Марияна Николова заминава на работно посещение в Хърватия


Марияна Николова заминава на работно посещение в Хърватия
07 Октомври 2020, Сряда


В рамките на визитата е предвиден и разговор на министъра на туризма с ръководството на българската национална общност в балканската страна

Автор: Десант

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно посещение в Хърватия.

В столицата Загреб тя ще се срещне с министъра на туризма и спорта Николина Бърняц, с която ще обсъди актуални теми на взаимното партньорство. Ще бъде подписан и Меморандум за сътрудничество между двете страните в областта на туризма.

По-късно вицепремиерът Марияна Николова ще посети хърватския парламент и ще разговаря с председателя на парламентарната Комисия по туризма Бранко Гърчич. Програмата на българския министър на туризма включва и среща в Хърватския туристически съвет с директора му Кристиян Станичич.

В рамките на визитата е предвиден и разговор на министър Николова с ръководството на българската национална общност в Хърватия.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Буба
13.10.2020 18:02:56
0
0
С такива ,,умници" никога няма да стигнем нвото на Хърватска и Черна гора в областа на туризма,пък и по всичко,ама там хората правят всичко с акъл и бандити не държат ни морето,ни планината
1
Буба
13.10.2020 17:59:12
0
0
Задника и път да види
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки