Художничка продава картини, за да помогне на децата на Армения


Художничка продава картини, за да помогне на децата на Армения
23 Октомври 2020, Петък


Платната се предлагат на специални, по-ниски цени

Автор: Десант

Художничката Надя Станчева апелира за подкрепа на децата на Армения. Тя дарява приходите от 12 свои картини за невинните потърпевши от тази война.

До 25 октомври в бургаската галерия „Ателие R" 12 картини на Надя Станчева ще бъдат предложени на специални, по-ниски цени.

Сумата от всяка продадена картина, ще бъде внесена в банкова сметка на Общоарменски фонд „Армения", в Централната банка на Република Армения.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Митко
15.05.2021 16:41:40
0
0
Изключително слаба художничка, ако изобщо може да се нарече така. 10-годишната ми дъщеря рисува като нея, дори по-добре. Познавам я лично, надута е като човек и определено не би помогнала на никого от сърце, ако няма лична изгода с цел пиар. Просто е омъжена за подходящия човек, който също е посредствен художник, но по-добър от нея.
1
Гергана
15.05.2021 16:39:16
0
0
Художничка? Виждала съм дори 5-годишни деца да драскат по-добре от тази. Пълно мазало. Няма никакъв талант, направо е бездарна. Никаква симетрия, нещо от рода на Зуека, който също си е повярвал, че става за нещо. Залепила се е за мъжа си арменски художник, който я спонсорира.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки