Полицаят, който стана рапър, създаде хит „Аз съм българче"


Полицаят, който стана рапър, създаде хит „Аз съм българче"
11 Януари 2021, Понеделник


Рапърът напуска добре платената държавна работа, за да се отдаде на музикалната си кариера

Автор: Дина Харизанова

Боян Ченешев, по-известен като „полицая, който стана рапър“ или Боби Кинта, зарадва почитателите си с един по-модерен и съвременен песенен вариант на Вазовото стихотворение „Аз съм българче“. 



Във вълнуващия видеоклип (вижте го ТУК) са намерили място атрактивни кадри, представящи някои от най-знаковите български традиции и обичаи, съхранявани от векове и до днес.

Песента е записана при ACBG и обработена от тях. Музиката е на Veznata и M&M beatz, видеото е дело на ADVENTADOR. Участие в проекта има и красивата Пирина Христова от „Гласът на България – 2019". 



31-годишният Боян е роден в Карнобат. Завършва спортното училище в Сливен, след което работи като съдебна охрана в бургаския съд. Но носи музиката в сърцето си и напуска държавната работа, за да се отдаде на музикалната си кариера. 

„Искам живота ми да бъде вълнуващ. Да е изпълнен с възходи и падения. Сега се чувствам щастлив, защото продължавам да мечтая и да виждам, че имам път пред себе си и желание да вървя по него" – споделя рапърът в съкровена изповед.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки