Проф. Кантарджиев: Маската предпазва, никой не е умрял от задушаване с нея


Проф. Кантарджиев: Маската предпазва, никой не е умрял от задушаване с нея
29 Октомври 2020, Четвъртък


Две минути микровълнова печка - няма коронавирус, категоричен е той

Автор: Десант

„Доста колеги станаха коронолози и говорят какво ли не, това е опасно за обществото. Никой не се е задушил от маската, не е кой знае какво да го носиш това нещо, защото когато някой дойде и разговаря с мен от метър и половина с маска, аз разбирам че и ме уважава и пази моето здраве."

Това заяви проф. Тодор Кантарджиев на брифинг на Националния оперативен щаб.

Той отново повтори, че трябва да се внимават с медикаментите, които взимаме - да не се използват имуностимулатори в голямо количество, да не се предозира вигамин Д, по-добре с правилно хранене, физическа активност и добри емоции.

„Който не издържа, да не гледа по телевизията, защото нещата се преекспонират. Затова с удоволствие слушат, че маските не пазят. Маската ще спаси и от коронавирус", отсече проф. Кантарджиев.

Трябва БАБХ да започне да контролира да се носят маски, трябва да се спазват условия при приготвянето и пакетирането на храна за вкъщи. За пиците имаме микровълнови печки. Две минути микровълнова печка - няма коронавирус, категоричен бе той.

Според проучване на Американското общество по микробиология микровълновите фурни може да се използват и за дезинфекция на употребяваните маски. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки