Горски служители откриха тялото на отец Ромил Негозов от Айтос


Горски служители откриха тялото на отец Ромил Негозов от Айтос
Ключови думи: отец, Ромил, Айтос, издирване
21 Август 2020, Петък


Свещеникът бе обявен за издирване от близките му на 20 август

Автор: Десант

В резултат на издирвателните дейности, предприети от полицейските служители от сектор „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, Районни управления – Айтос и Руен, горски служители и доброволци, в гориста местност край село Вресово е открито тялото на айтоския свещеник Ромил Негозов.

Отец Ромил бе обявен за издирване, след като на 20 август, около 10.30 ч., излязал от църквата в Айтос, като заявил, че отива на кръщене в Руен.

В следобедните часове имал ангажимент в Айтос, който пропуснал, но това дало на съпругата му основание да сигнализира в полицията за изчезването му.

Организираните полицейски и горски служители са локализирали около 10.00 ч. сутринта днес автомобила на свещеника - „Дачия Дъстер”, с бургаска регистрация, в землището на с. Череша. С помощта на следово куче с водач – служител от Специализираните полицейски сили и вследствие на проведените действия по претърсване на района в близост до „Дачията”, е открито тялото на свещеника без видими следи от насилие.

Предстои тялото да бъде откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от ОДМВР - Бургас.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Георги
21.08.2020 19:34:18
0
0
Бог да го прости! Светлина на душата му! Този Отец беше човек с голямо сърце, добър и обичащ Христа! Не е възможно да се е обесил, човек с истинска вяра, невъзможно!! Вероятно е станало с ръцете на някоя черна душа. Този грях сигурно ще тежи след време на тази скверна душа, която е помогнала да намерят лежащ мъртъв под едно дърво с примка на врата Отец Ромил! Обнови църкви, беше духовен водач! Бог да приеме новопреставилия се Отец Ромил! И няма досега случай да се е самоубил свещеник от времето на покръстването, от времето на цар Борис! Дано Господ покаже Истината!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки