Валери Симеонов: Разлика в политическото поведение на Радев и Нинова няма


Валери Симеонов: Разлика в политическото поведение на Радев и Нинова няма
30 Септември 2020, Сряда


Разликата е само в пола, коментира в ефира на БНТ лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Разлика в политическото поведение на Румен Радев и Корнелия Нинова няма – разликата е само в пола. Еднакво повърхностно оспорване на всичко, което управлението предлага“. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в предаването „Още от деня“ на БНТ във вторник вечерта.

Той подчерта, че ако вместо повърхностно отричане – има добре аргументирано вето, тогава актовете на държавния глава ще бъдат разглеждани по друг начин.

На въпроса на водещата за протестите пред сградата на ДПС Валери Симеонов отговори: „Пред сградата на ДПС, защото тази партия в последните 30 години непрекъснато работи за разделението и противопоставянето на българския народ. Но аз не одобрявам този начин на протест - не мога да нарека масовите хулигански прояви, изблиците на омраза и на желание за власт - протести. Не мога да приема тези факултативни занимания за образование на децата в омраза, хулиганство и вандализъм“, подчерта лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов беше категоричен, че както във всяка една работа – така и в политиката, нещата трябва да бъдат доведени докрай. НФСБ се е ръководела винаги от това. 

„Спомняте ли си първия герой, което поведе протестите срещу ДПС? Христо Иванов се казва. Отиде на „Росенец“, вдигна шум, вие го отразихте. Но сега кой ще се занимава с тези 18 незаконни обекти, част от които Община Бургас се опитва да прикрие? Кой ще се занимава с  разрушаването на 250-метровия вълнолом?“

Лидерът на НФСБ коментира и машинното гласуване, и заяви, че то носи по-голям риск от манипулации.

„Има място за десен консервативен алианс“, отговори Симеонов на въпроса на водещата за евентуалната покана на Петър Москов за създаването на ново дясно обединение.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки