Валери Симеонов: Коалицията запазва стабилността си в този състав и ще управлява държавата до края на мандата


Валери Симеонов: Коалицията запазва стабилността си в този състав и ще управлява държавата до края на мандата
16 Юли 2020, Четвъртък


Най-гротесктно е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие, не видях мотиви, те са просто изсмукани от пръстите, каза премиерът Бойко Борисов

Автор: Десант

Коалицията запазва стабилността си в този състав и ще управлява държавата до края на мандата – до пролетта на следващата година. Това каза на брифинг в Министерски съвет след Коалиционен съвет лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Решихме, че най-сериозният въпрос, който трябва да решим, предстои в началото на следващата седмица – отхвърлянето и обсъждането на вота на недоверие, внесен от БСП", каза той. По думите му кадрови промени в кабинета ще се обсъждат след отхвърляне на вота на недоверие.

Разбрахме се да мобилизираме партиите в коалицията за преодоляване на вота на недоверие, защото най-гротесктно е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие, не видях мотиви, те са просто изсмукани от пръстите. Това каза премиерът Бойко Борисов.

Той предупреди, че идват тежки времена и отбеляза, че не си представя България да се управлява от някои от лицата на протеста, защото те вече са имали шанса да го направят и се е видяло какви са техните възможности.

Премиерът призова към консолидация на нацията и определи варианта за служебен кабинет като абсурден.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки