Откриха третия саботьор от метрото, вижте каква е връзката му с президента Радев


Откриха третия саботьор от метрото, вижте каква е връзката му с президента Радев
21 Юли 2020, Вторник


Този човек се занимава с изготвянето на документи със стратегическо значение, позиции, становища, анализи и др.

Автор: Янко Крумов

"Вече знаем кои са тримата, извършили злодеянието в метрото. Един от тях е Еленко Божков. Най важното за него, което не е излязло е, че е обявен с Указ на президента за член на Стратегическия му съвет!" Това огласи в социалните мрежи преди минути политологът Антон Тодоров.

Това е страшно компрометиращо и Румен Радев трябва да излезе с мнение дали одобрява това му действие срещу сигурността на страната, тъй като Метрополитен - София, съгласно ПМС 181/2009г. , раздел VII, т. 2.5. се явява стратегически обект от транспортната инфраструктура.

"Не само президента, а и част от екипа му се явяват заплаха за националната ни сигурност!" - добавя Тодоров.

Стратегически съвет към президента на Републиката е създаден от Радев през март миналата година. Това е обществена структура, консултативен орган, който има за цел изготвянето на документи със стратегическо значение, позиции, становища, анализи и др. 

Ключова роля в този президентски орган има и въпросният Еленко Божков. От биографичната му справка, публикувана в официалния сайт на президентството разбираме, че е завършил Техническия Университет в София със специалност Електроинженер – Автоматизация на енергийните системи. Което обяснява специалната му роля в аварийното спиране на метрото, с което заплаши живота на стотици пътници. 


В категории: Политика

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Някой си
22.07.2020 14:49:08
0
0
Тези , които спряха метрото , трябва да бъдат съдени по бързата процедура за терористичен акт! Незабавно отстраняване на руския президент в България гумен Крадев!
3
Любомир
22.07.2020 11:22:46
0
0
Все пак нали се писа подробно, че други хора редят служителите при Радев. Задавам си въпроса сага той ли е виновен или преди когато ги е послушал. Все пак него Курнелия го направи президент, но той си има общ ангажимент в борбата на опозицията за власт, дори и с безредици.
2
Александър Иванов
22.07.2020 11:07:27
0
0
Заглавието трябва да е:Откриха третият олигофрен,който спря метрото.Само в панделата,ще се оправите.После Гешев бил виновен.
1
Алекс
21.07.2020 17:18:23
0
0
Долна червена сган. Разстрел за вас мамицата ви
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки