Народният представител и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев с приемна в Асеновград


Народният представител и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев с приемна  в Асеновград
05 Октомври 2020, Понеделник


Жители на града изказаха задоволство от работата на парламентарната антикорупционна комисия по техни сигнали,  изпратени директно в Народното събрание

Автор: Десант

Народният представител и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев проведе днес приемна с граждани в Асеновград.  Участие в приемната взеха и експерти от Парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

Жителите на Асеновград поставиха пред народния представител въпроси, свързани със земеразделянето, проблеми при работата с държавната и общинска администрации, както и въпроси, свързани с опазването на земеделската продукция и битовата престъпност.

Експертите от парламентарната комисия приеха и сигнали на граждани, отнасящи се до твърдения за корупционни практики в няколко институции.

Жители на Асеновград и региона дойдоха в приемната и за да изкажат лично задоволство от работата на комисията по техни писма и сигнали, изпратени директно в Народното събрание. По три от тези сигнала вече има назначени проверки от Прокуратурата и КПКОНПИ.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки