Спецоперации във Враца, акции се провеждат и в няколко села


Спецоперации във Враца, акции се провеждат и в няколко села
Ключови думи: Враца, Гешев, проверки, акции
21 Август 2020, Петък


Проверките са във връзка противодействие на битовата престъпност, трафика на хора, миграционния натиск и каналджийството

Автор: Десант

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, трафика на хора, миграционния натиск и каналджийството е започнала тази сутрин във Враца, Криводол и селата Нефела, Девене, Баница и Осен, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Главният прокурор Иван Гешев дойде, за да наблюдава действията на ченгетата.

В акцията участват служители на ОДМВР-Враца и на Зоналното жандармерийско управление в Монтана. Ще бъдат проверявани и лица с 2 или повече висящи дела. Акцията е под надзора на Окръжна прокуратура-Враца.

От държавното обвинение съобщиха, че сега се провежда и СПО във Видинско.

Акцията срещу разпространението на наркотици се провежда във видинското село Генерал Мариново, срещу незаконния дърводобив - в с. Арчар, а по линия на акцизите - в село Градец. За резултатите обществеността ще бъде информирано по-късно.

Главният прокурор Иван Гешев също е във Враца, предаде "Конкурент". Обвинител №1 влезе в съдебната палата, а след това се качи и до окръжната прокуратура. Заедно с главния прокурор в съдебната палата влезе Радослав Димов, административен ръководител на Софийска апелативна прокуратура.

След около 45-минутен престой в съдебната палата Гешев и Димов излязоха и се качиха на автомобилите си под зоркия поглед на охраната от НСО.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки