Право на отговор: Паркингът с боклуци в Нестинарка не е собственост на хотел „Primea Beach Residence“


Право на отговор: Паркингът с боклуци в Нестинарка не е собственост на хотел „Primea Beach Residence“
17 Септември 2020, Четвъртък


Като собственици на туристически обект в България, ние повече от всички искаме Черноморието ни и страната ни като цяло, да не носи тежестта на мръсотията, буклуците и лошата хотелска услуга, казват от Primea Beach Residence по повод читателско писмо до Десант. Ето пълният текст на правото на отговор, подписан от Анна Масларова, Маркетинг Мениджър на Primea Beach Residence, гр. Царево

Автор: Десант

"В Десант от 16.09.2020 г. излезе новина със заглавие: „По сигнал на читател: Класен хотел на плаж Нестинарка оставя бунище на паркинга си“. В съдържанието се сочи, че именно „Primea Beach Residence“ е така класифицираният в заглавието хотел.

Твърди се, че комплексът е единственият, който продължава да работи и към момента и, че именно той е отговорен за боклуците и мръсотията, които „читателка“ на медията посочва в снимка.

Авторът на статията стига и до там, че разказва за разговор между него и служители, в който въпросните „отричат да имат отговорност към събирането на боклука. Но не казват кой следва да се грижи за хигиената в района...“ Класифицира ги като безотговорни и нехаещи за природата и
реномето на родният туризъм.

От така изложеното по-горе искам да обърна внимание на ТРИ категорично неверни тези:

1. Въпросният паркинг не е собственост на посочения хотел „Primea Beach Residence“, никога не е бил, и същият няма права и отговорности към него. Прилагам снимки, от които ясно се вижда собственоста на хотела, като паркинг и база, същата лесно може да бъде проверена и от компетентните органи.

2. Категорично „Primea Beach Residence“ не е единственият работещ хотел в таза част на годината. Почти всички хотели на къмпинг Нестинарка продължават да обслужват туристи.

3. Не е проведен разговор от страна на автора с нито един от служителите на „Primea Beach Residence” както е посочено в редакционните редове. Твърдо убедени сме, че медията Ви си служи с проверена и достоверна информация, която за съжаление в конкретния случай не е такава. Повярвайте ни, че като собственици на туристически обект в България, ние повече от всички искаме Черноморието ни и страната ни като цяло, да не носи тежестта на мръсотията, буклуците и лошата хотелска услуга.

Вярвам, че информацията Ви ще бъде проверена и поднесена по верен и коректен начин на читателите Ви."


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки