Джип отново джитка край Рилските езера


Джип отново джитка край Рилските езера
Хижа „Рилски езера"
06 Октомври 2020, Вторник


Нарушителят е санкциониран многократно, но дори и солените глоби не го спират

Автор: Десант

Отново са забелязани джипове по високите части на Рила. Автомобилите са видени през уикенда точно до хижа „Рилски езера" за пореден път да возят туристи. Нито полицейските акции, нито намесата на жандармерия и всякакви други органи очевидно не могат да сложат край на нерегламентираните превози.


Снимка: Нова тв

„В понеделник следобед подателят на сигнала се е свързал с инспектора на парковия участък. Действието се случва в неделя след 17 часа, когато е свършило работното време на нашите служители. Лифтът не е работил и те са се възползвали от момента. От кадрите, които видях, единият от нарушителите е местен и системен. Другият автомобил е неизвестен, подали сме сигнал за издирването на собственик", обясни пред Нова тв директорът на НП „Рила" Красимир Андонов.

Той разкри, че на въпросния нарушител е санкциониран многократно, но дори и солените глоби не го спират. По думите му, е крайно време НАП да предприеме мерки за събираемост на санкциите, тъй като сега чувството на недосегаемост на тези превозвачи е огромно.

Според него в парка има обичайна практика туристи и собственици на джипове да разменят контактите си, за да се осъществява превоз.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки