двамата съветници от Националния фронт, бе задействано премахването на опасно и незаконно сметище в бургаския квартал „Победа"; предвидени са ремонти на паркинги и тротоари в морския град; предвидено бе и поставянето на екотоалетни в района на парк "Езеро" и ще се предприемат мерки за намаляване на шума от преминаващите автомобили в кв. Крайморие.

В равитие са и идеите на двамата общински съветници от НФСБ за създаване на преференциални условия за пътуване в градския транспорт в Бургас чрез създаване на нов пакет от 365 билета, както и за намаляване на таксата за ползване на детски ясли и детски градини в морския град. 

На въпрос на журналисти относно нередностите с т.нар. сарай на Доган в парк Росенец, лидерът на НФСБ припомни, че за закононарушенията там от патриотичната партия са сигнализирали общинската администрация и прокуратурата още през 2015 г. Т.е. предприети са реални стъпки за премахването на незаконните обекти, за разлика от използването на ситуацията за чисто политически цели и като политически трамплин, както това бе направено от хората около Христо Иванов. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки