Поръчка за четвърт милион обявиха от Столична община за текущи ремонти на работните си помещения


Поръчка за четвърт милион обявиха от Столична община за текущи ремонти на работните си помещения
Снимката е илюстративна
24 Юли 2020, Петък


Прогнозната й стойност без ДДС е 250 000 лв.

Автор: Десант

Обществена поръчка за текущи ремонти на работните, санитарни и помощни помещения и вътрешните В и К инсталации в сградите на Столична община е обявена днес в сайта на Агенцията за обществени поръчки.  

Техническото задание включва изграждане на предстенна обшивка от гипскартон, окачен таван, изкърпване на гипсова мазилка и/или гипсова шпакловка по стени и тавани, боядисване с латекс, блажно боядисване по дървена дограма и метални повърхности, подмяна на подови настилки, облицовка от фаянс по стени, теракота и гранитогрес по под, частичен ремонт на покрив, подмяна на водопроводни тръби за топла и студена вода, частичен ремонт на електроинсталации, включително гаранционна отговорност за изпълнените строителни и монтажни работи.

Става въпрос за сградите на столичната община на ул. „Московска” 31-33;  ул. „Московска” 41; ул. „Оборище” 44; ул. „Будапеща” 17;  ул. „Г. Бенковски” 12;  ул. „11-ти август” 4;  ул. „Париж” номера 11 3 и 5; пл. „Славейков” 4; ул. „Дамян Груев” 8А; бул. „Ломско шосе” 2А; ул. „Деспот Слав“ 19; ул. „Сердика“ 5А; бул. „Цариградско шосе“ 17 и ул. „Доспат“ №70.

Прогнозната стойност на обществената поръчка без ДДС е 250 000 лв. Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 3 август.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки