Отличие за фотоизложбата „Самолетостроенето в България“


Отличие за фотоизложбата „Самолетостроенето в България“
Снимка: kazanlak.com
07 Октомври 2020, Сряда


Тя включва единствените по рода си снимки, отразяващи богатата история на самолетостроителните фабрики ДАР-Божурище, ДСФ-Казанлък и ДСФ-Ловеч

Автор: Десант

Българското астронавтическо дружество бе наградено с грамота и плакет от организаторите на Международното изложение за отбранителни продукти и услуги „Хемус-2020“ и Фондация „Хемус-1995“ за представената фотоизложбата „Самолетостроенето в България“. Тя бе подготвена съвместно с Музея на фотографията и съвременното визуално изкуство - Казанлък.

„Чрез представената изложба ние реализирахме нашите амбиции, експозицията да проследи в документални снимки развитието на самолетостроенето в България, което е едно от големите индустриални предизвикателства през XX век", споделят от ръководството на астронавтическото дружество.

Единствените по рода си фотографии, отразяващи богатата история на самолетостроителните фабрики ДАР-Божурище, ДСФ-Казанлък и ДСФ-Ловеч, предизвикаха широк обществен интерес. Изложбата бе посетена от много български и чуждестранни гости на изложението, представители на бизнеса и изложители, военнослужeщи и цивилни лица.

Изложението се проведе от 30 септември до 3 октомври в Международния панаир-Пловдив.​

Източник: kazanlak.com


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки